Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το σύνηθες είναι μια τηγανιά χοντρά σπαρια. Βάρκες ρίχνουν δυχτια στα 30 μέτρα από την ακτή και Βούλγαροι και Αλβανοί με γρυπους σαρώνουν τα παντα στα 10-15 μέτρα από το κυμα. Αν δεν πάρεις κάτι αξιόλογο στον αφρο.....
Περα απ αυτους που ριχνουν τα διχτυα εξω εξω εχουμε και τους δυναμιτάκηδες.
Ολοι αυτοι υπο την ανοχή των υπεύθυνων κατέστρεψαν μερη που ειχε πολύ ψαρι. Σαργούς ακόμη και πανω απο κιλό ,σκαθάρια 700αρια και τι να κάθομαι να σου λεω .
Πριν λιγα χρονια βγηκε καικι καιθ εριχνε διχτυα εξω μεχρι τα βραχια . Πηρα τηλεφωνο το λιμεναρχείο,ναι μεν αλλα ....Εβγαλα φωτογραφια τους την εστειλα και για μια ακόμη φορά μηδεν το αποτέλεσμα.
Τωρα ουτε σπαρους δεν εχει. Κανα γύλλο και κανα χανάκι μπορει να βγαλεις

Περα απ αυτους που ριχνουν τα διχτυα εξω εξω εχουμε και τους δυναμιτάκηδες.
Ολοι αυτοι υπο την ανοχή των υπεύθυνων κατέστρεψαν μερη που ειχε πολύ ψαρι. Σαργούς ακόμη και πανω απο κιλό ,σκαθάρια 700αρια και τι να κάθομαι να σου λεω .
Πριν λιγα χρονια βγηκε καικι καιθ εριχνε διχτυα εξω μεχρι τα βραχια . Πηρα τηλεφωνο το λιμεναρχείο,ναι μεν αλλα ....Εβγαλα φωτογραφια τους την εστειλα και για μια ακόμη φορά μηδεν το αποτέλεσμα.
Τωρα ουτε σπαρους δεν εχει. Κανα γύλλο και κανα χανάκι μπορει να βγαλεις
Εδώ από την πλευρά του Αιγαίου είχαμε πολλούς μπουρλοτιερηδες. Τώρα πιο λίγους αλλά η ζημία είναι μεγαλη. Έχω πάρει και εγώ το λιμεναρχείο και άλλοι και η απάντηση είναι καντε επώνυμη καταγγελία. Την τελευταία φορά το καντηλιασα το θαλασσοργανο και ειπα καλα κανουν και τα γαμανε ολα. Αφου τους αφηνουν...

Με αυτό το θέμα μέσης που το παντρεύεσαι με βλέπω στο τέλος να κυνηγάω με 36 Άρι η να αγοράζω κάνα baby bretton στο τέλος
Γιάννη αυτό το πρόβλημα μου βγήκε σε ηλικία 18 χρονών λόγω διαφόρων συγκυριών .
Φάνηκα τυχερός τότε καθώς ο ιδιόρρυθμος φυσιό του ΑΠΟΕΛ τύγχανε θείος .
Κολύμπι ,πολύ κολύμπι , Επίσης συνέχεια φαρδιά ζώνη στην μέση .
Μακρυά απο φάρμακα .Καί οι ποιό σημαντικές ασκήσεις με το πρωινό ξύπνημα πρίν πατήσουν ακόμη
τα πόδια στο πάτωμα .Να σου κρατα κάποιος τα πόδια ,10 επικύψεις καί μετά το αντίστροφο 10 ανατάσεις
Ελπίζω κάπως να βοήθησα .

Καλημέρα από το κρεβατι του πόνου που λέει και ο @dim63

Και γαμω τα 3ημερα hippo
Βασίλη περαστικά ,αλλα η κήλη αν σε βασανιζει συχνά θελει αντιμετώπιση.Ειναι κατι πολυ απλο σημερα.
Εγω αφου έμεινα στο κρεάβατι 3 10ημερα και δεν μου έγραφαν ουτε η μαγνητική κάποια στιγμη ήρθε το μπαμ! Ριξη μεσοσπονδυλιου δίσκου. Δηλαδη κήλη που έσπασε και τα μπαζα του δισκου μαζι με το τζελ που εχει εσωτερικα έπεσαν μεσα στο σωλήνα και πιεζαν νευρο. Ενα μηνα κρεβατωμένος με τις πρώτες 10 μερες δεν μπορούσα να παω ουτε τουαλετα. Εφιαλτης και ψυχολογια στο ζενιθ. Η μαγνητικη εδειξε τη ρηξη και αλλες 5 κηλες οι οποιες ομως δεν πιεζουν νεύρα εκτος απο μια που θελει λιγη προσοχή .
Εκανα την επέμβαση με μικροεπεμβατικη και σώθηκα . Σε ενάμιση μηνα άρχισα παλι το τρέξιμο. Αν υπάρχει κήλη και σε βασανίζει κάθε τρεις και λίγο και σου καταστρέφει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου δεν νομίζω ότι πρέπει κάποιος να το αφήνει έτσι .
Είναι πολύ απλή η επέμβαση στην κήλη ειδικά με μικρό επεμβατική , που η τομή είναι ένα εκατοστό και φεύγεις από το νοσοκομείο μετά από λίγες ώρες.

Status
Not open for further replies.
Back