Τι εγινε κρεβατωμενε?....πως παει η μεση? Δεν βαρας καμια ενεση να στανιαρεις?Καλημέρα ομορφόπαιδα....!!
Αλέξη υπάρχει μια διαφορά προς το καλύτερο...Ναι μεν πονάω αλλά όχι όσο χθες/προχθες...Τι εγινε κρεβατωμενε?....πως παει η μεση? Δεν βαρας καμια ενεση να στανιαρεις?
Καλη υπομονη και....HL!!Αλέξη υπάρχει μια διαφορά προς το καλύτερο...Ναι μεν πονάω αλλά όχι όσο χθες/προχθες...
Απλά δν μπορώ να στηρίξω το αριστερό μου πόδι καθόλου ακόμα....
Καααάργα......!!Καλη υπομονη και....HL!!
Τα ξερω φιλαρακι τα εχω περασει αλλα παντα το φαρμακο ηταν ενεση βολταρεν με μουσκοριλ κοκταιλ και σε δυο με τρεις μερες ετοιμοςΑλέξη υπάρχει μια διαφορά προς το καλύτερο...Ναι μεν πονάω αλλά όχι όσο χθες/προχθες...
Απλά δν μπορώ να στηρίξω το αριστερό μου πόδι καθόλου ακόμα....
Αυτή η ένεση πάει με συνταγή του γιατρού υποχρεωτικά ή την αγοράζω απευθείας κ την κάνω...;;;Τα ξερω φιλαρακι τα εχω περασει αλλα παντα το φαρμακο ηταν ενεση βολταρεν με μουσκοριλ κοκταιλ και σε δυο με τρεις μερες ετοιμος
Κώστα οταν πρωτη φορα με μαγκωσε ασχημα και με πήγαν σηκωτο στο ΚΑΤ ,περα απ την ακτινογραφία μου ειπαν να παιρνω χάπια. Αποτελεσμα "μηδεν"Αυτή η ένεση πάει με συνταγή του γιατρού υποχρεωτικά ή την αγοράζω απευθείας κ την κάνω...;;;
Κάπως έτσι θα γίνει Δημήτρη.Την καλημέρα μου σε ολη την παρέα.
Κώστα οταν πρωτη φορα με μαγκωσε ασχημα και με πήγαν σηκωτο στο ΚΑΤ ,περα απ την ακτινογραφία μου ειπαν να παιρνω χάπια. Αποτελεσμα "μηδεν"
Μια βδομαδα ακινητος στο κρεβατι με το ποδι μουδιασμένο και να μην μπορω να περπατλησω. Ρωταμε φιλο γιατρο και μου ειπε να κάνω 7 μερες για ενεσεις και να παιρνω χαπια μυοχαλαρωτικά. Στις 15 μερες αρχισα να συνέρχονται.
Μαγνητική όμως κανεις δεν μουγραφε .
Την δευτερη φορα που με ξαναπιασε ,κατευθειαν ενεσεις μια βδομάδα .
Την τριτη ήταν πολύ αργα. Ουτε οι ενεσεις ουτε τιποτα δεν βοήθησαν στο παραμικρο. Εκει ήταν εφιαλτης.
Γι αυτο στο ξαναλέω. Βρες γιατρο να σου γραψει μαγνητική να δεις τι γινεται.