περαστικα και υπομονη.αν θες ενα καλο χαπακι για τη μεση μυοχαλαρωτικο λεγεται arcoxia και παρε το 120.ενα την ημερα και σε 2-3 μερες δεν θα εχεις τιποταΚαλημέρα, με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους στην μέση μου.
Δεν θα αντέξω να το ξανά περάσω αυτο πάλι![]()
δεν πιστευω οτι σου εδωσα την εντυπωση οτι με επικρινεις χρυσανθε.απλα γραφοντας την προσωπικη μου εμπειρια κι εσυ την περιπτωση της φιλης σου συμφωνησα 100% μαζι σου.αν δεις και οι 2 λεμε το ιδιο πραμα.να επικρινεις γιατι?? να εκφερεις αλλη αποψη δεκτο.αλλα στην ουσια απ οτι τουλαχιστον βλεπω συμφωνουμε και οι 2.δεν υπαρχει κανενας λογος απολογιας ουτε για κατι αλλοΑπλα πληροφοριακα το εγραψα φιλε μου, οχι για επικριση σου.
Απολογουμε εαν εδωσα λαθος εντυπωση.
Μπράβο Ευριπίδη, περαστικά κ΄αγύριστακαλημερα παρεα.ευτυχως με τη βοηθεια του θεου ειμαστε καλα υγιεις και σπιτι μας
Τελικά Γιαννη απ'οτι έμαθα, όλα καλά...Καλησπέρα παρεα. Πολλή βροχή εδώ στο νησί, για περιπου μισή ώρα καταιγίδα, τώρα ρίχνει ποτιστικη. Βλεπω απέναντι Ηγουμενίτσα, Σαγιάδα, κεραυνούς και αστραπόβροντα. Μακάρι να μην έχουμε τίποτα πλημμύρες πάλι.
![]()
![]()
Από αυτές που φέρνει ο Γραίος!Καληνυχτα παρέα.
![]()
Περαστικά φίλε μου!Καλημέρα, με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους στην μέση μου.
Δεν θα αντέξω να το ξανά περάσω αυτο πάλι![]()
Κώστα που δουλέυεις να κεράσεις κάνα ποτό;![]()
ααααααα δεν σε παίρνει
2 ποτά σερβίρει 6 τηλ. δίνει στα 1ετή κοριτσάκια
μου τα λεγε προχθές ίσως γιατί εγώ είμαι ακίνδυνος![]()
Να ετοιμάζεσαι. ....σύντομα θα έχεις επισκέψειςΕλάτε κερνάω ποτά αλλά το κυριότερο έχει πολλά γκομενάκια.
Μάγκες τα έχω ξαναγράψει , αλλά είναι ευκαιρία να τα πω άλλη μία φορά διότι είναι εξαιρετικά πολύπλοκο το θέμα της μέσης , κατά την άποψη μου είναι η πιο ευαίσθητη άρθρωση του ανθρωπίνου σώματος.
.........................................................................................................................................................
Τα δύσκολα είναι απο δω και πέρα...διότι το λουμπάγκο θα περάσει , το θέμα είναι τι θα έρθει μετά το λουμπάγκο.
Η μέση θέλει δραστηριότητα και λίγο βάρος , θέλει περπάτημα , γυμναστική , κολύμπι , σεξ.....(απαγορεύεται το σεξ στα όρθια).
Οποιος είναι υπέρβαρος πρέπει να χάσει βάρος και όποιος κάνει καθιστική ζωή πρέπει να αναθεωρήσει τελείως τον τρόπο ζωής του.
.
Κλείνω λέγοντας ότι η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο.Προσέχουμε την μέση μας , δεν σηκώνουμε βάρη με κρύα μέση και όταν το κάνουμε το κάνουμε προσεκτικά όχι με λύγισμα της μέσης αλλά με λύγισμα των γονάτων (ημικάθισμα).