Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους! Μουντός και βροχερός ο καιρός και σήμερα.
Τάσο δυστυχώς χτες ήταν η σειρά σας, είδα Αργοστόλι αρκετές καταστροφές...
Να παρακαλάς να' ρθουν τα πρωτοβρόχια για να δροσίσει λίγο και όταν έρχονται να βλέπεις μετά αυτά τα φαινόμενα και τις καταστροφές στις περιουσίες των ανθρώπων... νιώθεις τύψεις ρε γαμώτο...
Τι να πω...

Καλημερα σε ολους!!!
Σπύρο με την φύση δεν μπόρεσε να τα βάλει ποτέ κανείς..ήταν τεράστια η ποσότητα του νερού χτες και ήταν αναμενόμενο όλο αυτο..
Η περιουσίες είτε έτσι είτε αλλιώς θα φτιαχτούν πάλι έστω κ με αρκετές δυσκολίες. Το ευχάριστο είναι που δεν είχαμε θυματα..

Καλησπερα απο Χρυσουπολη,ξεκινησε ψιχαλα και δω περα,απολαμβανω γαλλικο καφεδακι και καταστρωνω σχεδια για την αυριανη εξορμηση.

Την καλησπέρα μου σε όλους!!
Για πάπιες θα εξορμήσεις Βαγγελη?
Καλησπερα φιλε Τασο,μαλλον για παπιες θα παω το πρωι στο περασμα που λεμε,δεν θα μπω μεσα σε βαλτο,θα κανω ενα γκιομε στο αναχωμα και θα περιμενω τα πουλια να παιξουν απο τη θαλασσα προς το βαλτο.

απο τη θαλασσα προς το βαλτο.
Το αντίθετο μπορεί να συμβεί?Δλδ τα πουλιά που μπαίνουν στο βαλτο επιστρέφουν θάλασσα κάποια στιγμή η κάθονται βαλτο μόνιμα?
ΥΓ Δεν ξέρω από παπια αλλά ότι μαθενει κανείς καλό είναι..

Το αντίθετο μπορεί να συμβεί?Δλδ τα πουλιά που μπαίνουν στο βαλτο επιστρέφουν θάλασσα κάποια στιγμή η κάθονται βαλτο μόνιμα?
ΥΓ Δεν ξέρω από παπια αλλά ότι μαθενει κανείς καλό είναι..
Τα πουλια πανε οπου ησυχαζουν,ειτε ειναι μεσα στη θαλασσα ειτε ειναι μεσα στο βαλτο.

Status
Not open for further replies.
Back