Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο βουνα κ ρεματιες εχω χορτασει Χρυσανθε....xm. Καθε τρεις κ λιγο τα Τζουμερκα αγναντευω εδω μεσα... .sarcastic..yelling..sarcastic.
Πιστολια να ειναι κ οτι θελει ας γινει μετα... .guitar.

Καλά ρε φιλαράκι .
Πάρε τότε Τζουμέρκα και ...πιστόλι !

11-2009%20106.jpg

Καλησπέρα σε όλους! άρχισε πριν κάνα μισάωρο να βρέχει με τα ανάλογα αστραπόβροντα βέβαια...
φαίνεται ''βαριά'' βραδιά απόψε...

... ή 5 ή 8 ή 12 ... δεν θυμάμαι .llk.

Άφησέ τον ρε Γιώργη. Ήταν η μοναδική φορά που τα είχε πάρει όλα μαζί του και δεν θέλει να το ξεχάσει! .yelling.
Βέβαια είχε έναν ενδοιασμό για τα κλειδιά και γι΄ αυτό είχε τις πόρτες ανοιχτές... .sarcastic.

Καλησπέρα σε όλους! άρχισε πριν κάνα μισάωρο να βρέχει με τα ανάλογα αστραπόβροντα βέβαια...
φαίνεται ''βαριά'' βραδιά απόψε...

Τώρα μίλαγα με την αδερφή μου στην Κέρκυρα και μου έλεγε πως και εκει η ιδια κατάσταση είναι.Δεν σας ειχε πιάσει καλά τις προηγούμενες μέρες και τώρα ήρθε η σειρά σας .

Άφησέ τον ρε Γιώργη. Ήταν η μοναδική φορά που τα είχε πάρει όλα μαζί του και δεν θέλει να το ξεχάσει! .yelling.
Βέβαια είχε έναν ενδοιασμό για τα κλειδιά και γι΄ αυτό είχε τις πόρτες ανοιχτές... .sarcastic.
Πολλά λες και πολλά μαρτυράς φιλαράκι ......sarcastic..sarcastic.

Έχω στήσει καρτέρι στην παραλιακή οδό, έχοντας (σωστά) προβλέψει από που θα περάσει ο κύριος Δημήτρης... Δεν παιρνάει πολύ ώρα βλέπω από μακριά τον "Ομπάμα" να πλησιάζει, βγαίνω στο δρόμο χαιρετιόμαστε και παρκάρει λίγο πιο κάτω. Πλησιάζω και βλέπω από μακριά να στάζει κάτι κάτω από το αμάξι....buy buy. Ωχ λέω από μέσα μου, και εδώ πάνω τον ακολουθεί η γκαντεμιά.smashfrak., ελπίζω να μην χάνει τίποτα λάδια το αυτοκίνητο... Οπότε λέω μαγκωμένος, κύριε Δημήτρη δε θέλω να σας τρομάξω.goodboy., αλλά κάτι στάζει κάτω από το αμάξι...:rolleyes: Το ξέρω από το air condition είναι, δεν είναι τίποτα....sarcastic.

Έχω στήσει καρτέρι στην παραλιακή οδό, έχοντας (σωστά) προβλέψει από που θα περάσει ο κύριος Δημήτρης... Δεν παιρνάει πολύ ώρα βλέπω από μακριά τον "Ομπάμα" να πλησιάζει, βγαίνω στο δρόμο χαιρετιόμαστε και παρκάρει λίγο πιο κάτω. Πλησιάζω και βλέπω από μακριά να στάζει κάτι κάτω από το αμάξι....buy buy. Ωχ λέω από μέσα μου, και εδώ πάνω τον ακολουθεί η γκαντεμιά.smashfrak., ελπίζω να μην χάνει τίποτα λάδια το αυτοκίνητο... Οπότε λέω μαγκωμένος, κύριε Δημήτρη δε θέλω να σας τρομάξω.goodboy., αλλά κάτι στάζει κάτω από το αμάξι...:rolleyes: Το ξέρω από το air condition είναι, δεν είναι τίποτα....sarcastic.

Φαγωθήκατε όλοι .........sarcastic.

• Like
Reactions: DrV
Φιλαράκι ψαρώσαμε, ειδικά με τα ψαρόνια ... .yel.
Με αυτά τα ωαρόνια έπαθα πλάκα .Τα βρήκα σε υψόμετρο 1800μ και λίγο πριν μπω στο αμάξι να φύγω.Ποτέ δεν περίμενα να δω τέτοια κωλοπούλια σ αυτό το υψόμετρο.

Φιλαράκι ψαρώσαμε, ειδικά με τα ψαρόνια ... .yel.

.well done.
σκέφτηκα να μην τα λέω όλα εγώ
να δείς δε που θα πεί ότι τα ψαρόνια είναι Βοιωτίας .threat.

Αυτά είδατε ρε κουφάλες .Αντί να πείτε για τα πολύ παχιά κοτσύφια και τσίχλες ασχολείστε με τα ψαρόνια ....buy.

Ζολώτα που σε χάνω που σε βρίσκω το χειμώνα στα χτικιά γυρνοβολάς.... μήπως τελικά γουσταρίζεις ρε μαν ;; Διότι και εγώ με τον Μπόλεκ(Μάκη) που είμαστε Τζουμέρκα ετσι πως να το πώ... χαιρόμαστε να σε βλέπουμε να κυνηγάς έστω και τα χτικιά...
εμείς εδω βλέπεις είμαστε σε σαπουνοποιια μεσα στο σαπούνι φίλε μου....

Status
Not open for further replies.
Back