Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τελευταια μπεκατσινια κ τσιχλοκοτσυφα γινονται παστα για το τσιπουρο της παρεας στον Εβρο..

Ποτε ανεβαινεις ειπαμε? Οχι τιποτα αλλο να κανονισω να ειμαι κι εγω εκει, παστο μπεκατσινι δεν εχω φαει ποτε.

Καλημέρα στην παρέα, καλή δουλειά σε όλους και καλή ξεκούραση σε μένα που μόλις ήρθα από την δουλειά. Αυτό που βλέπω φέτος στην νύχτα σαν εργαζόμενος και όχι σαν πελάτης είναι ότι ο κόσμος στα ποτά δεν λογαριάζει από κρίση....

Άρι για κιχλοκότσυφα και ορτύκια παστά έχω ακούσει, για μπεκατσίνια πρώτη φορά
Ίσως γιατί είναι γρήγορα και σβέλτα τα άτιμα, και είναι δύσκολο να μαζέψεις αρκετά για πάστωμα.sarcastic.
Πάντως το μπεκατσίνι το θεωρώ το πιο νόστιμο πουλί, με το περασματιάρικο ορτύκι να το συναγωνίζεται

Σπυρο η αληθεια ειναι οτι ακομα κ τις χειροτερες χρονιες παιρνω αρκετα εως πολλα πουλια θα ελεγα, τα κυνηγαω κ αρκετα συχνα γιατι ειναι το θηραμα που με εμαθε να τουφεκαω... Ουτε εγω ειχα ξανακουσει για μπεκατσινια παστα αλλα δεδομενου οτι συνηθως εχω περισσοτερα απο τσιχλες ειπα να δοκιμασω περυσι... Η αληθεια ειναι οτι εγιναν πολυ ωραια κ εκτιμηθηκαν, οποτε καθιερωθηκε... Τα φετεινα δεν τα δοκιμασα παντως ακομα...
Παυλο ειμαι χρεωμενος μερικα για την καλυβα σας φιλε να δοκιμασεις... Τωρα δεν ειναι παρα πολλα αλλα στην επομενη σιγουρα...

Status
Not open for further replies.
Back