Καληνύχτα φίλε.Τα τορτόρια όμως τι τα ήθελες χειμωνιάτικα ;καληνυχτα παλικαρια.
![]()
Έχουμε χειμώνα Δημήτρη; Ακόμα στο φθινόπωρο είμαστε.Καληνύχτα φίλε.Τα τορτόρια όμως τι τα ήθελες χειμωνιάτικα ;![]()
.smashfrak..hit.Χθες πριν την δουλειά πήγα σε τσιπουράδικο με παρέα και έφερε μανούρι με πελτέ ντομάτας από πάνω. Πολύ ωραίος συνδυασμός, δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Επίσης το μενού είχε μανιτάρια ψητά, γλώσσες αρνίσιες, γυαλιστερές, χταπόδι, σαλάτα παντζάρι, γαύρο παστό, μυδοπίλαφο, πατάτες ψητές με βούτυρο, και 5-6 είδη από ψάρια που εγώ δεν τα γνωρίζω γιατί είμαι καμπίσιος. Αν και ποτέ δεν ρωτάω, απλά τρώω. .eat.
Ενας ακομη λογος που μου αρεσει ο βολος....μαλλον μετα την ληξη της κυνηγετικης σαιζον θα ανεβω ενα σκ...domotel xenia volos...εκει εχω μεινει 2 φορεςΚαλημέρα στην παρέα.
Χθες πριν την δουλειά πήγα σε τσιπουράδικο με παρέα και έφερε μανούρι με πελτέ ντομάτας από πάνω. Πολύ ωραίος συνδυασμός, δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Επίσης το μενού είχε μανιτάρια ψητά, γλώσσες αρνίσιες, γυαλιστερές, χταπόδι, σαλάτα παντζάρι, γαύρο παστό, μυδοπίλαφο, πατάτες ψητές με βούτυρο, και 5-6 είδη από ψάρια που εγώ δεν τα γνωρίζω γιατί είμαι καμπίσιος. Αν και ποτέ δεν ρωτάω, απλά τρώω. .eat.
Ενας ακομη λογος που μου αρεσει ο βολος....μαλλον μετα την ληξη της κυνηγετικης σαιζον θα ανεβω ενα σκ...domotel xenia volos...εκει εχω μεινει 2 φορες![]()