Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοκκινιστό χτένι από μοσχαράκι του ξαδέρφου μου (αν θυμάσαι κρεοπώλης με δικά του ζώα ελευθέρας βοσκής) με ρυζάκι!
Εσύ;

Last edited:
Μόλις γύρισα από την καλοκαιρινή μου βόλτα και εγώ.. Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας.
Να περπατάς στα οργωμένα και αντί να κουβαλάς 2 κιλά λάσπη στο κάθε αρβυλο να σηκώνει κουρνιαχτό...

Τι καλο τρώμε σήμερα ;
Χοντροκομμενες μπριζόλες από χοιρινό σβέρκο με πατάτες στη γάστρα.
Μαριναρουμε τις μπριτζολες με διαφορα μπαχαρικά και λαδι.
Κόβουμε τις πατάτες στα τέσσερα και περιχυνουμε με χυμό από δύο πορτοκάλια και δυο λεμόνια, νερό, λαδι, μουστάρδα και από ένα κουτ. του γλυκού μπαχαρι, κυμινο και μοσχοκαρυδο.
Αφού ψηθουν οι μπριτζολες τις αφαιρουμε και αφήνουμε μισανοιχτο το καπάκι στο τέλος να απορροφησουν οι πατάτες το ζουμί και να πήξει. Κρασάκι ότι μας αρέσει από ροζέ ή κόκκινο και σαλάτα λάχανο με καρότο. Μιλάμε για γλυκισμα!

Last edited:
μακαρόνια ροσμπίφ .well done.

το άλλο απ τ Άγραφα πότε θα το φάς ρε ξεφτίλα ψεύτη .yelling.
Ο χαρακτηρισμός σηκώνει τσαμπουκά.Θα πάρω τηλέφωνο τον Μαρινάκη να σου στείλει δυό " ντουλάπες " να σε συγυρίσουν.
Το Αγραφιώτικο θα το φάω άλλη μέρα .Αντιλαβού ;
.my man.

Ο χαρακτηρισμός σηκώνει τσαμπουκά.Θα πάρω τηλέφωνο τον Μαρινάκη να σου στείλει δυό " ντουλάπες " να σε συγυρίσουν.
Το Αγραφιώτικο θα το φάω άλλη μέρα .Αντιλαβού ;
.my man.
αντιλαβού ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται .sarcastic.
θες και τσαμπουκά τρομάρα σου
να έρθεις μαζί με τις ντουλάπες να σε περάσω συρτάρια .smashfrak.

Καλησπέρα ρεμάλια ,

34 χρόνια βγάζω άδεια ανελλιπώς και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω βγει για κυνήγι 4 συνεχόμενα Σ/Κ..fff.
Ας ελπίσουμε προσεχώς να αλλάξουν τα πράγματα:)

Καλησπέρα ρεμάλια ,

34 χρόνια βγάζω άδεια ανελλιπώς και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω βγει για κυνήγι 4 συνεχόμενα Σ/Κ..fff.
Ας ελπίσουμε προσεχώς να αλλάξουν τα πράγματα:)
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ Τσοχατζόπουλε κατσε στα αυγά σου .... ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Status
Not open for further replies.
Back