Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε μου Σπύρο, κατ' εμένα η επανάσταση αρχίζει αλλιώς...

Ο Ρουσσώ λέει πολλά, και δεν συμφωνώ με όλα ....

View attachment 46983

...όμως τώρα έρχονται εκλογές, και κατ' εμένα μια πολλή καλή αρχή θα ήταν ...και οι 300 έξω και να μην ξαναπατήσουν ποτέ. Νομίζω τότε θα καταλάβουν ποιος κάνει κουμάντο....Αλλιώς έχω υπογραμμίσει τι λέει ο Ρουσσώ και με αυτά συμφωνώ...λυπούμαι...αλλά συμφωνώ!

Υ.Γ...περάσανε και άλλες πολλές εκλογές και τα ίδια, ίσως για να ξυπνήσει ο Έλληνας θέλει 'κανα χαστούκι γερό, απ' αυτά που σπάνε χείλια, και ματώνουν...τότε ίσως...:(
Σε αυτό που έχεις υπογραμμίσει οποιοσδήποτε το εμβαθύνει και προβληματιστεί θα δει ότι είναι ακριβώς έτσι
Ευκαιρίες για χαστούκι γερό και ξύπνημα υπήρξαν. Μάτωσε πολύς κόσμος με την κρίση της προηγούμενης δεκαετίας. Υπήρξαν αυτοκτονίες, άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους ,τις περιουσίες τους, άλλοι με το ζόρι τα έβγαζαν πέρα κι όμως δεν έγινε απολύτως τίποτα .
Το χω πει πολλές φορές ότι η μόνη αντίδραση που υπήρξε μετά από πάρα πολλά χρόνια ήταν επί Παπαδήμου με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα η οποία διαλύθηκε με τεχνητό τρόπο και τότε για πρώτη φορά ομολόγησα ότι εάν ήμουνα 18 χρονών το ίδιο το σύστημα θα με έκανε αναρχικό να σπαω πεζοδρόμια και να τους πετάω πέτρες.
Από κει και πέρα όμως ύπνος ομως ειναι πολύ βαθύς !
Εγω προσωπικα δεν ελπιζω σε καμια αντιδραση και σε καμία σωτηρία και αυτό το λέω γιατί βλέπω και τα νέα παιδιά που αγωνίζονται για 500 και 600 ευρώ το μήνα και όμως δεν κάνουν τίποτα. Έχουν γίνει δούλοι του συστήματος και για να μην παρεξηγηθώ ξεκινάω από τους γιους μου.

Εγω προσωπικα δεν ελπιζω σε καμια αντιδραση και σε καμία σωτηρία και αυτό το λέω γιατί βλέπω και τα νέα παιδιά που αγωνίζονται για 500 και 600 ευρώ το μήνα και όμως δεν κάνουν τίποτα. Έχουν γίνει δούλοι του συστήματος και για να μην παρεξηγηθώ ξεκινάω από τους γιους μου.
Καλημέρα στην παρέα

Και οι προηγούμενοι δούλοι του συστήματος ήταν Δημήτρη απλά ήταν εποχές που το σύστημα έδινε τυρί αβέρτα και δεν τους ενδιέφερε να δούνε την φάκα
Και τώρα την πληρώνουν οι γιοί σου και ο κάθε νέος που ή θα πάει για δουλειά με τόσα λεφτά ή άνεργος ή αν μπορεί θα φύγει για έξω

Καλημέρα στην παρέα

Και οι προηγούμενοι δούλοι του συστήματος ήταν Δημήτρη απλά ήταν εποχές που το σύστημα έδινε τυρί αβέρτα και δεν τους ενδιέφερε να δούνε την φάκα
Και τώρα την πληρώνουν οι γιοί σου και ο κάθε νέος που ή θα πάει για δουλειά με τόσα λεφτά ή άνεργος ή αν μπορεί θα φύγει για έξω
Ναι ,αλλα υπήρχε διεκδίκηση και μερικές φορές σκληρή. Σήμερα φατσοβιβλιο,ινσταγκραμ και φυσα ρουφα τραβατονε !

Φοβασαι να βγεις στο δρομο αυτες τις μερες!
Εχουν ερθει καποιοι ¨Αθηναιοι¨ , και οδηγουν διχως αυριο!!
Ηρεμηστε ρεεε, τι καυφριλα ειναι αυτη??
Μη πω για κατι παπουδες που θα επρεπε να τους εχουν σκισει το διπλωμα και πεταξει τα κλειδια στη θαλασσα...

Φοβασαι να βγεις στο δρομο αυτες τις μερες!
Εχουν ερθει καποιοι ¨Αθηναιοι¨ , και οδηγουν διχως αυριο!!
Ηρεμηστε ρεεε, τι καυφριλα ειναι αυτη??
Μη πω για κατι παπουδες που θα επρεπε να τους εχουν σκισει το διπλωμα και πεταξει τα κλειδια στη θαλασσα...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα φίλε Παναγιώτη δεν είναι οι παππούδες δυστυχώς . Τουλάχιστον εδω στην Αθηνα των 5.000.000.
Μακάρι να ήταν αυτοι γιατί είναι και η μειοψηφία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα και η τραγικότερη οδήγηση γίνεται από όλους τους υπόλοιπους και το τραγικότερο από αυτές τις ηλικίες περιμένεις να δουν τα πράγματα διαφορετικά και να τα αλλάξουν .

Status
Not open for further replies.
Back