Μάλλινη τάπα

1η τουφεκιά τι τσοκ/φυσιγγιο χρησιμοποιείς? Το άνοιγμα του gorilla con borra χοντρικά είναι όσο το λαμπρο το κίτρινο χοντρικά δλδ?
Τσοκ διασποράς bliley diffusion φυσιγγι 30 γραμμάρια μισοταπα ν 10 και δεύτερο σε τρία άστρα το con Bora ή super felt σε νούμερο 8. Πέρσι πήρα και ένα κουτί mygra αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας..... καλό φυσιγγι αλλά θεωρώ ότι είναι ακριβό και ισάξιο με τα άλλα δύο..... γούστα είναι αυτά. Το όπλο είναι σαν το δικό σου.... απλά 62 εκατοστά κάννες

Last edited:
Τσοκ διασποράς bliley diffusion φυσιγγι 30 γραμμάρια μισοταπα ν 10 και δεύτερο σε τρία άστρα το con Bora ή super felt. Πέρσι πήρα και ένα κουτί mygra αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας..... καλό φυσιγγι αλλά θεωρώ ότι είναι ακριβό και ισάξιο με τα άλλα δύο..... γούστα είναι αυτά. Το όπλο είναι σαν το δικό σου.... απλά 62 εκατοστά κάννες
Αρκετά κλειστό δεν είναι το μαλλινοταπο με *** αστρα?

Αρκετά κλειστό δεν είναι το μαλλινοταπο με *** αστρα?
Κυνηγάω πυκνά μέρη η πρώτη μου τουφεκια είναι ανοικτή περίπου 1 μέτρο στα 15-18 μέτρα και η δεύτερη με καλύπτει μέχρι τα 30-35 μέτρα..... έχω δύο επιλογές κοντά και μακριά..... για τα μέρη που κυνηγάω εγώ είναι ικανοποιητικά.....αν θέλω κάτι περισσότερο βάζω 8 μισοταπο στο διασποράς και 6αρι συγκεντρωτηρα στα 3 άστρα

Το άνοιγμα του gorilla con borra χοντρικά είναι όσο το λαμπρο το κίτρινο χοντρικά δλδ?
Δεν ξέρω να σου απαντήσω.... δεν έχω ρίξει Λάμπρο κίτρινο..... αυτό διασποράς δεν είναι; Αν είναι διασποράς θα έχει μεγαλύτερο άνοιγμα από το con bora....

Δεν ξέρω να σου απαντήσω.... δεν έχω ρίξει Λάμπρο κίτρινο..... αυτό διασποράς δεν είναι; Αν είναι διασποράς θα έχει μεγαλύτερο άνοιγμα από το con bora....
Το κίτρινο διασπορας του Λάμπρου για διασπορας είναι κλειστό. Κρατάει μέτρα πολλά. 6αρι συγκεντρωτηρα για κανέναν αυτιά ή για καμία πονηρή που θα φύγει μπροστά μακριά από τα σκυλιά?

Κυνηγάω πυκνά μέρη η πρώτη μου τουφεκια είναι ανοικτή περίπου 1 μέτρο στα 15-18 μέτρα και η δεύτερη με καλύπτει μέχρι τα 30-35 μέτρα..... έχω δύο επιλογές κοντά και μακριά..... για τα μέρη που κυνηγάω εγώ είναι ικανοποιητικά.....αν θέλω κάτι περισσότερο βάζω 8 μισοταπο στο διασποράς και 6αρι συγκεντρωτηρα στα 3 άστρα
Ξέρεις μήπως μιας και το χρησιμοποιείς το nsi super felt με τι πυριτιδα είναι γεμισμενο?

6αρι συγκεντρωτηρα για κανέναν αυτιά ή για καμία πονηρή που θα φύγει μπροστά μακριά από τα σκυλιά
Ακριβώς γι αυτό...... υπάρχουν σημεία σε μέρη που κυνηγάω ειδικά όταν είμαι μόνος μου που δεν μπορώ να έχω έστω μία τουφεκιά..... για τις πονηρές μπεκάτσες ή όταν δω καμιά φασα από μακριά...... αλλιώς είτε λαγό είτε φασα με ότι έχω μέσα εκείνη τη στιγμή.....

1η τουφεκιά τι τσοκ/φυσιγγιο χρησιμοποιείς? Το άνοιγμα του gorilla con borra χοντρικά είναι όσο το λαμπρο το κίτρινο χοντρικά δλδ?
Καμμία σχέση, πολύ πιο σφιχτό το μεσοταπο. (Άλλο μεσοταπο άλλο μαλινη, το μεσοταπο βγάζει Πιο σφιχτει τουφεκιά. ) το κίτρινο είναι διασπορας.

Ξέρεις μήπως μιας και το χρησιμοποιείς το nsi super felt με τι πυριτιδα είναι γεμισμενο?
Δεν ασχολούμαι με την ιδιογομωση..... δεν έτυχε, δεν έχω το χρόνο...... δοκιμάζω κάποια φυσίγγια εμπορικά και όταν δω αυτό που θέλω στοκαρω ποσότητα.....δε λέω ότι είναι το ιδανικό..... σκέψου ότι ρίχνω ακόμα το παλιό με τον πράσινο κάλυκα

Καμμία σχέση, πολύ πιο σφιχτό το μεσοταπο. (Άλλο μεσοταπο άλλο μαλινη, το μεσοταπο βγάζει Πιο σφιχτει τουφεκιά. ) το κίτρινο είναι διασπορας.
Κώστα το con borra μεσοταπο είναι? Είχα την εντύπωση ότι είναι με μαλλινη

Back