Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ρε ξεφτίλα τι μου λεγες στο τηλ.;;;;; ότι θα διαβάζεις μόνο κ.λ.π.
τέλος πάντων η μαλαματίνα με σουρωτή είναι νέκταρ
.well done.

Εντάξει ρε Μάκη ένα κιλό μαλαματίνα μαζί με τα σουβλάκια το μεσημέρι είναι ότι πρέπει. Να μην κάνω και εγώ ένα διάλλειμα. :) .ghe.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Last edited:
Καλησπέρα και απο μένα .
Φόρτωσα στον Obama τα περισσότερα πράγματα και τα υπόλοιπα το πρωί. Θα παω στη δουλειά και από κει αναχώρηση για Τζουμέρκα .Και όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά θα ταξιδέψω με πολύ βροχή σ αυτόν τον υπέροχο δρόμο Κορίνθου -Πατρών- Ιωαννίνων..asking.

Καλησπέρα και απο μένα .
Φόρτωσα στον Obama τα περισσότερα πράγματα και τα υπόλοιπα το πρωί. Θα παω στη δουλειά και από κει αναχώρηση για Τζουμέρκα .Και όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά θα ταξιδέψω με πολύ βροχή σ αυτόν τον υπέροχο δρόμο Κορίνθου -Πατρών- Ιωαννίνων..asking.
καλό δρόμο :)

Καλό δρόμο Μητσάρα και καλό βόλι!

Αφιερωμένοοοοοοοοοοο!!!

Καλά λέω εγώ πως είσαι νεανίας συμπεριφερόμενος με ολίγη πουστιά .......sarcastic.
Να σαι σίγουρος ότι θα πω πολλά τραγούδια πάλι αφού θα ξεσκιστώ και αυτές θα είναι άφαντες .

Καλά λέω εγώ πως είσαι νεανίας συμπεριφερόμενος με ολίγη πουστιά .......sarcastic.
Να σαι σίγουρος ότι θα πω πολλά τραγούδια πάλι αφού θα ξεσκιστώ και αυτές θα είναι άφαντες .

Αχαχαχα..Θα μιλάμε Μήτσο..Θα μαι και γω πάνω 99%

Γεράσιμε δεν ξέρω πως θα εξελιχτεί η κατάσταση με τον καιρό.Είναι πολύ κακές οι προγνώσεις για πάνω.Πολύ βροχή.Αν πάει έτσι και δεν έχει και τίποτα-που μάλλον έτσι θα ναι - μπορεί να επιστρέψω νωρίτερα από το Σάββατο.Δεν έμαθα αν παίζει τίποτα στα Γιάννενα.

Aλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεξη ξεκόλα......

Αουα....
Ζολώτα κατσε εδω ρε να πάμε για τσίχλες...

Aλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεξη ξεκόλα......

Αουα....
Ζολώτα κατσε εδω ρε να πάμε για τσίχλες...

Γεια σου μωρή Λονδρέζα μαύρη αλωπεκή.
Θέλω να γυρίσω νωρίτερα για να πάμε κανένα καλό περπατητό .Τελειώνει πανούτσοοοοοο το κατάλαβες;

Γεια σου μωρή Λονδρέζα μαύρη αλωπεκή.
Θέλω να γυρίσω νωρίτερα για να πάμε κανένα καλό περπατητό .Τελειώνει πανούτσοοοοοο το κατάλαβες;
Με το καλό να πάς και να γυρίσεις μωρή τρελή λευκή του γένους των αλώπεκων...
Οντως τελιώνει... ενας μήνας έμεινε...
Θα τα κάνουμε τα πολεμικα τα περπατητα... αλλα ολοήμερα...

Με το καλό να πάς και να γυρίσεις μωρή τρελή λευκή του γένους των αλώπεκων...
Οντως τελιώνει... ενας μήνας έμεινε...
Θα τα κάνουμε τα πολεμικα τα περπατητα... αλλα ολοήμερα...
.banana..banana..well done.

Status
Not open for further replies.
Back