Καλημέρα σε όλους
ΜέδουσαΚαλημέρα παλικάρια. Πονάωωωωωω
Εγώ να δεις φίλε που πονάω κάνα τρίμηνο και η μέση με το νεύρο δε μαζεύονται και έγινε και μαλάκια χθες στο φυσιοθεραπευτή και εκεί που ήμουν ήρεμα γαμηθεικε το νεύρο και δε κοιμήθηκα όλο το βράδυ.Χειρουργειο πάλι εισήγηση ορθοπεδικού και νευροχειρουργού δε το κάνω όμως θα τη διαχειριστώ θα ηρεμήσει και θα αλλάξω πόστο γαμηθηκα από τα κωλομηχανηματα .Πήγα τη μάνα μου στο χωριό και κάθε 50 Χιλ έκανα στάση και έβγαινα έξω κάνοντας διατάσεις σα το Κωνσταντάρα στα ελληνικά για να κατάφέρω να φτάσω και τα ίδια στο γυρνά αφού ήμουν αραχτός εκεί και δύο μέρες.Καλημέρα παλικάρια. Πονάωωωωωω
Κοιλιακούς ,ραχιαίους,μονόζυγο Τζωνδιαλειματικη νηστεία να πέσει η κοιλιάΕγώ να δεις φίλε που πονάω κάνα τρίμηνο και η μέση με το νεύρο δε μαζεύονται και έγινε και μαλάκια χθες στο φυσιοθεραπευτή και εκεί που ήμουν ήρεμα γαμηθεικε το νεύρο και δε κοιμήθηκα όλο το βράδυ.Χειρουργειο πάλι εισήγηση ορθοπεδικού και νευροχειρουργού δε το κάνω όμως θα τη διαχειριστώ θα ηρεμήσει και θα αλλάξω πόστο γαμηθηκα από τα κωλομηχανηματα .Πήγα τη μάνα μου στο χωριό και κάθε 50 Χιλ έκανα στάση και έβγαινα έξω κάνοντας διατάσεις σα το Κωνσταντάρα στα ελληνικά για να κατάφέρω να φτάσω και τα ίδια στο γυρνά αφού ήμουν αραχτός εκεί και δύο μέρες.
Μια από τα ίδια. Εδώ και 1,5 χρόνο πονάω. Πότε λίγο και πότε πολύ αλλά στο μηδέν καμία μέρα. Έχω πάει σε 2 ορθοπεδικούς, έχω μια κήλη και μου λένε να κάνω εγχείρηση. Πήγα σε φυσικοθεραπευτή και με βοηθάει πολύ αλλά δεν γιάνει το γαμήδι, κάθε λίγο με πιάνει. Η γυμναστική βοηθάει αλλά δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα στη ζωή μου. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια όμως γιατί το νυστέρι στην σπονδυλική στήλη δεν είναι αστείο.Εγώ να δεις φίλε που πονάω κάνα τρίμηνο και η μέση με το νεύρο δε μαζεύονται και έγινε και μαλάκια χθες στο φυσιοθεραπευτή και εκεί που ήμουν ήρεμα γαμηθεικε το νεύρο και δε κοιμήθηκα όλο το βράδυ.Χειρουργειο πάλι εισήγηση ορθοπεδικού και νευροχειρουργού δε το κάνω όμως θα τη διαχειριστώ θα ηρεμήσει και θα αλλάξω πόστο γαμηθηκα από τα κωλομηχανηματα .Πήγα τη μάνα μου στο χωριό και κάθε 50 Χιλ έκανα στάση και έβγαινα έξω κάνοντας διατάσεις σα το Κωνσταντάρα στα ελληνικά για να κατάφέρω να φτάσω και τα ίδια στο γυρνά αφού ήμουν αραχτός εκεί και δύο μέρες.
Θες να κανουμε μια κουβεντα;Μια από τα ίδια. Εδώ και 1,5 χρόνο πονάω. Πότε λίγο και πότε πολύ αλλά στο μηδέν καμία μέρα. Έχω πάει σε 2 ορθοπεδικούς, έχω μια κήλη και μου λένε να κάνω εγχείρηση. Πήγα σε φυσικοθεραπευτή και με βοηθάει πολύ αλλά δεν γιάνει το γαμήδι, κάθε λίγο με πιάνει. Η γυμναστική βοηθάει αλλά δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα στη ζωή μου. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια όμως γιατί το νυστέρι στην σπονδυλική στήλη δεν είναι αστείο.
Μόνο καλή; Παπί γίναμε, πλημμύρισαν τα πάντα...Τώρα ριχνει καλή βροχή, δροσισε.
Πάρε ένα μονόζυγο και να κρατιέσαι κρεμασμένος απλά όσο αντέχουν τα χέρια σου.Μια από τα ίδια. Εδώ και 1,5 χρόνο πονάω. Πότε λίγο και πότε πολύ αλλά στο μηδέν καμία μέρα. Έχω πάει σε 2 ορθοπεδικούς, έχω μια κήλη και μου λένε να κάνω εγχείρηση. Πήγα σε φυσικοθεραπευτή και με βοηθάει πολύ αλλά δεν γιάνει το γαμήδι, κάθε λίγο με πιάνει. Η γυμναστική βοηθάει αλλά δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα στη ζωή μου. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια όμως γιατί το νυστέρι στην σπονδυλική στήλη δεν είναι αστείο.
