Γιάννη την σοκολ ποσό την γεμίζεις;Θα μπλεξουν φετος οι λαγοι με χαρτινο κετσε και μπαρουτες.βελοξ,σοκολ,νομπελ60,και κοπαλ ροζ.ο κετσες ειναι αφθεντικος απο καθαρο μαλλι προβατου.το απολιτο υληκο κατα εμενα σε χαρτινο παραδοσιακο
Με την καρετα την ριχνειΓιάννη την σοκολ ποσό την γεμίζεις;
Γιαννη εμενα τα ριχνει μια χαρα τα 24 και νομπελ και λαμπρο εχω βαλει ακομα και η sbe1 που εχω τα ριχνει νεροΔεν εχω ριξει κατω απο 28 και δεν εχω αποψη φίλε .Και αν λαβω υποψιν την απαντηση της μπενελι σε ενα μαιιλ που εστειλα μπορει να μη ριχνει και 24 η δικη μου ςς αυτοι μου γραψανε απο 28 εως 56γρ ενω εγω τους ζητησα τα λιγοτερα παραγομενα μπαρ για να εχω σωστη λειτουργία. Αλλη κουβεντα εκτος θεματος.
Σοκολ πολωνιας με φερμε 12χ65Γιάννη την σοκολ ποσό την γεμίζεις;
Ναι με σγροπια 20 χιλ δραπανου.τον κετσε τον δουλευο και ακεροτο και κερομενο σε σαντουιτς με φελο η και σηνδιασμο με μαλινη αφθεντηκη αναλογα το στησιμο και τον ογκο της μπαρουτης.Αν είναι εύκολο δείξε μας λίγο τη διαδικασία και το πως στείνεις ένα τέτοιο φυσίγγι.Με σγρόμπια κόβεις τις τάπες;
για τα συγκεκριμένα FELTRO έχω τις επιφυλάξεις μου με τον αυλό 18,7(μέχρι 18,4-18,5 τα πάει καλά)Το κατάστημα που αγόρασα το φαμπαρμ ήθελε να μου κάνει δώρο μια θήκη και ένα αορτηρα.
Αορτηρα δεν βάζω διότι δεν τρύπαω το όπλο αλλά και να μην χρειαζόταν να τρυπηθει δεν χρησιμοποιώ αορτηρα.
Θήκη έχω οπότε του πρότεινα να μου δώσει αντί γι αυτά δύο κουτιά φυσίγγια.
Δέχτηκε και έτσι διάλεξα τα λαμπρο φελτρο 34γραμ.
Πιστεύεται θα τα πάνε καλά σε συνδυασμό με το διευρυμένο αυλό ή ήταν λάθος που τα επελεξα;;;;
επίσης με 18,7 αυλό δε θα πάνε καλά τα μαλλινόταπα της b & p (trikolor kai f2)εκτός ίσως από το super giganteΤο κατάστημα που αγόρασα το φαμπαρμ ήθελε να μου κάνει δώρο μια θήκη και ένα αορτηρα.
Αορτηρα δεν βάζω διότι δεν τρύπαω το όπλο αλλά και να μην χρειαζόταν να τρυπηθει δεν χρησιμοποιώ αορτηρα.
Θήκη έχω οπότε του πρότεινα να μου δώσει αντί γι αυτά δύο κουτιά φυσίγγια.
Δέχτηκε και έτσι διάλεξα τα λαμπρο φελτρο 34γραμ.
Πιστεύεται θα τα πάνε καλά σε συνδυασμό με το διευρυμένο αυλό ή ήταν λάθος που τα επελεξα;;;;
δεν έχει την τάπα που έχουν τα άλλα μαλλινόταπα της BP, έχει φελλό-κετσέ-φελλό, μακάρι να την αλλάξουν και στα υπόλοιπαΤο super gigante το ρίχνω εγώ σε διευρυμένο με πολύ καλά αποτελέσματα
Τα προωριζω για πιο πολυ κρύο.για τα συγκεκριμένα FELTRO έχω τις επιφυλάξεις μου με τον αυλό 18,7(μέχρι 18,4-18,5 τα πάει καλά)
αν έπαιρνες NSI SUPER FELT ή FOB θα σου έλεγα ότι θα τα πάει μια χαρά
πρόταση, επέστρεψε το ένα κουτί και πάρε ένα super felt, έχει και Α1 αυτό και ταιριάζει καλύτερα αυτή την εποχή ενώ το feltro έχει τεκνα που ταιριάζει πιο πολύ στο κρύο
δεν έχει την τάπα που έχουν τα άλλα μαλλινόταπα της BP, έχει φελλό-κετσέ-φελλό, μακάρι να την αλλάξουν και στα υπόλοιπα
με τι αυλό το ρίχνεις?
πολλούς τους χαλάει το ροζάκι αλλά είναι καλό φυσίγγιΛογικά η μαξους έχει18.7 αυλό. Πολύ ωραίο φυσιγγι
πολλούς τους χαλάει το ροζάκι αλλά είναι καλό φυσίγγι
Μήπως δεν είναι το super gigante αλλά το MYTHOS FIBER?Με Νο 5 σκάγια έχω πάρει πολλούς λαγούς, αλεπούδες και ένα μικρό γουρούνι
Μήπως δεν είναι το super gigante αλλά το MYTHOS FIBER?
γιατί το gigante δεν ξέρω να κυκλοφορεί με Νο 5 σκάγια
ok