Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους...
Γιωρικα να σου δωσω 25 φυσιγγια να μου "μασεις" 22 τσιχλες, 1 φασσα και 1 λαγο??? .victory..yelling.

Μου αρεσει που εισαι και τοσο γενναιοδωρος. Του επιτρεπεις να χασει και μια τουφεκια. Ουτε ο Digweed σε τελικο FITASC να ηταν ο ανθρωπος!!!

Εεεεεεεε... Παυλο ο Γιωργος με την Beretta κ τα 4 αστρα με δυο κουτια euromix παιρνει 40 τσιχλες, δεν μιλαμε για οποιον κ οποιον... .love..love.
3 αστρα δεν βαζει γιατι τις χαλαει πολυ... .fool.

Λύσσαξες στρακιπού .... .fff. :cool: Άντε να έρθει ο international αρχιμηχανικός από Ιταλία να ησυχάσεις ... .sarcastic. Θα σου φέρει και δωράκι έμαθα από το εργοστάσιο της Beretta ... :D

Καλως! Οτι βρω θα παρω..αν προλαβαινα θα πηγαινα περιστερι για τα πελεκυς με aquilla αλλα δ τ κοβω.συνταγμα ειμαι,εχω γυρισει τη μιση αθηνα ηδη αλλα για δουλεια

Επειδή με ρωτάτε πολλοί τι έγινε και δεν γράφω...
Αποφάσισα να σοβαρευτώ και να μορφωθώ, ψάχνω λοιπόν τόσες μέρες το βιβλίο "Τάδε" της Έφης Ζαρατούστρα, καθώς και τα άπαντα του Ομήρου πλην Ιλιάδας και Οδύσσειας όμως....llk.
Μέχρι τώρα τζίφος πάντως...:(.goodboy.
Στα σοβαρά τώρα, καλησπέρα σε όλους για αρχή και καλές γιορτές να έχετε, γιατί δεν βλέπω να τα ξαναλέμε και πριν τα Χριστούγεννα αφοσιωμένος όντας κατά κύριο λόγο στη σχολή ( σε ένα μήνα αρχίζει η εξεταστική.fff.- με προφορικά πρώτα και γραπτά έπειτα σε κάθε μάθημα:confused:.buy buy. )
Μοναδική ενδιαφέρουσα στιγμή όλης αυτής της "βουβής" μου περιόδου ήταν μόλις την περασμένη Κυριακή :eek: που μπόρεσα και πήγα στο πεδίο βολής έξω από την πόλη και έκανα πρακτική σκοποβολή.shoot. και έριξα και κάποιες βολές με πιστόλι. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω και να γραφτώ στον ΣΚΟΕ και στο αντίστοιχο τμήμα του Εθνικού, αλλά αυτή την περίοδο τόσο κυρίως χρονικά, όσο και οικονομικά δεν το σηκώνω...
Υγεία, .sex hard., .bbq. και .beer. εύχομαι σε όλους!!

Status
Not open for further replies.
Back