Πανω κατω...οχι μεσα εξω?...Με μονόβολα και με φυσίγγια με μη προστατευμένα σκάγια το τρίψιμο δεν το γλυτώνουμε.
Δεν βάζω χημικά ... Λαδάκι βούρτσα και πάνω κάτω.
Και δώσε και πάρε και πάνω και κάτω και μέσα και έξω ...Πανω κατω...οχι μεσα εξω?...
Ψάχνω κ εγώ να βρω έναν κροταλια για αυτή την δουλειά αλλά δεν βρίσκω ααααχαχααχαχα...Καθε φορα που τελειωνω το κυνηγι περναω τις καννες με το φιδακι
Θα βάλεις το snake μέσα στο πλυντήριο που πλένεις τα ρουχα σου ?......Ψάχνω κ εγώ να βρω έναν κροταλια για αυτή την δουλειά αλλά δεν βρίσκω ααααχαχααχαχα...
Αλήθεια τώρα, κάνει κάτι τo snake bore?
Εγώ νομίζω πως είναι περισσοτερο για ώρα ανάγκης...
Λενε ότι πλένεται κανονικά στο πλυντηριο αλλά κατά ποσο θα το καθαρίζει απο την μαυρίλα δεν ξέρω...
Ναι αν το είχα θα το εβαζα μια φορά στο τόσο....Θα βάλεις το snake μέσα στο πλυντήριο που πλένεις τα ρουχα σου ?......
Για καθάρισμα από κυνήγι σε κυνήγι κάνει πολύ καλή δουλειά....ειδικά τα αχρωμίωτα ποιος ο λόγος να τα ξεπατωνεις στο καθάρισμα κάθε φορά??? 2 περάσματα με το "φιδάκι" και είσαι γάτα!Ψάχνω κ εγώ να βρω έναν κροταλια για αυτή την δουλειά αλλά δεν βρίσκω ααααχαχααχαχα...
Αλήθεια τώρα, κάνει κάτι τo snake bore?
Εγώ νομίζω πως είναι περισσοτερο για ώρα ανάγκης...
Λενε ότι πλένεται κανονικά στο πλυντηριο αλλά κατά ποσο θα το καθαρίζει απο την μαυρίλα δεν ξέρω...
Μάλλον θες να πεις τα χρωμιωμενα.......Για καθάρισμα από κυνήγι σε κυνήγι κάνει πολύ καλή δουλειά....ειδικά τα αχρωμίωτα ποιος ο λόγος να τα ξεπατωνεις στο καθάρισμα κάθε φορά??? 2 περάσματα με το "φιδάκι" και είσαι γάτα!
Κωνσταντινε....αυτη η stoeger πρεπει να εχει κανει θραυση στην Αμερικη......απο αξιοπιστια τι λεει?Α ρε ρεμι ούτε καθαρίσματα ούτε γυαλισματα τα χωνεύει όλα (μόνο η θαλαμη θέλει ένα γυαλισματακι στις 870 ) .
Από τα ποιο αγαπημένα όπλα των αμερικανων οι στογκερ τα κάνει όλα και συμφέρει .
Ναι χρωμιωμενα ήθελα να γράψω. Εγώ την καραμπίνα Μ αυτό την περνάω μετά από κάθε κυνήγι και είναι τζιτζί!!!!Μάλλον θες να πεις τα χρωμιωμενα.......
Τα αχρωμιωτα είναι αυτά που θέλουν συχνό καθαρισμα κ μεγαλυτερη φροντίδα....
Κανονικά κ αν θέλουμε να προσεχουμε το οπλο μας κάθε κάννη θέλει καθαρισμα μετά από χρήση, ασχέτως αν είναι χρωμιωμενη η αχρωμιωτη....Τώρα με ευκαιρία του λάθους που έκανα....κάπου είχα διαβάσει ότι κ αυτό πως τα αχρωμίωτα θέλουν συχνό και καλό καθάρισμα είναι μύθος, μόνο νερά και υγρασία θέλουν προσοχή. Δεν ξέρω αν ισχύει απλά το διάβασα και το λέω.
Αλέξανδρε πραγματικά θραύση όπως το είπες , το όπλο του μέσου κυνηγού που δεν θέλει να ξοδέψει και πολλα αλλά και να κάνει και όλα του τα κυνηγια . Αν τα ιταλικά έκαναν την αρχη αυτές έκαναν το αποτελείωμα , με τιμή μιας επαναληπτικής εχεις ένα αξιόπιστο αυτογεμες , από τα φόρουμ τους που παρακολουθώ η αγαπημένη των υδροβιων και τον γαλοπουλαδων , γενικά την έχουν ψηλά ειδικά την 3000 ίση θα έλεγα με τις άλλες μακροβιότερες και ακριβότερες εταιρείες .Κωνσταντινε....αυτη η stoeger πρεπει να εχει κανει θραυση στην Αμερικη......απο αξιοπιστια τι λεει?
Απ'οτι εχω δει...σαν θεμα αν βγαλουν μονο κανα εξολκεα αν σπασει.......να σου πω...την εχω λιγουρευτει...Αλέξανδρε πραγματικά θραύση όπως το είπες , το όπλο του μέσου κυνηγού που δεν θέλει να ξοδέψει και πολλα αλλά και να κάνει και όλα του τα κυνηγια . Αν τα ιταλικά έκαναν την αρχη αυτές έκαναν το αποτελείωμα , με τιμή μιας επαναληπτικής εχεις ένα αξιόπιστο αυτογεμες , από τα φόρουμ τους που παρακολουθώ η αγαπημένη των υδροβιων και τον γαλοπουλαδων , γενικά την έχουν ψηλά ειδικά την 3000 ίση θα έλεγα με τις άλλες μακροβιότερες και ακριβότερες εταιρείες .
Δεν θέλω να σε επηρεάσω κάποτε που ψαχνόμουν δεν την πηρα για γνωστούς λόγους χωρίς να έχει να κάνει με το όπλο . Έβγαλε μια προσφορά τότε η beretta Hellas τότε και μου κάτσε η βιτορια, και θα την πρότεινα σε όποιον θέλει να βρει ένα οικονομικό αυτογεμες αδράνειας άνετα , αν μπορέσεις να βρεις κάποια έστω και μεταχειρισμένη αλλιώς θα κοίταγα και την beretta benelli ibérica .Απ'οτι εχω δει...σαν θεμα αν βγαλουν μονο κανα εξολκεα αν σπασει.......να σου πω...την εχω λιγουρευτει...
Δεν θέλω να σε επηρεάσω κάποτε που ψαχνόμουν δεν την πηρα για γνωστούς λόγους χωρίς να έχει να κάνει με το όπλο . Έβγαλε μια προσφορά τότε η beretta Hellas τότε και μου κάτσε η βιτορια, και θα την πρότεινα σε όποιον θέλει να βρει ένα οικονομικό αυτογεμες αδράνειας άνετα , αν μπορέσεις να βρεις κάποια έστω και μεταχειρισμένη αλλιώς θα κοίταγα και την beretta benelli ibérica .
Και γω σε αυτους τους γνωστους λογους κολλαω....