Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μέχρι Τρίτη είδα βροχές.Αλλά τα πιο σημαντικά σκ, μετά ήπια.Επίσης, μέχρι 20-22 Ιούνη δεν φαίνεται κάποιος καύσωνας, το γυρνάει και σε βοριάδες!
Μπόρες μεσημεριανές μέχρι Τετάρτη δινει. Δηλαδή παει το μελακι απο ελατο. Ότι έβαλαν εβαλαν. Καλύτερα να έχει 32-33 παρα βοριαδες. Στεγνώνουν τα παντα και έχουμε και πυρομανεις μαλακές ανάμεσα μας. Ελπίζω να μην μας πατήσει Ιούλιο μηνα παλι 45αρια. Πάντως κάθε μερα από το κωλοκαιρι που περνάει και είναι κάτω από 35 είναι απίστευτο κερδος!!!

Καλο μεσημερι , καλη δυναμη , την Παναγιά διπλα σας.....γιατι με αυτον τον γκαντεμη...δυσκολα
θα δουμε ''ασπρη'' μερα !!!
Η βενζινη...τον ανηφορο παει ακομα...
Δεν δουλευει τιποτα σωστα....Η ΔΕΗ εχει λυσει χειροφρενο...και ζηταει οτι γουσταρει !!!
Μου ηρθε εκκαθαριστικος....χωρις ΚΑΜΙΑ ενδειξη σε ΚW...απλα εγραφαν 2000kw καταναλωση = 1000 ευρω!!!
Κανω ενεργειες μεσω ενος φιλου που το κατεχει το πραγμα.....Αποτελεσμα ειχα καταναλωση 300 kw.
Θα σας στειλουμε διορθωτικο λογαριασμο...στα παλια τους υποδηματα ολα......Ασχετα εαν βλεποντας τον
λογαριασμο κινδυνευεις με εγκεφαλικο...
Δεν φτανουν ολα αυτα....Εχουμε και τον μαλακα να μας απειλει....και να μας λεει ''ενα βραδυ'' θα σας την
''πεσουμε''.....
Εχω κατι γνωστους απεναντι....( ειχαμε κανει νταλαβερι παλαιοτερα με κατι κυνηγοσκυλα ) τους ρωταω..
τι ακουτε ρε παιδια στα μερη σας....Νικολα εδω πειναμε μου απαντανε...δεν εχουμε ουτε ψωμι να φαμε...
Τι να τους πω....και εμεις κατα εκει παμε τους απαντω....
Παω στο στρατοπεδο....Τους ρωταω...Απο που θα παρω ενα οπλο βρε παλικαρια σε περιπτωση ΜΠΑΜ ??
Δεν παιρνεις οπλο μου λενε λογω ηλικιας...Και τι θα κανω τους ρωταω...θα περιμενω τα μεμετια να με
φανε ??
Οχι...θα αντισταθειται οπως μπορειτε μου απαντουν....Αυτο λεει ο νόμος...
Τι να πω βρε παιδες....λεω μονο την υγειά μας να εχουμε....και την Παναγιά διπλα μας....δεν ξερουμε τι
μας ξημερωνει !!!
ΥΓ. Σορρυ για το σεντονι...αλλα ηθελα να βγαλω απο μεσα μου !!!
Στόκαρε μερικά μονόβολα και δράμια...

Status
Not open for further replies.
Back