Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους...

Πολύ όμορφο και ποιοτικό μπουφανάκι σε στυλ fleece, με ωραία εφαρμογή χωρίς να είναι bulky , πάρα πολύ απαλό, με μια ιδιαίτερη εξωτερική τεχνολογία που το κάνει αδιάβροχο. Εξαιρετικά απαλό ρούχο, παίζει και τον ρόλο του αντιανεμικού.

Ετοιμος για Telemarketing εισαι... .fool. ¨Η καμερα σε μενα¨... .very funny.

Μη με ψαχνεις στα ακρωτηρια δεν ξερω... Κ εμενα κ οτι αλλο εχω κρατησει... .buy buy..sarcastic.
Μου αρεσει που στην προωθηση του μπουφαν δινεις ιδιαιτερη εμφαση στην αισθηση του ΅απαλου΅...Μηπως εχεις ευαισθητο δερμα? .buy. Να σου παρουμε δωρο ενα σετ βαμβακερα σεντονια για τον Εβρο....ha ha ha..yelling.

• Like
Reactions: jnp
Καλημερα σε ολους:)
Δεν πήγα κυνήγι σήμερα γιατί ήρθε ένας φίλος χτες και ξενυχτησαμε.beer.
Κρίμα γιατί όλο κ κάποια τρυγονα θα με περίμενε να την μπαταρω...very happy.

• Like
Καλημέραααα
...........ενας συνάδερφός μου,με φώναξε και μου είπε ότι από φίλο του που ήξερε τον συγχωρεμένο κυνηγό,του είπε ότι ο κυνηγός που έχασε την ζωή του, είχε ένα ντράχτααρ το οποίο είχε επιτεθεί σε πρόβατα και του τη φυλάξανε και πετάξανε φόλες με αρσενικό στο νερό(κάπου έχει νερό εκεί μάλλον).
Αν αληθεύει,τότε είναι εύκολο να βρεθεί ο δράστης...γιατί πόσοι τσοπάνηδες να είναι στην περιοχή.xm.

• Like
Διαμαντή ο κυνηγός που έχασε την ζωή του απο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ήταν γείτονας και γνωστός του πατέρα μου , παλιά ψάρευαν παρέα.
Απ ότι μαθεύτηκε , ο σκύλος του μπήκε σε μια ρεματιά και εκεί έφαγε το δηλητήριο.Μόλις ο άνθρωπος είδε το ζώο του να έχει σπασμούς κατέβηκε να το πάρει .Ανεβαίνοντας την ανηφόρα και βλέποντας το ζώο να ψυχοραγεί , η καρδιά του δεν άντεξε το σοκ και σταμάτησε να λειτουργεί.

Κάποιος με μάτιασε! Πρώτη μέρα στη νέα μου δουλειά χθες και το βράδυ στο σπίτι είχα ένα ατύχημα με την σιφινιέρα...αποτέλεσμα 3 σπασμένα νύχια και αβάσταχτος πόνος μέχρι να πάω στο νοσοκομείο!

Καλημέρα-καλησπέρα από τα ΒΠ των Αθηνών......ευχάριστη η σχετική δροσιά ιδιαίτερα για τους κατόχους δικύκλων που έτσι κι αλλιώς φέρουν σοκολατί μαύρισμα ήδη από τα τέλη Μαίου :D

...δίκιο έχει ο σύντροχος. Προσθέτω και ως επικίνδυνο μέρος το..κρεββάτι επειδή Κάποιος Γνωστός μας, έσπασε εκεί το χέρι του επέρυσι

Κάποιος με μάτιασε! Πρώτη μέρα στη νέα μου δουλειά χθες και το βράδυ στο σπίτι είχα ένα ατύχημα με την σιφινιέρα...αποτέλεσμα 3 σπασμένα νύχια και αβάσταχτος πόνος μέχρι να πάω στο νοσοκομείο!

Περαστικά Πανο.

Status
Not open for further replies.
Back