Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας, το επαθα μια φορά πριν 2 χρόνια και απο τότε με ταλαιπωρεί σχεδόν κάθε χρόνο, αλλά μου φαίνεται αυτη η φορά θα είναι εξίσου ζορικη με την πρώτη, άντε πάλι ενέσεις και κορτιζόνες.
Μακη μου φαίνεται δεν με θέλει με τπτ.....

Εγω το παθα πριν καμιά δεκαρια χρονια.
Με επιανε καθε χρονο αλλα λιγοτερες μερες.
φετος σε μια παραποδια με επιασε κ με τρελανε.
αλλά με την κρεμα που σου γραψα το παλεψα πολυ.
τωρα μονο σε συγκεκριμένες κινήσεις ποναω.

Καλημέρα, με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους στην μέση μου.
Δεν θα αντέξω να το ξανά περάσω αυτο πάλι:(
περαστικα και υπομονη.αν θες ενα καλο χαπακι για τη μεση μυοχαλαρωτικο λεγεται arcoxia και παρε το 120.ενα την ημερα και σε 2-3 μερες δεν θα εχεις τιποτα

οχι κορτιζονες.το χειμωνα επαθα λουμπαγκο και με το χαπι αυτο σε 2μερες σηκωθηκα.αλλα προσοχη γιατι ειναι πολυ δυνατο.επαναλαμβανω 1 την ημερα

Ευρυπιδη το αρκοξια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ και επικινδυνο χαπι.

1 την ΗΜΕΡΑ εξαιρετικα ΑΥΣΤΗΡΑ και για οχι για μεγαλο χρονικο διαστημα

Αρκει να διαβασεις τις οδηγιες του αλλα και να κανεις μια ερευνα στο διαδυκτιο και θα καταλαβεις.

Εγω πολυ φιλικα θα ελεγα να το περνει κανεις μονο αμα του πει γιατρος και αμα δεν αντεχει τους πονους.

Σε φιλη μου που ασχολειτε με το χορο και ειχε σοβαρη φλεγμονη ο γιατρο της τ οεδωσε για αρκετο διαστημα , εννοω περαν των 3-5 ημερων αλλα της εδωσε και αλλο χαπι για το στομαχι.

ειπα οτι ειναι παρα πολυ δυνατο και μιλαω για λουμπαγκο που δεν μπορουσα ουτε πλευρο να γυρισω απο τους πονους

Απλα πληροφοριακα το εγραψα φιλε μου, οχι για επικριση σου.
Απολογουμε εαν εδωσα λαθος εντυπωση.
δεν πιστευω οτι σου εδωσα την εντυπωση οτι με επικρινεις χρυσανθε.απλα γραφοντας την προσωπικη μου εμπειρια κι εσυ την περιπτωση της φιλης σου συμφωνησα 100% μαζι σου.αν δεις και οι 2 λεμε το ιδιο πραμα.να επικρινεις γιατι?? να εκφερεις αλλη αποψη δεκτο.αλλα στην ουσια απ οτι τουλαχιστον βλεπω συμφωνουμε και οι 2.δεν υπαρχει κανενας λογος απολογιας ουτε για κατι αλλο

Νομισα οτι οπως το εγραψα το θεωρησες σαν επικριση φιλε, και σε στεναχωρησα αδικα.
λαθος δικο μου.
Κανενα θεμα μην το σκεφτεσε:).shake.

Χαιρετώ την παρέα! Εχτές εδώ συννεφιά για βροχή όλη μέρα,
2-3 ώρες από τις 20:00 περίπου και μετά έκανε μια μπόρα, όχι τίποτα ιδιαίτερο... και σήμερα ξαστέρωσε πάλι.
Τα πάει πολύ πίσω τα πρωτοβρόχια....xm.
καλημερα παρεα.ευτυχως με τη βοηθεια του θεου ειμαστε καλα υγιεις και σπιτι μας
Μπράβο Ευριπίδη, περαστικά κ΄αγύριστα
Καλησπέρα παρεα. Πολλή βροχή εδώ στο νησί, για περιπου μισή ώρα καταιγίδα, τώρα ρίχνει ποτιστικη. Βλεπω απέναντι Ηγουμενίτσα, Σαγιάδα, κεραυνούς και αστραπόβροντα. Μακάρι να μην έχουμε τίποτα πλημμύρες πάλι.
IMG_20151007_211135.jpg

