Άτιμο Τ9 το έλεγα κάποτε τώρα βγαίνει αυτόματα η λέξη, διορθώνω Καλημέρααα σύντροφοι.Πρωί είναι ακόμαΚαλημέρα με όρεξη και υπομονή!
Άτιμο Τ9 το έλεγα κάποτε τώρα βγαίνει αυτόματα η λέξη, διορθώνω Καλημέρααα σύντροφοι.Πρωί είναι ακόμαΚαλημέρα με όρεξη και υπομονή!
Αντε φιλαράκι ,η καλυτερή σου. Ξέρω οτι τρελαίνεσαι για χιόνι
Η καλύτερη φάση είναι να μην δουλεύεις και να είσαι με καμια γοργόναΚαλημέρα σύντροφοι
Αααα θα είναι μια συγκινητική μέρα, τρέχα για μπεκάτσες αύριο Κωνσταντίνε!!!
Αστα φιλε ζωή του κουλουκιου.Καλησπέρα σε ολους.
Αντε φιλαράκι ,η καλυτερή σου. Ξέρω οτι τρελαίνεσαι για χιόνι
![]()
Να το απολαύσεις όπως σου αρέσει...Γεια σας κυριοι από το χιονισμένο Μπρονξ.
Η καλύτερη φάση είναι να μην δουλεύεις και να είσαι με καμια γοργόνα
Αστα φιλε ζωή του κουλουκιου.
Η τελευταία κουζίνα , είναι νομίζω η πιο όμορφη , και λειτουργική , τα έχει όλα .Καλημέρα παιδάκια, ώρα για πρωινό......View attachment 20160View attachment 20164View attachment 20165View attachment 20162View attachment 20163
Αφού τα βλέπω τα ορεινά ρε από το μπαλκόνι να μην το πω διαπίστωση έκανα δεν πάωΚάτσε καλά Γιώργη....
Ούτε να το βλέπω δεν θέλω ΓιώργοΝα το απολαύσεις όπως σου αρέσει...
Να το ευχαριστηθείς μέσα!!!.... κρεβατόκαιρος λέγαμε κάποτε.Ούτε να το βλέπω δεν θέλω Γιώργοσε μια μεγαλούπολη είναι σκέτη ταλαιπωρία , ατυχήματα στους δρόμους , αμάξια σταματημένα στη μέση του δρόμου (εδώ βάζουν αλυσίδες μόνο τα λεωφορεία) οι αλατιέρες θα το παστώσουν μόνο αφού τελειώσει . Την επόμενη θα το παγώσει θα πατηθεί και θέλει προσοχή στο περπάτημα γιατί πάει το πατινάζ σύννεφο.
Δυστηχως φιλε δεν αφήνουν τα 10 ώρα και τα 12 ωραΝα το ευχαριστηθείς μέσα!!!.... κρεβατόκαιρος λέγαμε κάποτε.![]()
Σαν την χηρα στο κρεβατι κανεις...Δυστηχως φιλε δεν αφήνουν τα 10 ώρα και τα 12 ωρα