νούμερα....
Καλησπέρα στην τρελοπαρέα...
Μετά από 2ημερη απουσία καθώς επιτέλους πήρα το πτυχίο μου στα χέρια και το γιόρτασα δεόντος,επιστροφή σπίτι και ξεκινάει κυνήγι μέχρι να μην αντέχω άλλο...cool..banana..banana.
Ρε πουστρακο τι συμφωνεις σε ολα εσυ????Χρονια πολλα και απο εδω σε ολους... ΥΓΕΙΑ....
Ρε πουστρακο τι συμφωνεις σε ολα εσυ????
συμφωνεις για το ενα, συμφωνεις για το αλλο...
Κ κανε μου μια χαρη ρε φιλαρακι, βγαλε αυτη τη φωτογραφια που εισαι σαν μοντελο του Αrmani απο το προφιλ σου...
Γουστάρω λέμεεεεεεεεεεεεε.banana..banana..banana.Ρε πουστρακο τι συμφωνεις σε ολα εσυ????
Συμφωνεις για τα benellia, συμφωνεις για το ενα, συμφωνεις για το αλλο....llk. Προσεχε κακομοιρη μου γιατι ο Γεναρης ειναι κοντα κ θα δω το κουπι σου κοκκινο απο την αρμυρα και να σε εχει ταραξει στην εμπλοκη κ μετα δεν θα σε ξεπλενει τιποτα...
Κ κανε μου μια χαρη ρε φιλαρακι, βγαλε αυτη τη φωτογραφια που εισαι σαν μοντελο του Αrmani απο το προφιλ σου...
Δηλαδη αμα βαζεις εσυ τετοιες φωτογραφιες εγω κ ο Γερασιμος που ειμαστε κ ομορφοπαιδα τι να πουμε?.banana..banana.
Τριχα....goodboy.
Ρε πουστρακο τι συμφωνεις σε ολα εσυ????
Συμφωνεις για τα benellia, συμφωνεις για το ενα, συμφωνεις για το αλλο....llk. Προσεχε κακομοιρη μου γιατι ο Γεναρης ειναι κοντα κ θα δω το κουπι σου κοκκινο απο την αρμυρα και να σε εχει ταραξει στην εμπλοκη κ μετα δεν θα σε ξεπλενει τιποτα...
Δηλαδη αμα βαζεις εσυ τετοιες φωτογραφιες εγω κ ο Γερασιμος που ειμαστε κ ομορφοπαιδα τι να πουμε?.banana..banana.
Τριχα....goodboy.
(είχα ενα γατάκι στη νιότη μ)
είχα ενα γατάκι στη νιότη μ
Εχω τακτικη ρε αλατοϊδιογομωτη... ΝΑΙ σε ολα...Ρε πουστρακο τι συμφωνεις σε ολα εσυ????
Τριχα....goodboy.