καλησπέρα στην παρέα![]()
δίπλα στο λιμεναρχείο πήγατε;;;;;;
Ασε τα εμπορικά και τα ψαγμένα μεζεδοπωλεία και κοίτα να βρεις τις φασσες και μετά να έρθουμε .Όχι Μάκη, δεν πάω στα εμπορικά στην παραλία πάω σε ψαγμένα. Γι αυτό λέω ελάτε να σας πάω.![]()
Ασε τα εμπορικά και τα ψαγμένα μεζεδοπωλεία και κοίτα να βρεις τις φασσες και μετά να έρθουμε .![]()
αν δεν εχει τσαρτσαρα......τοτε παρε μια τσατσαραΤο Σάββατο ξανά Δημήτρη θα είμαι στο βουνό για φάσσες. Τις ψάχνω αλλά δεν τις βρίσκω. .kkk. Αν δω ότι δεν έχει φάσσα πάλι αυτό το σκ, θα το γυρίσω στην τσαρτσάρα που τουλάχιστον ένα κουτί το ρίχνεις αν έχει παιχνίδι.
αν δεν εχει τσαρτσαρα......τοτε παρε μια τσατσαραστον παπαδη πηγαινεις?εξαιρετικο μαγαζι
Γιαυτό στριβουν οι φασσες Κώστα, γυαλιζεις!Τι να την κάνω ρε Μήτσο την τσατσάρα αφού μου έπεσαν τα μαλλιά.
Ο παπαδης κάλος δεν λέω, αλλά λίγος .eat.
Γιαυτό στριβουν οι φασσες Κώστα, γυαλιζεις!
Βάλε φούμο.Τι να την κάνω ρε Μήτσο την τσατσάρα αφού μου έπεσαν τα μαλλιά.![]()
Αυτές πως τις μαγειρεύεις ;ναι Γιώργη τσίχλες κυνηγώ το περισσότερο αλλά και στα περιστέρια(άγρια)τρυγόνια,καρακάξες
Κιεγω πλέον το φοράω.
Φοράω καπέλο και τις ξεγελάω.![]()
τις βράζω και πίνω το ζουμί τους 1 ώρα πριν κάνω επίθεσηΑυτές πως τις μαγειρεύεις ;![]()
Έλα ρε φίλε, το ζουμί της καρακάξας κάνει καλό στο σεξ;;;;;.what..what.τις βράζω και πίνω το ζουμί τους 1 ώρα πριν κάνω επίθεση![]()
Εμείς μάλλον σου ευχόμαστε καλημέρα η όχι;Καλησπέρα σας κύριοι.