vludnxX.jpg
Τελικά Γιαννη απ'οτι έμαθα, όλα καλά...
Καληνυχτα παρέα.
280px-Woodcock_earthworm.jpg
Από αυτές που φέρνει ο Γραίος!
Ασπρουλιάρα, από τις μεγάλες, είδες για να τρώει όλο το φαΐ της.sarcastic.
Καλημέρα, με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους στην μέση μου.
Δεν θα αντέξω να το ξανά περάσω αυτο πάλι:(
Περαστικά φίλε μου!

Μάγκες τα έχω ξαναγράψει , αλλά είναι ευκαιρία να τα πω άλλη μία φορά διότι είναι εξαιρετικά πολύπλοκο το θέμα της μέσης , κατά την άποψη μου είναι η πιο ευαίσθητη άρθρωση του ανθρωπίνου σώματος.
Εγω δεν είχα πρόβλημα ΠΟΤΕ με την μέση και όταν λέω ποτέ εννοώ ΠΟΤΕ.
Πριν τρία χρόνια πήγα να σηκώσω μία σκούπα απο κάτω και στο ανέβασμα ένιωσα ένα κάψιμο στην μέση.
Αυτό ήταν το ξεκίνημα μιας περιπέτειας η οποία με ανάγκασε να πάω σε γιατρούς, βελονιστές , ρεφλεξολόγους, χειροπρακτικούς κλπ..............κανείς δεν με βοήθησε.
Η μαγνητική έδειξε κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου στον 4 και 5 .Η κήλη στον 5 ήταν αυτή που πίεζε τις ρίζες του ισχιακού νεύρου με αποτέλεσμα τον πόνο και την αντανάκλαση στο ισχίο.
Αποδείχθηκε λοιπόν ότι το πρόβλημα προϋπήρχε και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πυροδοτηθεί.Το σήκωμα της σκούπας ήταν η κατάλληλη στιγμή , σε άλλους είναι ένα απλό βήξιμο ή να παραπάτημα κλπ.
Ο νευροχειρούργος ( διευθυντής του Ευαγγελισμού και φίλος ) δεν δέχθηκε τις πιέσεις μου για χειρουργείο διότι η κατάσταση μου δεν δικαιολογούσε μαχαίρι , όπως δηλαδή συμβαίνει στο 90% των περιπτώσεων.
Και τι γίνεται λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις με τις οποίες ταλαιπωρείται τόσος κόσμος ;;;;;;
Η εμπειρία που αποκόμισα από την μέχρι σήμερα περιπέτεια μου είναι η εξής.
Σε πρώτη φάση αντιμετωπίζουμε το λουμπάγκο με αντιφλεγμονώδη (δεν αναφέρω κάποιο γιατί σχεδόν όλα κάνουν την ίδια δουλειά) και συγχρόνως με κατανάλωση ειδικών χαπιών που εξουδετερώνουν την όξινη δράση των αντιφλεγμονωδών και προστατεύουν τη βλεννογόνο του στομάχου και των εντέρων .Συνήθως ο γιατρός δίνει δύο κουτιά τα οποία πρέπει να τα τελειώσετε και τα δύο , ας αισθανθείτε καλά πιο νωρίς .Η φλεγμονή αργεί να περάσει και πολλές φορές όταν η θεραπεία δεν είναι ολοκληρωμένη τότε η φλεγμονή υποτροπιάζει και γίνεται χρόνια.
Τα αντιφλεγμονώδη ( κατανάλωση δύο κουτιών) σε έναν νέο και υγιή οργανισμό δεν κάνουν κακό , ίσως να ανέβουν λίγο οι μονάδες του συκωτιού .Φυσικά μετά το τέλος της θεραπείας τα διακόπτουμε.
Τα δύσκολα είναι απο δω και πέρα...διότι το λουμπάγκο θα περάσει , το θέμα είναι τι θα έρθει μετά το λουμπάγκο.
Η μέση θέλει δραστηριότητα και λίγο βάρος , θέλει περπάτημα , γυμναστική , κολύμπι , σεξ.....(απαγορεύεται το σεξ στα όρθια).
Οποιος είναι υπέρβαρος πρέπει να χάσει βάρος και όποιος κάνει καθιστική ζωή πρέπει να αναθεωρήσει τελείως τον τρόπο ζωής του.
Ασκηση άσκηση ακηση , με πολλούς και εξειδικευμένους κοιλιακούς (υπάρχουν στο youtube ασκήσεις για την μέση).

