Έπειδη δεν διευκρινησαΚαι εμενα μου αρεσει το οπλο ετσι
Στο πανακι που εχω και σκουπιζω τις κανες εξωτερικα μετα το κυνηγιπερναω και το κοντακι ενα περασμα
Ειναι ανεπεσθητο δεν προλαβαινει να τραβηξει το ξυλο λαδι
Δεν ψεκαζω με το μπουκαλι τα ξυλα
Βρε παιδια ολα τα λαδια water displacement ειναι, αφου λαδι=υδροφοβο...WD=Water Displacement
Όχι, το water displacement δεν σημαίνει υδρόφοβο.Βρε παιδια ολα τα λαδια water displacement ειναι, αφου λαδι=υδροφοβο...
Αρχικα για να καταλαβω: θεωρεις αρνητικο να σπρωχνει το λαδι την υγρασια απο τους πορους?Φαντάσου ένα βρεγμένο όπλο που το λαδώνεις με χοντρό λάδι συντήρησης.
Το νερό θα μείνει κάτω από το λάδι και θα προκαλέσει ζημιά.
Το αντίθετο ... Είναι θετικόΑρχικα για να καταλαβω: θεωρεις αρνητικο να σπρωχνει το λαδι την υγρασια απο τους πορους?
ΌχιΘεωρεις το wd-40 "χοντρο" λαδι?
Όχι, την διώχνει το wd40. Αυτή είναι η δουλειά του.Δηλαδη ειναι η περίπτωση που θα παγιδεύσει απο κατω του και εντος του πορου την υγρασια?
Δεν έχω άποψη. Δεν το είχα ποτέ.Το g96 για παραδειγμα το θεωρεις καταλληλοτερο ή τελοσπαντως λιγοτερο επιβλαβες για τα ξυλα?
Είπες ... ολα τα λαδια water displacement ειναι, αφου λαδι=υδροφοβοΑρα δε καταλαβα ρε συ gvp που διαφωνουμε?!
Προφανως ειμαι 100% μαζι σου... πρώτα θα στεγνωσει το οπλο "φυσικα" και μετα το οτιδηποτε...
Εαν ειχε και την γευση της το αγοραζωΤο όπλο πρέπει πρώτα να λύνεται και να στεγνώνει παίδες αν έχει νερά.
ΠΑΝΤΑ.
Μετά λαδάκι και μετά στην θήκη.
Δεν έχω τρέλα με τα λάδια.
Rem oil χρησιμοποιώ και το ξέρω ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Για χρόνια χρησιμοποιούσα ΑΛΤΙΣ
Κανένα πρόβλημα, πέρα από το ότι το όπλο μύριζε σαν χωριάτικη σαλάτα.
Αν εβαζες το απλο αλτις γι αυτο χαλασε η ρεμι.Το όπλο πρέπει πρώτα να λύνεται και να στεγνώνει παίδες αν έχει νερά.
ΠΑΝΤΑ.
Μετά λαδάκι και μετά στην θήκη.
Δεν έχω τρέλα με τα λάδια.
Rem oil χρησιμοποιώ και το ξέρω ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Για χρόνια χρησιμοποιούσα ΑΛΤΙΣ
Κανένα πρόβλημα, πέρα από το ότι το όπλο μύριζε σαν χωριάτικη σαλάτα.
Το Rigarmi του '58 καθάριζα με Αλτις όταν ήμουν μικρόςΑν εβαζες το απλο αλτις γι αυτο χαλασε η ρεμι.
Κ εγω ενα Sarriugarte ισπανικο cal 16 με αλτις κορωνεικοΤο Rigarmi του '58 καθάριζα με Αλτις όταν είμουν μικρός
πραγματικα πολυ καλο και με ωραιο αρωμα για τα γουστα μου. δοκιμασμενο και σαν καθαριστικο και σαν προστατευτικο, τιμιο για τα λεφτα τουΈπειδη δεν διευκρινησα
Δεν χρησιμοποιω το Wd 40
Δεν εχω γνωμη περι αυτου ειδικα στην χρηση του επι του ξυλου
Αυτο χρησιμοποιω
Λάδι λίπανσης γενικής χρήσης, κυρίως σε ραπτομηχανές.Το γνωρίζει κανείς;;;View attachment 35068