Ο Μπρουνο ο καλυτερος των φωτο... Συγγνωμη...
Ωραιος λαγοτοπος
Η μερα ξεκινησε ψαχνοντας για κανενα τρυγονακι σε κανενα θερισμενο αλλα ηταν λιγο νωρις, τα θερισμενα λιγα κ τα πουλια απο οτι φανηκε στην συνεχεια ηταν χωμενα στα πιο βαθια ρεματα... Τιποτα στον καμπο... Μερικα γουργουρητα σε ενα δασακι στο ψαξιμο με εκαναν να κατεβω κ να συνεχισω περπατωντας... 6-7 πουλια ηταν μεσα στα σκοτεινα κ δεν εδιναν ευκαιριες για "κλικ"... Ενω εχω μεινει ακινητος σε ενα μικρο ξεφωτο για να ηρεμησουν λιγο ενας θορυβος μεσα στο δασος κ σκαει μυτη το "τριχωτο"... Στην αρχη σαστισε, κ αυτο κ εγω, κοιταχτηκαμε για μερικα δευτερολεπτα δινοντας μου τη δυνατοτητα για μερικα κλικ κ μετα εφυγε τρομαγμενο για να χαθει στο δασος...Αγριο? Μιγας? Ποιος ξερει... Σκαψιματα παντου... Το δασος ηρεμει κ με τελειως αθορυβες κινησεις καταφερνω μερικα κοντινα σε καποιες τρυγονες με πολυ δυσκολια αναμεσα στα κλαδια... Τα πουλια ζευγαρια κ ολα μεγαλα ακομα... Ακομα κ μεσα στη ζεστη εχει μια ηρεμια το δασος που σε χαλαρωνει απιστευτα... Στα χειμερινα μπεκατσομερη με τα πεσμενα φυλα, τωρα εβλεπες τρυγονια και πρασιναδα... Πληρης αντιθεση... Αντε να περασει ο καιρος, μου ειχε λειψει το συναισθημα... Ακομα κ η πρωινη οδηγηση...
εγω θα το χαιρεταγα και θα του λεγα γειά σου Πέπα....
Που είναι ο Ζώρζ;;
O Ζώρζ Σιλιβιστρας....
Εσύ κοίτα να σκοτώσεις την Ρεβέκα Κουνέλι και άσε τον Ζωρζ ...
-Μπαμ,Μπαμ,Μπαμ ΑΟΣ ΕΑΣΙΜΕ ΑΟΣ ΟοΟΟΟοοο ΜΑΑΑΑΚΑ ΜΟΥ!
-Τι έπαθες ρε?
-Λαγός ρε λαγός!
-Άντε ρε Μ@λ@κ@ νόμιζα έπαθες κανένα εγκεφαλικό