Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μα είτε αρέσει είτε όχι να γράφει ο δείνα οι πραγματικότητες δέν αλλάζουν .
Είναι εκεί ολοκάθαρες πλέον καθότι μας τελείωσαν καί οι κουρτίνες λόγω χρεοκοπίας .
Διαχρονικά άκουγα απο μικρός να μεταλαμπαδεύεται απο τον παππού στον εγγονό το ''κρύψε να περάσουμε ''
Δυστυχώς δέν περάσαμε ....
Ότι πιό καταστροφικό σαν συμβουλή απο τον μεγαλύτερο στον μικρότερο .
Χάσαμε την μισή μας Πατρίδα ,χάσαμε τους κόπους μιας ζωής απο τις κομπίνες των τραπεζιτών ,χάσαμε τα
παιδιά μας στο εξωτερικό για δουλειά παρότι καί οι δυό αριστούχοι των Πολυτεχνείου και Λέστερ αντίστοιχα
καθότι τις θέσεις τις παίρνουν απο τα παράθυρα τενεκέδες κομματόσκυλλα .
Βασιλεύει η διαπλοκή ,η αναξιοκρατία η ημετεροκρατία καί η αρπαχτή ...
Οι κουρτίνες δέν μπορούν πλέον να κρύβουν κανένα διότι είμαστε στην ώρα 0
Συμφωνω!
Λαθος εκφραση το δεν μου αρεσει!
Δεν θελω επρεπε να πω

Η φυση ενος φορουμ δεν επιτρεπει να αναλυεις περαιτερω καποια λεπτα θεματα

Συμφωνω!
Λαθος εκφραση το δεν μου αρεσει!
Δεν θελω επρεπε να πω

Η φυση ενος φορουμ δεν επιτρεπει να αναλυεις περαιτερω καποια λεπτα θεματα
Tα πράγματα δέν είναι λεπτά .Είναι απλά .
Απο το NATO -CIA -ΠΡΟΔΟΣΙΑ μεταπηδήσαμε σε καθεστώς προτεκτοράτου των θυτών μας .
Αποτέλεσμα : H Kύπρος σε βάθος 20 χρόνων το πολύ απο σήμερα αν δέν είναι τουρκική σίγουρα θάναι ισλαμική .
Αυτό την θέλουν οι σύμμαχοι -θύτες μας .
Μας ήθελαν πλήρως εξαρτημένους οικονομικά καί το πέτυχαν διότι η οικονομική εξάρτηση αφαιρεί απο την αυτονομία .
Κι'άλλα πολλά -πολλά καλά ...
Δυστυχώς η Κύπρος άρχισε να αυτοκτονεί (ο λαός της -εμείς ) απο το 2008 καί μετά ...

Tα πράγματα δέν είναι λεπτά .Είναι απλά .
Απο το NATO -CIA -ΠΡΟΔΟΣΙΑ μεταπηδήσαμε σε καθεστώς προτεκτοράτου των θυτών μας .
Αποτέλεσμα : H Kύπρος σε βάθος 20 χρόνων το πολύ απο σήμερα αν δέν είναι τουρκική σίγουρα θάναι ισλαμική .
Αυτό την θέλουν οι σύμμαχοι -θύτες μας .
Μας ήθελαν πλήρως εξαρτημένους οικονομικά καί το πέτυχαν διότι η οικονομική εξάρτηση αφαιρεί απο την αυτονομία .
Κι'άλλα πολλά -πολλά καλά ...
Δυστυχώς η Κύπρος άρχισε να αυτοκτονεί (ο λαός της -εμείς ) απο το 2008 καί μετά ...
Αυτα ειναι γνωστα στους πλειστους απο εμας Λαμπη
Και δεν ισχυει μονο για Την Κυπρο η αδφαιρεση αυτονομιας αλλα και για την Ελλαδα και για αλλα κρατη

Αλλα θεματα εννοουσα λεπτα

Δεν ξερω αν θα ειναι Η Κύπρος σε 20 χρονια οπως λες
Ξερω οτι οσο περναει απο το χερι μου ΔΕΝ θα ειναι
Δεν με νοιαζει για μενα
Εχω ομως χρεος απεναντι στα παιδια μου!
Ας το αφησουμε εδω γιατι επιμενω δεν ειναι καποια πραματα να τα αναλυεις παραπανω μεσα σε ενα φορουμ!

Οποιος καταλαβε καταλαβε

Καλησπέρα σε όλους. Τάβλα στο κρεβατι πάλι με την μέση μου. Τουλάχιστον πήγα στην Χαρούλα να με τρίψει λίγο και εγιανε το μάτι μου εεεε η μέση μου εννοώ.
Περαστικά και εύχομαι να κάνεις και άλλες συνεδρίες τριψιματος....

Είδες ανάπτυξη ο Κούλης,Λονδίνο σάς έκανε....
Ω ρε φιλε δεν ξέρω για Λονδινα και τέτοια (μια Ευρωλίγκα με μπασκεταρα θυμάμαι μονο) αλλά πεφτουν απιστευτα κεραυνιδια το τελευταίο μισαωρο. Μιλαμε για κεραυνό ανα 20 δευτερόλεπτα!!! Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα για να λύσει ο Κουλακος....

Καλησπέρα σε όλους. Τάβλα στο κρεβατι πάλι με την μέση μου. Τουλάχιστον πήγα στην Χαρούλα να με τρίψει λίγο και εγιανε το μάτι μου εεεε η μέση μου εννοώ.
Περαστικά Βασίλη! Λινκ έχουμε;! .yel.

Last edited:
Περάστηκα βασιλι αλαξε τρόπο ζωής μεχρει και το στρομα που Κοιμασε το εκανα εγώ πήρα ψηλότερο και σκληρότερο σε ένα μήνα άλλος άνθρωπος… θαραπια μια φορά τον μήνα και ας μην πονάς εμένα με έσωσε ο φυσηκοθαραπευτης μου και κολύμπησε σε ζέστη θάλασσα η πισίνα

Ω ρε φιλε δεν ξέρω για Λονδινα και τέτοια (μια Ευρωλίγκα με μπασκεταρα θυμάμαι μονο) αλλά πεφτουν απιστευτα κεραυνιδια το τελευταίο μισαωρο. Μιλαμε για κεραυνό ανα 20 δευτερόλεπτα!!! Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα για να λύσει ο Κουλακος....
Τα ίδια έκανε και εδώ χτες βράδι έρηξε πολυ νερό

Περαστικα φιλε αλλα να χεις Ενοια
Ευκολα πας απο το ´´ειμαι μια χαρουλά´´ στο ´´μια χαρα και δυο παντοφλεσ´´
:p .sarcastic.

Μέχρι Τρίτη είδα βροχές.Αλλά τα πιο σημαντικά σκ, μετά ήπια.Επίσης, μέχρι 20-22 Ιούνη δεν φαίνεται κάποιος καύσωνας, το γυρνάει και σε βοριάδες!

Status
Not open for further replies.
Back