Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα και καλό μήνα. Επέστρεψα προ λίγου από το χωριό μετά από μια εβδομάδα άδειας. Έχασα τελείως την επαφή με το φόρουμ αφού δεν είχα ιντερνετ - με χίλια ζόρια κατάφερα να μπω για λίγο στις 26/10 το βράδυ, ίσα-ίσα για να ευχηθώ στους Δημήτρηδες!
Όσο για την άδεια :( ... σκληρή δουλειά στις ελιές, καθάρισμα και στρώσιμο των διχτυών κλπ. ευτυχώς κατάφερα και τα τέλειωσα, παρόλο που ο καιρός συνεχώς μου πήγαινε κόντρα! Μου φύγανε και πάνω από 1000 € σε καινούρια δίχτυα και διάφορα άλλα "παρελκόμενα", και σε μεροκάματα ενός βοηθού (τα δικά μου και της μάνας μου δεν τα βάζω στο λογαριασμό) ;)

Καλησπέρα στην παρέα και καλό μήνα. Επέστρεψα προ λίγου από το χωριό μετά από μια εβδομάδα άδειας. Έχασα τελείως την επαφή με το φόρουμ αφού δεν είχα ιντερνετ - με χίλια ζόρια κατάφερα να μπω για λίγο στις 26/10 το βράδυ, ίσα-ίσα για να ευχηθώ στους Δημήτρηδες!
Όσο για την άδεια :( ... σκληρή δουλειά στις ελιές, καθάρισμα και στρώσιμο των διχτυών κλπ. ευτυχώς κατάφερα και τα τέλειωσα, παρόλο που ο καιρός συνεχώς μου πήγαινε κόντρα! Μου φύγανε και πάνω από 1000 € σε καινούρια δίχτυα και διάφορα άλλα "παρελκόμενα", και σε μεροκάματα ενός βοηθού (τα δικά μου και της μάνας μου δεν τα βάζω στο λογαριασμό) ;)
πικρά τα έξοδα γλυκός ο κόπος φίλε
καλή λαδιά και του χρόνου
:)

Δεν πειραζει Στελιο
Το καλο ειναι οτι βαζεις πλατη και συμμετεχεις ενεργα στον κοπο των γονιων σου οχι σαν κατι αλλους που δεν ξερουν ουτε που ειναι τα χωραφια της οικογενειας τους
Η αληθεια ειναι οτι πλεον αν δεν κατοικεις μονιμα στο χωριο δεν συμφερει να ασχοληθεις πολλες φορες μπαινεις μεσα οικονομικα
Εγω δεν εχω ελιες καηκαν τοτε με τις φωτιες του 2007
Μεγαλη στεναχωρια οχι για τις ριζες δεν ηταν και πολλες γυρω στα 100 δεντρα
ποιο πολυ για τον κοπο του συγχωρεμενου του Παππου μου που ο ταλαιπωρος για να τις φυτεψει και να τις φροντισει
περπαταγε με τα ποδια γυρω στα 20 χλμ ανηφοριες κατηφοριες εκεινα τα χρονια και τις ειχε αδυναμια
Τωρα ενα αμπελωνα παλευω αλλα και αυτος αν βαλω τα εξοδα μεταβασεις στο χωριο
το κρασι μου στοιχιζει χρυσαφι μαζι με την κουραση
Ελα ομως που οταν πιω το πρωτο ποτηρι λεω χαλαλι οσο μπορω θα σε φροντιζω
Προχωρα μπροστα αυτα θα μας μεινουν στο τελος ;)

Καληνύχτα παλικάρια μου.

images

epagneul_breton_.jpg

Είσαι ο καλύτερος του χωριού, με τετοιο αέρα σήμερα ήθελες άγκυρα στο καρτέρι σου.
θα πήγαινα Γιάννη πιο πολύ για τον σκύλο αλλά ήταν το 1ο βράδυ,απ όσα φυσούσε όλη την εβδομάδα,που ακουγόταν έντονα στο σπίτι
έβαλα το ξυπνητήρι 5.30 το πάτησα και ξύπνησα 7.30 φρεσκότατος :)

Status
Not open for further replies.
Back