ΝΙΚΟΣΣ
Banned
Aπο εκεί μου τα είχε φερει κάποτε μια ιπτάμενη και κόλλησα στην Ελλάδα δεν τα βρήκα ποτέΕίναι Κύπρο ο Λάμπης Νίκο.
Aπο εκεί μου τα είχε φερει κάποτε μια ιπτάμενη και κόλλησα στην Ελλάδα δεν τα βρήκα ποτέΕίναι Κύπρο ο Λάμπης Νίκο.
Ε δεν το πιστεύω. Να ήταν Remington να έβαζα και τζιφρα ( πλάκα κάνω εννοείται ε, μην μου θυμωσετε)
Φερτην τη Remington να τη δικασω με αυτά με 2 berettes δεν ανάφερα τουφεκιά των wing με την optima γιατί κάποιοι θα με πουν ψεύτηΕ δεν το πιστεύω. Να ήταν Remington να έβαζα και τζιφρα ( πλάκα κάνω εννοείται ε, μην μου θυμωσετε)
Τα χειροποίητα μαλλινόταπα που γέμιζε ο Χέλμης στην Αθήνα τα είχε δοκιμάσει κανείς? Πριν κλείσει το μαγαζί του είχα πάρει 2 κουτιά που τα έχω ακόμα.
Aφου δεν ειπες με μπενελλι να'χουμε θεματα παλι καλα....Φερτην τη Remington να τη δικασω με αυτά με 2 berettes δεν ανάφερα τουφεκιά των wing με την optima γιατί κάποιοι θα με πουν ψεύτη
Νίκο τον γνώριζες? Τον γνώρισα πριν κλείσει το μαγαζί. Και χαίρομαι που πήρα τότε αυτά τα κλασσικά φυσίγγια του.D20 την αγαπούσε πολυ
Συμφωνώ.super felt σταθερή αξία πάντως καιρού.Special Game NSI, & Super Felt NSI ...θερίζουν
Ναι αλλά με τι τουφέκι;
Τα βρίσκεις ακόμη αυτάεγώ έχω 15 χρόνια που δεΦερτην τη Remington να τη δικασω με αυτά με 2 berettes δεν ανάφερα τουφεκιά των wing με την optima γιατί κάποιοι θα με πουν ψεύτη
Σωστός Νικο, Τώρα το βγάζει στα 35γρ..Λέει το golden wing το πράσινο στα 34 και το κόκκινο στα 36
Ναι θα μπορουσε να είναι μια από αυτές, αλλά έτσι χωρίς δοσολογία κλπ είναι δύσκολο..Έχει και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Ξέρει μήπως κανείς ποιά πυρίτιδα είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες? @ΣΤΕΛΙΟΣ ή @tasos hunter μήπως?
Μοιάζει με 206 ή D20
Αν το ψάξεις Γιάννη θα βρεις σίγουρα, δεν είναι δα κ τοοοσο παλια...Τα βρίσκεις ακόμη αυτάεγώ έχω 15 χρόνια που δε
Με σκοτωσες τωραΟ Θάνατος View attachment 53508
Να ήταν μόνο αυτό θα σου έλεγα δεν βαριέσαι........Αυτη η εταιρεια καπως ειναι απληστη
Ειχε την κοτα με τα χρυσα αυγα και την σκοτωσε
Αν κρινω απο τα νεα κοτουρνις και λεπρε αυτα πρεπει να τα εξαφανισει χτεςΝα ήταν μόνο αυτό θα σου έλεγα δεν βαριέσαι........
Αλλά αν κάτσω να απαριθμήσω θα μας βρει το ξημέρωμα....
Καποτε ολοι σταματάνε κάποια φυσίγγια, όλοι αλλάζουν, όλοι αναβαθμίζουν, αλλά κ αυτό το χαλι δεν το έχω συναντήσει πουθενα.....
Εδώ θα είμαστε (πρωτα ο θεος) κ θα δουμε ποσο θα κρατήσει τους νέους τυπους που παρουσιασε περσι.....
Συμφωνώ τέτοιο φυσεκι δύσκολα θα ξαναβγεί το χρησιμοποιούσα σε 4 5 και είχα κάνει πολλούς να παραμιλανε δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό σταματάς κάτι τέτοιοΜε σκοτωσες τωρα
Το καλυτερο φουσεκι εβερ για μενα
Βρεξει χιονισει ηταν μεσα απλα ειχα δυο νιουμερα σκαγι 5-7 αναλογα το θηραμα και τον τοπο
Αυτη η εταιρεια καπως ειναι απληστη
Ειχε την κοτα με τα χρυσα αυγα και την σκοτωσε
Οχι Johnny δυστυχώς δεν τα βρίσκω κάποια κουτιά έχω για ειδικές περιπτώσειςΤα βρίσκεις ακόμη αυτάεγώ έχω 15 χρόνια που δε