Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους!
Και στους τυχερούς που βρίσκονται ήδη στο βουνό:) (αναμένουμε νέα πτήσεων-αφίξεων)
και στους άτυχους που είναι στο δρόμο για τη δουλειά.:(

Καλημέρα.
Περαστικα Σταύρο.
Παυλο ναι πιστεύω κ γω οτι η Ισπανια ίσως εχει περισσοτερες απο Αγγλια.
κ πληροφοριες λενε οτι ο Ζωλο μαθαινει Ισπανικά τα απογευματα..yelling.
Ζολω πιτζεονε ντε Σπανια.my man.
ρε παιδια μην τρελενεστε για τις τσιχλες απο τωρα.
πισω ειναι ακομη η χρονια:)

Επιστροφή και εξιτήριο μάγκαι από το Νοσοκομείο οπου προσκομίσθηκα χτές μετα από λυποθυμικό και αφασία εκπομπής .. το πρωί στα καλά καθούμενα
Αρχικα το καρδιογράφημα φάνηκε ύποπτο για κάποιο σύνδρομο που οδηγεί σε αιφνίδιο θάνατο από ανακοπή..
Η εξέταση που μου πέρασαν καλώδια μέσα στη καρδιά απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο..

Υγεια πάνω απόλα....

Επιστροφή και εξιτήριο μάγκαι από το Νοσοκομείο οπου προσκομίσθηκα χτές μετα από λυποθυμικό και αφασία εκπομπής .. το πρωί στα καλά καθούμενα
Αρχικα το καρδιογράφημα φάνηκε ύποπτο για κάποιο σύνδρομο που οδηγεί σε αιφνίδιο θάνατο από ανακοπή..
Η εξέταση που μου πέρασαν καλώδια μέσα στη καρδιά απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο..
Μας τρέλανες τώρα.fff..fff..fff..fff..what..what..what.

Υγεια πάνω απόλα....
.fff. .fff. .fff.
Τι λες ρε Πάνο! Περαστικά φίλε και όπως είπες υγεία πάνω από όλα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην είναι τίποτα και να συνεχίσεις χωρίς κανένα πρόβλημα να χαίρεσαι οικογένεια, φίλους, κυνήγι και ό,τι άλλο αγαπάς!

Περαστικά Πάνο, εύχομαι να μην σου ξανασυμβεί τίποτα και είσαι πάντα γερός και δυνατός. Υγεία φίλε μου.

Status
Not open for further replies.
Back