A
AltairLusso
Τις αρνίσιες γλώσσες με τα θαλασσινά και τα ψάρια, πως διάολο τις ταιριάξατε; 

Βολεμένο διαπλεκόμενο λαμόγιο , όλο σαλέ και χλιδάτα ξενοδοχεία είσαιθα ανεβω ενα σκ...domotel xenia volos
Εδώ το φιλαράκι σου τρώει μπριζόλα στα κάρβουνα με SPRITE και σε πείραξαν τα ψάρια και οι αρνίσιες γλώσσες;;;;;.what..what.Τις αρνίσιες γλώσσες με τα θαλασσινά και τα ψάρια, πως διάολο τις ταιριάξατε;![]()
Τις αρνίσιες γλώσσες με τα θαλασσινά και τα ψάρια, πως διάολο τις ταιριάξατε;![]()
Μαζι τα τρωμε συντροφεΒολεμένο διαπλεκόμενο λαμόγιο , όλο σαλέ και χλιδάτα ξενοδοχεία είσαι
Η αληθεια ειναι οτι δεν ταιριαζουν κ πολυ θαλασσινακ κρεατικαΤι να σου πω Γιώργο δεν ξέρω, εμένα ότι και να μου βάλεις το τρώω.Είναι κλασικός μεζές σε τσιπουράδικα οι γλώσσες αρνίσιες.
Τι να σου πω Γιώργο δεν ξέρω, εμένα ότι και να μου βάλεις το τρώω.Είναι κλασικός μεζές σε τσιπουράδικα οι γλώσσες αρνίσιες.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ταιριαζουν κ πολυ θαλασσινακ κρεατικα
Μόνο αυτά;Καλημέρα στην παρέα.
Χθες πριν την δουλειά πήγα σε τσιπουράδικο με παρέα και έφερε μανούρι με πελτέ ντομάτας από πάνω. Πολύ ωραίος συνδυασμός, δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Επίσης το μενού είχε μανιτάρια ψητά, γλώσσες αρνίσιες, γυαλιστερές, χταπόδι, σαλάτα παντζάρι, γαύρο παστό, μυδοπίλαφο, πατάτες ψητές με βούτυρο, και 5-6 είδη από ψάρια που εγώ δεν τα γνωρίζω γιατί είμαι καμπίσιος. Αν και ποτέ δεν ρωτάω, απλά τρώω. .eat.
Εχεις προβλημα ρε φιλαρακι;Καλησπερίζω την παρέα. Πολλοί φαγανοί μαζευτήκανε εδω μου φαίνεται.....xm.
Ουουου....ρε Γκρισίνο.Μπες στη σπηλιά σου και λούφαξε.Εχεις προβλημα ρε φιλαρακι;
Τι ειπες ασπρομαλλα αλωπεκα;μην σου ριξω κανα πενταρι biturbo....Ουουου....ρε Γκρισίνο.Μπες στη σπηλιά σου και λούφαξε.
![]()
Τι ειπες ασπρομαλλα αλωπεκα;μην σου ριξω κανα πενταρι biturbo....
Θα μου κλ............τους ο.......
Εγω θα σου ρίξω με μονόβολο στο κούτελο.
![]()
Πότε γυρίζεις να σε πάω για καμιά τσιχλίτσα, να τουφεκίσω την Α400?Γιωρικα εδω ακομα ειμαι... Εχω λιωσει στην ομιχλη και την υγρασια...
Καλησπερα σε ολα τα παιδια...
Εχει καταχνια δεν του αρεσει εκει.... .ha ha ha.Γιωρικα εδω ακομα ειμαι... Εχω λιωσει στην ομιχλη και την υγρασια...
Καλησπερα σε ολα τα παιδια...
Να παμε ολοι μαζι παρεα να σας καπνισω λιγο που εχω καιρο...Πότε γυρίζεις να σε πάω για καμιά τσιχλίτσα, να τουφεκίσω την Α400?![]()
δίπλα στο λιμεναρχείο πήγατε;;;;;;Καλημέρα στην παρέα.
Χθες πριν την δουλειά πήγα σε τσιπουράδικο με παρέα και έφερε μανούρι με πελτέ ντομάτας από πάνω. Πολύ ωραίος συνδυασμός.... .eat.