Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν κάνει από Γενάρη κανα τέτοιο καιρό και ανέβω στο χωριό θα σου πω τότε γιατί τον λέω κοτσυφόκαιρο .yel. .
Μου έλειψε πάντως να είμαι στο χωριό δίπλα στο τζάκι και έξω να το στρώνει.Ωραίες αναμνήσεις, έβγαινα πιτσιρικάς δίπλα στο σπίτι με το φλομπεράκι και περίμενα να έρθουν τα κοτσύφια στα γύρω δένδρα.
Άστα να πάνε Γιαννάρα, γέρασες...

Το τι κοτσυφια εχει δεν φανταζεσαι. Απο τελος Οκτωβρη που ημουν ξανα και τα ειδα, το ιδιο εργο.
Τοσα πολλα εχω να δω πανω απο 15 χρονια. Παλια αυτο ηταν το νορμαλ εδω.
Σπρώχτε τα να έρθουν από την άλλη και πείτε τους να περιμένουν μέχρι τις γιορτές...my man.

Γι' αυτό είναι τόσα.
Παλια ειχε παρα πολλα. Ειχε γαμω τα απογευματινα. Εγω εζησα απογευματινα που ξεκινουσαν απο 1 το μεσημερι. Τα τελευταια 15 χρονια εξαφανιστηκαν . Φετος εγινε νεκρανάσταση !

Ο κότσυφας είναι πονηρός!!!
Είναι όντως αλλά στο χωριο δεν περνάνε ούτε οι τσιχλες. Έχω καθίσει σε πάρα πολλά σημεία που "βρωμάνε" καρτερι αλλά δεν κουνιέται ούτε φτερο. Και τον πατέρα μου που ρωτάω μου λέει μόνο ποδάρι κάναμε πίσω. Περαστα πλην μπασιμα των οχι.

Ο κότσυφας είναι πονηρός!!!
Σαν τα κοτσυφια τα ντοπιάρικα που βαραγαμε Ιανουαριο Φεβρουάριο δεν εχει. Τουμπανα στο λιπος ,σχαρα ανάποδα πανω στο κάρβουνα και πανω τα κοτσυφια. Το νοστιμοτερο ολων !

Σαν τα κοτσυφια τα ντοπιάρικα που βαραγαμε Ιανουαριο Φεβρουάριο δεν εχει. Τουμπανα στο λιπος ,σχαρα ανάποδα πανω στο κάρβουνα και πανω τα κοτσυφια. Το νοστιμοτερο ολων !
Δεν υπάρχουν γευστικά αυτα!!!! Δεν δηλώνουν τον κωλο τους από το ξυγκι. Τους πετας στην σχάρα και ντουμανιαζουν χειρότερα και από τετραπαχη σαρδελα!!!!

Μόνο έτσι τίγκα στο λίπος αξίζει ο κότσυφας και ανταγώνιζεται την τσίχλα αλλιώς η πιτσιλωτή κυρία είτε σκυλί είτε μοσχαράκι, είναι γλύκισμα.Όπως έλεγε ένας σοφός σαν την τσίχλα δεν έχει!!!! Τι λαγός,μπεκάτσα κλπ...

Σημερα το ορωι στις 7,15 τρακαρα με αγριογουρουνο. Πεταχτηκε μπροστα μου τελευταία στιγμή από τη δεξιά πλευρά του δρόμου πάνω σε στροφή πατάω λίγο φρένο και γυρίζω το τιμόνι δεξιά να μην το πάρω μετωπικά αλλά με την μπροστινη αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου.
Το τραβάω μία σε γυρισμένη παίρνει τρεις τούμπες και σταματάει στη ρόδα του αυτοκινήτου ζαλισμένος σαστισμένο και ετοιμάζομαι να κατέβω κάτω ακριβώς δίπλα ήταν ένα τοιχίο μισό μέτρο και από κάτω τέσσερα μέτρα ύψος ρέμα καβάλησε το πτυχίο και φουντάρει από κάτω το μαλακισμένα δεν έπαθε τίποτα!
Ευτυχώς και εγώ δεν έπαθα τίποτα.

Έτσι γερακογέρακα μακούλη.Εσύ γράφεις ή το γκαντεμόσκυλο ο θόδωρας;
pou-to-ksereis-eimai-egw-alvanos.gif

Σημερα το πρωί στις 7,15 τράκαρα με αγριογουρουνο. Πετάχτηκε μπροστα μου τελευταία στιγμή από τη δεξιά πλευρά του δρόμου πάνω σε στροφή πατάω λίγο φρένο και γυρίζω το τιμόνι δεξιά να μην το πάρω μετωπικά αλλά με την μπροστινη αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου.
Του τραβάω μία συγυρισμένη παίρνει τρεις τούμπες και σταματάει στη ρόδα του αυτοκινήτου ζαλισμένο σαστισμένο και ετοιμάζομαι να κατέβω κάτω .Ακριβώς δίπλα ήταν ένα τοιχίο μισό μέτρο και από κάτω τέσσερα μέτρα ύψος ρέμα . Καβάλησε το τυχίο και φουντάρει από κάτω το μαλακισμένο. Δεν έπαθε τίποτα!
Ευτυχώς και εγώ δεν έπαθα τίποτα

Status
Not open for further replies.
Back