A
AltairLusso
Εσένα στο far out πρέπει να έχει πήξει το μάτι σου στο topples από πρόστυχες νεαρές Αμερικάνες κ Βορειοευρωπαιες...
Έχω μείνει μερικές φορές.
Έχω μείνει μερικές φορές.
Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο.Εμ βεβαια Γιαννη, που να μεινει μυαλο για κυνηγι κ ψαρεμα μετα... Δενετε κ τα σκυλακια γυαλισμενα, ξυρισμενα απεξω απο το Far out κ κανουν σταση τα "περασματιαρικα"...
Μπα, δε νομίζω... σε έχει φοβηθεί το μάτι μου!!! .what.Γράψε και καμία μάρκα μήπως και δεν την γνωρίζω...vah.
Το ξέρουμε το ξέρουμε .banana.Πάρτε κοκκερακια είναι μαγνήτες.
" Αχ τι ωραια σκυλακι...", "δαγκωνει???", "αααααα τι γλυκουλι, πως το λενε?" " Το εχετε καιρο?"... κτλ κτλ... Μετα τους δειχνεις κ τη συλλογη με τις πεταλουδες...
Το εχετε δουλεψει βλεπω το θεμα με τα σκυλακια..."Πήρε από το αφεντικό του. Μόνο γλύφει!"
Μπα, δε νομίζω... σε έχει φοβηθεί το μάτι μου!!! .what.
Ωραιοτατα!!!!
Το εχετε δουλεψει βλεπω το θεμα με τα σκυλακια...
Πάντως ήταν πολύ ωραία φυσίγγια, ελληνικά και σταθερά. Ακόμα έχω. Έβγαζε και ένα 34άρι πολύ καλό! Δλδ μιλάμε πάλι για την περίπτωση που "φεύγει" ο κατασκευαστής (καλή του ώρα του ανθρώπου εκεί που ναι!) και δεν υπάρχει συνέχεια. Και όταν παρουσιαστεί συνεχιστής αργότερα υπάρχουν έντονες αμφιβολίες για το επίπεδο του προϊόντος!Για τα Fly Target δεν ξέρω να σας πω. Αυτό στη φωτο είναι από τότε που ζούσε ο Ορέστης Βαρδάκης (ο αρχικός ιδιοκτήτης της φίρμας). Μετά, κατά καιρούς έβγαζε η γυναίκα του κάποια φυσίγγια (κυρίως σκοπευτικά σκητ και σπορτινγ είχα δει στο σκοπευτήριο). Τι γίνεται τώρα δεν έχω ιδέα! Ίσως ο Βίκτωρας ή ο Ευριπίδης να ξέρει να σας πει κάτι περισσότερο ...
Και εδώ προμηνύετε καλή χρονιά για την συγκομιδή της ελιας..Αν και προσωπικά δεν νομίζω φέτος οι ελιές να μου αφήνουν χρόνο για πολλές εξόδους
Πέρυσι πάντως την ελιά που είδα είχα να την δω πολλά χρόνια! Μέχρι και που μάζεψαν όλα τα δέντρα είχαν ελιές ακόμα πάνω...Φέτος δεν περιμένω τόση ελιά!Και εδώ προμηνύετε καλή χρονιά για την συγκομιδή της ελιας..
Είχα χρόνια να δω όλες σχεδόν της ελιές που συναντώ να είναι γεμάτες άνθη..Το ερώτημα είναι αν θα έχει "λαδιά "φέτος θα έχει κ τσίχλες??.xm.
τα magic δεν νομιζω να τα βγαζει ακομα.παντως οταν τα εβγαζε ο ορεστης magic και centro ητανε φωτια και λαβρα.μετα πηρανε πολυ πανω σε τιμη και δεν τα παιρνανε τα μαγαζια.τελευταια εχω δει σε μαγαζι σπασμενα νουμερα αλλα ακριβα.και δεν αξιζει η αγορα.μιλαμε για το magic 6.70.χανιωτικο φυσιγγι τοσο ακριβο δε λεειΓια τα Fly Target δεν ξέρω να σας πω. Αυτό στη φωτο είναι από τότε που ζούσε ο Ορέστης Βαρδάκης (ο αρχικός ιδιοκτήτης της φίρμας). Μετά, κατά καιρούς έβγαζε η γυναίκα του κάποια φυσίγγια (κυρίως σκοπευτικά σκητ και σπορτινγ είχα δει στο σκοπευτήριο). Τι γίνεται τώρα δεν έχω ιδέα! Ίσως ο Βίκτωρας ή ο Ευριπίδης να ξέρει να σας πει κάτι περισσότερο ...