Μάκης
Banned
δεν το ήξερες;;;;; μου το έχει συστήσει κορυφαίος σεξολόγος .banana.Έλα ρε φίλε, το ζουμί της καρακάξας κάνει καλό στο σεξ;;;;;.what..what.
δεν το ήξερες;;;;; μου το έχει συστήσει κορυφαίος σεξολόγος .banana.Έλα ρε φίλε, το ζουμί της καρακάξας κάνει καλό στο σεξ;;;;;.what..what.
Όχι Γιάννη 1:20 είναι τώρα είστε εφτά ώρες μπροστά.Εμείς μάλλον σου ευχόμαστε καλημέρα η όχι;
καλή όρεξη λοιπόνΌχι Γιάννη 1:20 είναι τώρα είστε εφτά ώρες μπροστά.
κεφάκια βλέπω Ολυμπιακός είσαι;;;;πολυ καλησπερα σας
Ορίστε να φάμε φιλε Μακη, καφεδάκι και τυροπιτα έχει τώρα .καλή όρεξη λοιπόν![]()
ευχαριστώ καφέ φίλτρου πίνω κι εγώ αφού έφαγα μοσχαράκι με ρύζι .eat.Ορίστε να φάμε φιλε Μακη, καφεδάκι και τυροπιτα έχει τώρα .
Ωραίος Μάκη, Ελληνική κουζίνα η καλύτερη του κόσμου εδώ έχω πήξει στα πλαστικά φαγητά αλλά σήμερα έχω ρεπό και θα πάω να δω τους θειους μου αργότερα όλο και κάτι καλό θα έχει το μενούευχαριστώ καφέ φίλτρου πίνω κι εγώ αφού έφαγα μοσχαράκι με ρύζι .eat.![]()
κάθε καλοκαίρι έρχεται στην Ραφήνα ο John Άμερικανός με ριζες Ελληνικές από τον παππού του που είχε πάει στην ΑμερικήΩραίος Μάκη, Ελληνική κουζίνα η καλύτερη του κόσμου εδώ έχω πήξει στα πλαστικά φαγητά αλλά σήμερα έχω ρεπό και θα πάω να δω τους θειους μου αργότερα όλο και κάτι καλό θα έχει το μενού![]()
φρένοοοοοοο.......εχει σκάλες πιο κάτωστάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμπα
ντίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ μυαλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Καλησπέρα σας κύριοι ήτοι παίχται...
φρένοοοοοοο.......εχει σκάλες πιο κάτω![]()
Μια φορά έφερε στο νησι ένας φίλος μου μια γκομενα Αμερικανα, πήγαν λοιπόν σε ένα εστιατόριο και μαζί με τα διάφορα που τους έφεραν ήταν και ένα πιάτο με αθερινα τηγανιτη. Έπεσε με τα μούτρα η λεγαμενη στην αθερινα και ο φίλος μου την ρώτησε σαρεσει πολύ ε, ναι απάντησε αυτή πρώτη φορά στην ζωή μου τρώω τόσο νοστιμες τηγανιτές πατάτες.κάθε καλοκαίρι έρχεται στην Ραφήνα ο John Άμερικανός με ριζες Ελληνικές από τον παππού του που είχε πάει στην Αμερική
έχει ένα σπίτι από τον παππού το έχει ανακαινίσει και κάθε καλοκαίρι κάτι φιάχνει σ αυτό
αγαπά υπερβολικά την Ελλάδα δηλώνει Ελληνας και όταν τελειώνουν οι διακοπές του κι αυτός κι η γυναίκα του έρχονται στο φυτώριο και μας χαιρετούν κλαίγωντας
Μάικ μου λέει αύριο το βράδυ θα τρώω χαμπουργκερ και πλαστικό φαγητό και θα θυμάμαι την προβατίνα τα αρνάκια τα λαδερά τα καλαμαράκια και τους λαχανοντολμάδες της γυναίκας σου![]()
στάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμπα
ντίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ μυαλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Καλησπέρα σας κύριοι ήτοι παίχται...
Μια φορά έφερε στο νησι ένας φίλος μου μια γκομενα Αμερικανα, πήγαν λοιπόν σε ένα εστιατόριο και μαζί με τα διάφορα που τους έφεραν ήταν και ένα πιάτο με αθερινα τηγανιτη. Έπεσε με τα μούτρα η λεγαμενη στην αθερινα και ο φίλος μου την ρώτησε σαρεσει πολύ ε, ναι απάντησε αυτή πρώτη φορά στην ζωή μου τρώω τόσο νοστιμες τηγανιτές πατάτες.![]()