Κλείνω λέγοντας ότι η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο.Προσέχουμε την μέση μας , δεν σηκώνουμε βάρη με κρύα μέση και όταν το κάνουμε το κάνουμε προσεκτικά όχι με λύγισμα της μέσης αλλά με λύγισμα των γονάτων (ημικάθισμα).

ακόμα δεν εχω βρεί κάποιον γιατρό να με δεί, την προηγουμενη φορά θυμάμαι κορτιζόνες... τώρα είμαι στη φάση που δεν μπορώ ουτε πλευρό να γυρίσω πόσο δε να σηκωθώ.
Χρυσανθε και Ευρυπίδη σας ευχαριστω για τις συμβουλές αλλα λέω να με δει και ένας γιατρός, αφου χρειάζομαι και το χαρτί για την δουλειά
Και οταν έλεγα, αντε να δω καμία πάπια δεν ευνοούσα αυτο ακριβως.fiurius.

Κώστα που δουλέυεις να κεράσεις κάνα ποτό; .sarcastic.

ααααααα δεν σε παίρνει
2 ποτά σερβίρει 6 τηλ. δίνει στα 1ετή κοριτσάκια
μου τα λεγε προχθές ίσως γιατί εγώ είμαι ακίνδυνος .very funny.
.very funny.

Βασίλη δουλεύω μπάρμαν σε ελληνάδικο τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα δουλεύω σε club. Δεν μου φαίνεται ότι δουλεύω γιατί πραγματικά περνάω πάρα πολύ καλά. Ελάτε κερνάω μπουκάλια οχι μόνο ποτά, αλλά το κυριότερο έχει πολλά γκομενάκια.:)

• Like
Reactions: DrV
Μάγκες τα έχω ξαναγράψει , αλλά είναι ευκαιρία να τα πω άλλη μία φορά διότι είναι εξαιρετικά πολύπλοκο το θέμα της μέσης , κατά την άποψη μου είναι η πιο ευαίσθητη άρθρωση του ανθρωπίνου σώματος.
.........................................................................................................................................................
Τα δύσκολα είναι απο δω και πέρα...διότι το λουμπάγκο θα περάσει , το θέμα είναι τι θα έρθει μετά το λουμπάγκο.
Η μέση θέλει δραστηριότητα και λίγο βάρος , θέλει περπάτημα , γυμναστική , κολύμπι , σεξ.....(απαγορεύεται το σεξ στα όρθια).
Οποιος είναι υπέρβαρος πρέπει να χάσει βάρος και όποιος κάνει καθιστική ζωή πρέπει να αναθεωρήσει τελείως τον τρόπο ζωής του.
.
Κλείνω λέγοντας ότι η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο.Προσέχουμε την μέση μας , δεν σηκώνουμε βάρη με κρύα μέση και όταν το κάνουμε το κάνουμε προσεκτικά όχι με λύγισμα της μέσης αλλά με λύγισμα των γονάτων (ημικάθισμα).

Είχα ακούσει οτι κάνει πολύ καλό το sex οταν το κάνεις ξαπλωμένος πάνω σε κάκτο. .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back