Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλησπέρα μου σε όλους από την Αθήνα πια.
Ας ελπίσουμε να δούμε μια άσπρη μέρα εστω και απο το χιόνι.

Στο Facebook το διάβασα σε σχετική με κυνήγι , σελίδα.......
9.45 σήμερα, στον Ραμνούντα....πήγε το ΕΚΑΒ και διαπίστωσε οξύ έμφραγμα :(

οπότε δένει και το ασθενοφόρο γύρω στις 11.00
το χειρότερο για την ζωή του το έπαθε στο καλύτερο που τον ευχαριστούσε
:(

Ερώτηση στους λογιστές της παρέας αλλά και σε όσους γνωρίζουν:
Στον υπολογισμό του ποσού στις αποδείξεις ισχύει αυτό που έλεγαν ότι οι αποδείξεις των μάρκετ και των βενζινάδικων πρέπει να υπολογιστούν στο μισό;

Καλά κανείς δεν μαζεύει αποδείξεις; :)

Όλοι, αλλά κανείς δεν ξέρει. Ίσως... αν έστελνες ένα sms στον Κάλχα;;;; .victory.

Μήπως να διευκρινίσω ότι ρωτάω για τις αποδείξεις που μαζέψαμε το 2014;

Καλησπέρα Καρντάσια! Άντε Μάκη γερά είπαμε!

Χρήστο βιάζεσαι, μέχρι την υποβολή των δηλώσεων του 14 μπορεί να έχουν καταργηθεί οι αποδείξεις, οι δηλώσεις ή/και οι εφορίες. Λέγετε πως τα χρήματα θα τα εισπράττουν χέρι - χέρι οι πολιτικοί. Σιγά μη χάνουμε χρόνο.

Χρήστο μη βασανίζεις το μυαλό σου με ανούσια .Εγω κάθε χρόνο στο τέλος κάθε μήνα τις άθροιζα ,τις καρφίτσωνα και τις έβαζα σε φάκελο .
Αυτό απο πέρσι το σταμάτησα .Οι άνθρωποι θέλουν να μας κάνουν να βασανίζουμε το μυαλό μας με ανούσιες δήθεν μεταρρυθμιστικές ιδέες που θα πατάξουν την φοροδιαφυγή.
Με οδηγό και σύμμαχο τα μέσα αποβλάκωσης με τα πουλημένα τομάρια τους πετυχαίνουν το σκοπό τους.
Ας μου πει κάποιος τι νόημα έχει να μου επιβάλλεται να μαζεύω αποδείξεις από τα super market αξίας ίσης με το 25% του εισοδήματός μου.Και άκουσον άκουσον ....αν δεν μαζέψεις σου επιβάλουν και ποινή .Δηλαδή πρόστιμο.
Έτσι χτυπιέται η φοροδιαφυγή το 2015 στην Ελλάδα της κρίσης από κυβερνήσεις που έχουν σαν μοναδικό σκοπό τη σωτηρία και το μέλλον της χώρας .Και προπάντων το μέλλον των νέων οπως ακούω αυτές τις μέρες .
ΦΤΟΥ ΣΑΣ για άλλη μια φορα ΚΑΡΙΟΛΙΑ .
Με φτιάξατε και ακόμη δεν επέστρεψα καλά καλά .

δυστυχώς αυτός που έφυγε ήταν ο 2 χρόνια μεγαλύτερος μου φίλος Μανώλης από την Αγ.Μαρίνα Ν,Μάκρης
μεγαλωμένοι στην ίδια γειτονιά και παρέα από το σχολείο μέχρι που παντρευτήκαμε
είχαμε κυνηγήσει με σφεντόνες και αεροβόλα μέρες και νύχτες με φακό σαν πιτσιρικάδες
αργότερα με τα όπλα των γονιών μας και τα δικά μας
ο Μανώλης έμεινε λάτρης της φέρμας με την αγαπημένη του φυλή τα πόιντερ
άριστος άνθρωπος,υποδειγματικός οικογενειάρχης,τίμιος επαγγελματίας
πριν 4 μέρες συναντηθήκαμε στο πρωινό cafe της γειτονιάς μας τα είπαμε για 10 λεπτά ήταν χαμογελαστός και ζεστός όπως πάντα
καλό του ταξίδι

Last edited:
Ας μου πει κάποιος τι νόημα έχει να μου επιβάλλεται να μαζεύω αποδείξεις.
Επίσης το κράτος έχει προβλέψει με έξυπνο τρόπο να κόβουν αποδείξεις όλοι οι επαγγελματίες με την υποχρεωτική ανάρτηση πλησίον του ταμείου το εξής....""ο καταναλωτής δεν υποχρεούται να καταβάλει το αντίτιμο εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο, όπως αυτό ορίζεται στις οικείες διατάξεις.""

Φοβερές σε σύλληψη ιδέες .badboys..violin.

Εδώ πάντως ρίχνει καλό χιονάκι και αν κόψει και ο αέρας θα το στρώσει καλά...
Οι σκεπές πάντως άρχισαν να ασπρίζουν...

δυστυχώς αυτός που έφυγε ήταν ο 2 χρόνια μεγαλύτερος μου φίλος Μανώλης από την Αγ.Μαρίνα Ν,Μάκρης
είχαμε κυνηγήσει με σφεντόνες και αεροβόλα μέρες και νύχτες με φακό σαν πιτσιρικάδες
πριν 4 μέρες συναντηθήκαμε στο πρωινό cafe της γειτονιάς μας τα είπαμε για 10 λεπτά ήταν χαμογελαστός και ζεστός όπως πάντα
καλό του ταξίδι

Καλό του ταξίδι...

καλό του ταξίδι
:(:(:(
Καλό ταξίδι....

Status
Not open for further replies.
Back