Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ σήμερα είχα δύο κρουασάν molto πραλινα και μια amita πορτοκάλι .yelling..goodboy.
Καλησπέρααααα:D
Καλησπέρα σε όλους.!!!
Ψητά στην τοστιερα είναι ωραία Βασίλη..Ειδικά το μολτο Μαξ..(όπως λέμε Μαξ Στοκας).very funny..very funny.Στο στρατό δοκιμασα για πρώτη φορά.θυμαμε κρουασάν Τσελεπης..Απέναντι από Χίο ερχοντουσαν..

Παρακαλώ μην γράφετε για ανθυγιεινά φαγητά πριν λίγο επέστρεψα από το γυμναστήριο. :)
Βέβαια το βράδυ έχω κανονίσει ψητοκατάσταση με την παρέα (καθαρή πρωτεΐνη) και 2 το βράδυ έχει αναχώρηση για το βάλτο. .exciting.

Καλησπέρα στην παρέα, εγώ πάλι λόγω μιας ίωσης δεν μπορώ να φάω τπτ παρά μόνο ψητά. Σήμερα θα πάω για μπαλίτσα και μετά απευθείας στη Λαδόκολλα του Μήτσου στον Άγιο Δημήτριο για όσους γνωρίζουν.

Καλησπέρα στην παρέα, εγώ πάλι λόγω μιας ίωσης δεν μπορώ να φάω τπτ παρά μόνο ψητά. Σήμερα θα πάω για μπαλίτσα και μετά απευθείας στη Λαδόκολλα του Μήτσου στον Άγιο Δημήτριο για όσους γνωρίζουν.

Μάλλον έχεις αρχίσει εντατική προπόνηση για το άλλο Σάββατο.

Καλησπερα σε ολη την παρεα, σας ευχαριστω και παλι για τις ομορφες ευχες σας.
Ημερα συγκινησης σημερα για εμενα, λογω ονομαστικης εορτης, μιλησα με παρα πολλους αγαπημενους φιλους. Στενοχωρηθηκα διοτι καταλαβα
οτι η κριση εχει επιφερει σημαντικες αλλαγες στην ζωη τους (ανεργια, χωρισμους, μοναξια κλπ.). Σε ολους αυτους τους ανθρωπους πρεπει να ειμαστε
ετοιμοι να προσφερουμε οτι μπορουμε, αυτο που χρειαζονται.
Καλο σας βραδυ.

Καλημέρίζω όλα τα φιλαράκια.
Σήμερα ξύπνησα με τη νοσταλγία των ετών που τέτοια μέρα μας έβρισκε ψηλά στις βουνοκορφές να κυνηγάμε πέρδικες.
Πάνε περίπου 15 χρόνια που έχω να ξαναβρεθώ με την έναρξη στα κυνηγητόπια.
Θα περιμένω νέα από τους φίλους που σήμερα είναι για υδρόβια.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back