Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σου χρηστάρα.Ολα καλά ;
Εγώ μόλις ζέστανα λίγο σπληνάντερο απο την κατάψυξη ,ήπια και τέσσερα κρασάκια και έτοιμος να πάρω τα βουνά ...

Δημήτρη όλα καλά για μένα τουλάχιστον μέχρι στιγμής γιατί περιμένουμε καταιγίδες για το επόμενο τριήμερο. Τρία σπίτια στη γειτονιά μου πλημμύρισαν. Σχεδόν σε όλη την Κομοτηνή δεν υπάρχει σπίτι που βγάζει νερά με λάστιχο από τα υπόγεια.
http://www.xronos.gr/detail.php?ID=96063

Καλησπέρα και απο μένα .
Φόρτωσα στον Obama τα περισσότερα πράγματα και τα υπόλοιπα το πρωί. Θα παω στη δουλειά και από κει αναχώρηση για Τζουμέρκα .Και όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά θα ταξιδέψω με πολύ βροχή σ αυτόν τον υπέροχο δρόμο Κορίνθου -Πατρών- Ιωαννίνων..asking.
Δημητρη γιατι δεν πας από Δομοκο καλυτερη δεν είναι αυτή η διαδρομή ?
Καλησπέρα σε ολους :)

Γεια σου Γιώργο.
Απο φάσσες έχει τίποτα στην περιοχή σου ;

Στα περάσματα Δημήτρη φάνηκαν πάρα πολλά πουλιά.Σε όλα τα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης.
Για τώρα δεν γνωρίζω να σου πω διότι με Ι.Χ δεν μπορώ να πάω σε αυτά τα μέρη συνεπώς δεν ξέρω τι παίζει.

Στα περάσματα Δημήτρη φάνηκαν πάρα πολλά πουλιά.Σε όλα τα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης.
Για τώρα δεν γνωρίζω να σου πω διότι με Ι.Χ δεν μπορώ να πάω σε αυτά τα μέρη συνεπώς δεν ξέρω τι παίζει.

Κατάλαβα Γιώργο.
Πάντως φέτος στις Σέρρες και στα πέριξ έκαναν τρελά νούμερα απ ότι έμαθα. Πάντως φέτος αν και η χρονιά θεωρήθηκε χρονιά της φάσσας εγώ το είδα σαν χρονιά της ...."φάπας".Και μεγάλης μάλιστα.

Ρε μάγκες παρατήρησα κάτι περίεργο για μένα (και ίσως να μην έχει καμιά σημασία) αλλά πείτε μου αν έχει συμβεί και σε εσάς . Τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ 4-5 φορές και πάντα τα χρήματα ήταν κολλαριστά. Μιλάμε ήμουν σίγουρος ότι τα πρώτα χέρια που τα έπιαναν, ήταν τα δικά μου. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;
Υ.Γ. Τι κάθομαι και παρατηρώ ο μ@λ@κ@ς.... .sarcastic.

Ρε μάγκες παρατήρησα κάτι περίεργο για μένα (και ίσως να μην έχει καμιά σημασία) αλλά πείτε μου αν έχει συμβεί και σε εσάς . Τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ 4-5 φορές και πάντα τα χρήματα ήταν κολλαριστά. Μιλάμε ήμουν σίγουρος ότι τα πρώτα χέρια που τα έπιαναν, ήταν τα δικά μου. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;
παραπάνω σου έβγαλε;;;;
αυτά να παρατηρείς .sarcastic.
και κάτι άλλο:
αν τα νούμερα είναι συνεχόμενα και κόκκινα είναι απ αυτά που θα κόψει το ΣΥΡΙΖΑ .big smile..very funny..very funny.

Καλημερες....
Σωστα τα λετε........γραψτε τα προβληματα στα α@@@@@δια σας και ζηστε την μερα σας με αυτα που εχετε.
Ειναι πραγματικα τεραστιο λαθος να σπαταλαμε τον λιγο χρονο που μας εχει παραχωρηθει με γκρινιες .
Παμε δυνατα φανταστικοι μου κυνηγαρεοι.banana..banana.

Το πρόσεξα κι εγώ Χρήστο, το πρόσεξαν και φιλαράκια μου και το συζήτησα και με άλλους. Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι ο κόσμος παίρνει τα λεφτά από τις τράπεζες… Χθες που πήγα να πάρω είχαν τελειώσει τα πενηντάρια και τα εικοσάρια όλα κολλαριστά.

Καλημέρα στην γωνια

Να τρέχω και να μην φτάνω όλη μέρα στην δουλειά,και να έχω τον άλλο να με παίρνει τηλέφωνο να με μπριζώνει και να μου λέει ότι με τον νοτιά γίνεται χαμός από παπιά....what.
Φίλος σου λέει μετά...:p

Τα εικοσάρια όντως και εδώ κολλαριστά είναι...

καλησπέρα γόηδες :) .micle.

Να τρέχω και να μην φτάνω όλη μέρα στην δουλειά,και να έχω τον άλλο να με παίρνει τηλέφωνο να με μπριζώνει και να μου λέει ότι με τον νοτιά γίνεται χαμός από παπιά....what.
Φίλος σου λέει μετά...:p
μην του ξαναμιλήσεις .victory..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back