Έκανα εγώ με λέιζερ πριν δύο χρόνια και την ίδια μέρα δεν ένιωθα τίποτα την απέφευγα για πάνω από 10 χρόνια .Αλλα κατά 95% από τα 2 έως τα 5 έτη ξαναβγαίνουν εμένα λόγο δουλειάς μου βγήκε πάλι μεγαλύτερη και με καθίζηση σπονδύλου τώρα .Μη φοβάσαι την επέμβαση είναι ρουτίνας αλλά να ξερεις αν μπορείς να τη διαχειριστείς και να την γλυτώσεις είναι καλύτερα γιατί μετά γίνεται πιο ευαίσθητη στο λέω σαν παθών έχοντας χαλάσει και πάρα πολλά λεφτά γυρνώντας σε πολλούς φυσιοθεραπευτές γιατρούς χειροπρακτες κτλ.Κανενας δεν κάνει ολοκληρωμένη δουλειά πάντα κάτι λείπει από τον κάθε έναν από Τετάρτη θα πάω σε έναν άλλο στην Αθήνα που δουλεύει και χειροπρακτική και με εξειδικευμένα μηχανήματα.Η γυμναστική 5 ασκησουλες συγκεκριμένες 15 λεπτά τη μέρα είναι απαραίτητη.Πριν κάνω χειρουργείο είχα δώσει σε καθηγητή πανεπιστημίου 500€ για μια ένεση στο νεύρο και μετά από δύο μέρες ήμουν το ίδιο και μου απαντά θέλει και δεύτερη θα σου κάνω έκπτωση στα 400€ του λέω θα έχουμε αποτέλεσμα δεν στο εγγυώνται απαντά και του λέω γιατρέ αν έρθω θα σε πετάξω από τον όροφο στο δρόμο και κλείσαμε το τηλ .Υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση στο θέμα μέσης.Αμεση αντιμετώπιση μόνο επέμβαση αλλιώς πολύ προσοχή όταν ηρεμήσεις και γυμναστική.Ο μόνος που με είχε ηρεμήσει και πήγα κουτσός και έφυγα καλύτερα και σε 5 μέρες ήμουν καλά αλλά μετά από 8 μήνες με ξαναπιάσει ήταν ένας χειροπρακτες πριν την Καρδίτσα που είχα πάει σε ένα χωριό ΜΠΟΥΧΛΑΣ το όνομα του.Οι ενέσεις τύπου όζον /κορτιζόνης κτλ είναι εφήμερες λύσεις μέχρι να σε ξαναβρεί .Δε ξέρω πού μένεις και το ακριβή πρόβλημα που έχεις αλλά αν έχεις κήλη που πιάνει νεύρο σαν και εμένα και πας χειρουργικά μετά πρέπει να γυμνάζεσαι μόνιμα και να ξεχάσεις σηκώνω βάρος χωρίς τρόπο.Οσο για το μονόζυγο που αναφέρεται πιο πάνω κάνει μισή δουλειά γιατί σφίγγεσαι θέλει ορειβατικό γιλέκο με κρίκους και κραμασμα ώστε να κραμεσαι ελεύθερα χαλαρός.Η να πας σε φυσιοθεραπευτή όπως τον χατζηθεωδωριδη που θα πάω που έχει κραβατι αποσυμπίεσης μέσης ελενχομενης δύναμης.Μια από τα ίδια. Εδώ και 1,5 χρόνο πονάω. Πότε λίγο και πότε πολύ αλλά στο μηδέν καμία μέρα. Έχω πάει σε 2 ορθοπεδικούς, έχω μια κήλη και μου λένε να κάνω εγχείρηση. Πήγα σε φυσικοθεραπευτή και με βοηθάει πολύ αλλά δεν γιάνει το γαμήδι, κάθε λίγο με πιάνει. Η γυμναστική βοηθάει αλλά δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα στη ζωή μου. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια όμως γιατί το νυστέρι στην σπονδυλική στήλη δεν είναι αστείο.
Μην κάνεις καμιά μλκ κ χειρουργηθείς, 2 άτομα γνωρίζω που κάναν την τρίτη κ κάθε φορά κ χειρότερα (10.000 η φορά)αν σε επιβαρύνει η γυμναστική (εμένα με 7 όχι) κολύμπιΜια από τα ίδια. Εδώ και 1,5 χρόνο πονάω. Πότε λίγο και πότε πολύ αλλά στο μηδέν καμία μέρα. Έχω πάει σε 2 ορθοπεδικούς, έχω μια κήλη και μου λένε να κάνω εγχείρηση. Πήγα σε φυσικοθεραπευτή και με βοηθάει πολύ αλλά δεν γιάνει το γαμήδι, κάθε λίγο με πιάνει. Η γυμναστική βοηθάει αλλά δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα στη ζωή μου. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια όμως γιατί το νυστέρι στην σπονδυλική στήλη δεν είναι αστείο.