Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τις αρνίσιες γλώσσες με τα θαλασσινά και τα ψάρια, πως διάολο τις ταιριάξατε; ;)

Τι να σου πω Γιώργο δεν ξέρω, εμένα ότι και να μου βάλεις το τρώω. :) Είναι κλασικός μεζές σε τσιπουράδικα οι γλώσσες αρνίσιες.

Τι να σου πω Γιώργο δεν ξέρω, εμένα ότι και να μου βάλεις το τρώω. :) Είναι κλασικός μεζές σε τσιπουράδικα οι γλώσσες αρνίσιες.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ταιριαζουν κ πολυ θαλασσινακ κρεατικα

όλα τα πελεκάμε, λέμε....... Τζίμη θα πάμε παρέα να ανοίξουμε νέους γαστριμαρικούς διαδρόμους !

Καλημέρα στην παρέα. :)

Χθες πριν την δουλειά πήγα σε τσιπουράδικο με παρέα και έφερε μανούρι με πελτέ ντομάτας από πάνω. Πολύ ωραίος συνδυασμός, δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Επίσης το μενού είχε μανιτάρια ψητά, γλώσσες αρνίσιες, γυαλιστερές, χταπόδι, σαλάτα παντζάρι, γαύρο παστό, μυδοπίλαφο, πατάτες ψητές με βούτυρο, και 5-6 είδη από ψάρια που εγώ δεν τα γνωρίζω γιατί είμαι καμπίσιος. Αν και ποτέ δεν ρωτάω, απλά τρώω. .eat.
Μόνο αυτά; .sarcastic.
Τι μας έκανες τώρα ρε Κώστα....ffff

Γιωρικα εδω ακομα ειμαι... Εχω λιωσει στην ομιχλη και την υγρασια...
Καλησπερα σε ολα τα παιδια...
Εχει καταχνια δεν του αρεσει εκει.... .ha ha ha.

Πότε γυρίζεις να σε πάω για καμιά τσιχλίτσα, να τουφεκίσω την Α400? :)
Να παμε ολοι μαζι παρεα να σας καπνισω λιγο που εχω καιρο... .yelling. Μην με πατησουν τα "τρενα" δεν ξερω μονο, θα περναω απο τις διαβασεις... .victory.

Καλημέρα στην παρέα. :)

Χθες πριν την δουλειά πήγα σε τσιπουράδικο με παρέα και έφερε μανούρι με πελτέ ντομάτας από πάνω. Πολύ ωραίος συνδυασμός.... .eat.
δίπλα στο λιμεναρχείο πήγατε;;;;;;

Status
Not open for further replies.
Back