Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
χα χα ....κούνια που σε κούναγε .....sarcastic.

Πάλι ξέφυγα λίγο στην τιμή… αλλά αγόρασα και κάτι για τα τσιχλάκια που θα μπουν. .hunter.1

Μήτσο φέτος το χειμώνα θα κυκλοφορώ με navara, αφήνω το golf στην άκρη για λίγο καιρό, δεν με σταματάει κανένας χωματόδρομος φέτος. .lazy.

Σας βλεπω πολυ αγριεμενους φετος... .well done.
Κωστα το πρωτο βαλτο καμια μερα με πιο πολυ κρυο, το δευτερο βαλτο σε δεντροτσιχλες ειναι πολυ καλο, το τριτο ειναι all time classic και τα υπολοιπα τεσσερα να σε γεμισουν μεγαλα θηραματα... Το Biturbo παει πολυ στην Benelli, το μπλε επισης κ μετα την παρουσιαση του Παυλου μαλλον κ το Oscar θα κινηθει στα ιδια επιπεδα... Για το Beretta δεν εχω αποψη αλλα το 34αρι της και το 42αρι της πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα φυσιγγια που εχω δοκιμασει εγω στο δικο μου οπλο... Ουτε γαιδαρο δεμενο δεν μπορουσα να πετυχω... .buy buy..sarcastic.

Πολύ το αγαπώ αυτό το φυσίγγι Βασίλη , το έχω για βασικό στην τσίχλα μου αρέσει πολύ.
Στον Βόλο το βρίσκω στα 7 ευρώ , Καρδίτσα 6,50

• Like
Reactions: DrV
Γεια σου Σπύρο .Τι γίνεται εκει πάνω έβρεξε πολύ ;
Δημήτρη καλησπέρα! Κυριακή βράδυ έβαλε αέρα και βροχή αλλά μετά τίποτα ιδιαίτερο... συννεφιά το απόγευμα με ελάχιστη κατά τόπους βροχή, καμία σχέση με αυτά που βλέπω ότι έκανε από Αγρίνιο και κάτω

Κώστα το nsi classica No 71/2 είναι γεμισμένο στον κλασσικό πορτοκάλι κάλυκα με 12 χιλ. μέταλλο?
Ρωτάω γιατί πήρα φέτος, από το ίδιο ράφι Νο 8 και Νο 71/2 και ενώ το Νο8 ήταν στον κλασσικό κάλυκα το Νο 71/2 ήταν σε διαφανή πορτοκάλι κάλυκα και 16χιλ. μέταλλο.
''έσφαξα'' ένα απ'το καθένα και βρήκα στο Νο 8 την παλαιά κοπής μπαρούτι C7 και στο 71/2 τη νέα κοπή C7 με τα μικρότερων διαστάσεων φυλλίδια, αναλογία ευτυχώς η ίδια.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το βάρος των σκαγιών ανά γραμμάριο, που στο Νο 71/2 έβγαζε 12 σκάγια και το εντυπωσιακότερο το Νο8 12,5 με 13. Βλητικά μου φάνηκε ελαφρά πιο ''κοφτή'' η ανάκρουση του 71/2.
Πάντως στο μαγαζί που τα πήρα 7 ευρώ, μου είπε πως φέτος η εταιρία θα έχει όλο το χρόνο τα φυσίγγια της σε προσφορά, σε άλλο που ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα...
Άρι γενικώς τα φυσίγγια της nsi δεν τα λες και ''μαλακά''.

Status
Not open for further replies.
Back