ΝΙΚΟΣΣ
Banned
Καλό σκέτο και δυνατό ούτε jk6 bofor είναι ούτε wing ούτε fantom αυτά ήταν πολύ καλά φίλε μουΕίναι πολύ καλό όμως!
Καλό σκέτο και δυνατό ούτε jk6 bofor είναι ούτε wing ούτε fantom αυτά ήταν πολύ καλά φίλε μουΕίναι πολύ καλό όμως!
Και λίγα λες η χαρά μου κράτησε λίγοΤώωωωωρα τον πηδήξες
Ευτυχώς που μου το είπες γιατί ήθελα να τα πάρω αυριο και θα κατέληγαν στη θαλασα μόλις γύριζα σπίτιΑ1 της vectan έχει......
Μπορεί για τα Χανιά να είναι δυνατό για εμάς εδώ είναι μια χαρά. ( Για το jk6bofors συμφωνώ Φυσιγγαρα)Καλό σκέτο και δυνατό ούτε jk6 bofor είναι ούτε wing ούτε fantom αυτά ήταν πολύ καλά φίλε μου
Και εδώ από Οκτώβριο μια χαρά παίζει απλά δεν τον εμπιστεύομαι πια τον συγκεκριμένο και δεν θεωρώ ότι αξίζει να παίρνει ούτε ένα σεντ κάτι άσχετο είχα ρίξει και κάτι RC serie oro με τάπα αυτά ξέρεις τι μπαρούτι έχουν? Και αυτά εσφαζαν όλη τη σεζόν και νομιζες ότι έριχνες με αεροβόλοΜπορεί για τα Χανιά να είναι δυνατό για εμάς εδώ είναι μια χαρά. ( Για το jk6bofors συμφωνώ Φυσιγγαρα)
Με την rc δεν ξέρεις γιατί της βαφει η της αλλάζει ανάλογα Της ποσότητες που αγοράζει, συνήθως με b&p παίζει.Και εδώ από Οκτώβριο μια χαρά παίζει απλά δεν τον εμπιστεύομαι πια τον συγκεκριμένο και δεν θεωρώ ότι αξίζει να παίρνει ούτε ένα σεντ κάτι άσχετο είχα ρίξει και κάτι RC serie oro με τάπα αυτά ξέρεις τι μπαρούτι έχουν? Και αυτά εσφαζαν όλη τη σεζόν και νομιζες ότι έριχνες με αεροβόλο
Ότι b&p πάντως έχω ρίξει δεν μου άρεσε ποτέ σαν τα RCΜε την rc δεν ξέρεις γιατί της βαφει η της αλλάζει ανάλογα Της ποσότητες που αγοράζει, συνήθως με b&p παίζει.
Εμένα μου φαινοντε πιο μαλακά και τα φυσίγγια πολύ πιο γρήγοραΆλλα σετ απ χρησιμοποιεί η μια και άλλα η άλλοι η rc xχρησιμοποιεί Πιο δυνατά σετ απ.
Το μάγκνουμ της 50 γρ.οτι πιο μαλακό είχα ρίξει με την χραπαΆλλα σετ απ χρησιμοποιεί η μια και άλλα η άλλοι η rc xχρησιμοποιεί Πιο δυνατά σετ απ.
Όλα έτσι είναι φίλε ρίχνω χρόνια το RC το μαύρο 35 γρ στο λαγό και είναι πολύ μαλακόΤο μάγκνουμ της 50 γρ.οτι πιο μαλακό είχα ρίξει με την χραπα
Μπορείς αν θες να δοκιμάσεις το sellier bellot το red her είναι με 32gr χάρτινο με μάλλινη πολύ καλό...... Ακόμη το special game της nobel sport είναι κι αυτό με μάλλινη 32gr βέβαια κι αυτό με Α1 της vectan ,που δεν σου αρέσει ,αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ καλό......Και εδώ από Οκτώβριο μια χαρά παίζει απλά δεν τον εμπιστεύομαι πια τον συγκεκριμένο και δεν θεωρώ ότι αξίζει να παίρνει ούτε ένα σεντ κάτι άσχετο είχα ρίξει και κάτι RC serie oro με τάπα αυτά ξέρεις τι μπαρούτι έχουν? Και αυτά εσφαζαν όλη τη σεζόν και νομιζες ότι έριχνες με αεροβόλο
Το selier είναι χελώνα δεν μου κάνει μα τι έχει πάθει η Νόμπελ με τη βεκταν?Μπορείς αν θες να δοκιμάσεις το sellier bellot το red her είναι με 32gr χάρτινο με μάλλινη πολύ καλό...... Ακόμη το special game της nobel sport είναι κι αυτό με μάλλινη 32gr βέβαια κι αυτό με Α1 της vectan ,που δεν σου αρέσει ,αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ καλό......
Άλλα σετ απ χρησιμοποιεί η μια και άλλα η άλλοι η rc xχρησιμοποιεί Πιο δυνατά σετ απ.
Αυτο δε παιζει το πιο γρηγωρο κλωτσαει περισοτερο παντα στα ιδια γραμμαριαΕμένα μου φαινοντε πιο μαλακά και τα φυσίγγια πολύ πιο γρήγορα
Tην ίδια γνώμη είχα και εγώ μέχρι που ανακάλυψα τα RC 32 35 και 35 μάλλινο δοκίμασε και τα λέμεΑυτο δε παιζει το πιο γρηγωρο κλωτσαει περισοτερο παντα στα ιδια γραμμαρια
Μ92 190 με νραγκο 20 ριχνεις Δευτέρα το παπι και πευτει ΠαρασκευήΤο μάγκνουμ της 50 γρ.οτι πιο μαλακό είχα ρίξει με την χραπα
Με Μπένελι μπορεί,με Μπράουνινγκ πέφτει μια μέρα νωριτεραΜ92 190 με νραγκο 20 ριχνεις Δευτέρα το παπι και πευτει Παρασκευή
Την έχει αγοράσει, είναι δική τηςμα τι έχει πάθει η Νόμπελ με τη βεκταν?