...όπως είπε και ο @Στρατος155 !!!!
Και βλήτα με κολοκυθάκι απ τον κήπο; Άλλο φρούτο !
Γιατι μου το κανεις τωρα αυτο;πανω που πηρα αποφαση να κανω διατροφη μπας και πεσει λιγο η τεντα
Ποιά τέντα ρε κ κουραφέξαλα...είσαι κ νέο παιδί....κ εγώ έχω τέντα ρε....αλλά να ξέρεις.....άντρες με κοιλίτσα, είναι σαν καραμελίτσα....Γιατι μου το κανεις τωρα αυτο;πανω που πηρα αποφαση να κανω διατροφη μπας και πεσει λιγο η τεντα
τωρα με πεθανες αυτο δεν το χα ξανακουσει..αυριο που εχω την καθιερωμενη ψηστικη με τον πεθερο οταν θα με δει η γυναικα να τρωω τον αμπακο θα της το πω..και γω βασιζομαι στο οτι ειμαστε μικροι και τους λεω μποι ειναι δεν μεγαλωσα ακομα αχαχαχαχαχχαΠοιά τέντα ρε κ κουραφέξαλα...είσαι κ νέο παιδί....κ εγώ έχω τέντα ρε....αλλά να ξέρεις.....άντρες με κοιλίτσα, είναι σαν καραμελίτσα....
Τη sipe την χρησιμοποιείς αντί ρίγανης ;
Όχι......αντί για πιπέρι....Τη sipe την χρησιμοποιείς αντί ρίγανης ;
Mb36 βάλε για ρίγανη...και θα με θυμηθείς...Όχι......αντί για πιπέρι....
Αντε γιατι ειχα αρχίσει να ανησυχώ.
Τι να σου κάνω ,άλλα πλάνα ειχα για σήμερα......Και για επιδορπιο λιγες χτικιαρες
View attachment 13707
Το McCulloch δύναμη έτσι..... ....τα κρεατικά δν τα κοιτάζω καν, γιατί θα πεινάσω....Μετα τις εργασιες ηρθε και η ευχαριστηση.
Φαγωθηκαν ολα πολυ σχολαστικα.
russian image hosting
upload pictures
host image
Χρωματα και αρωματα.
Το McCulloch δύναμη έτσι..... ....τα κρεατικά δν τα κοιτάζω καν, γιατί θα πεινάσω....
Πρώτα κόβεις ξύλα να κουραστείς κ μετά πλακόνεσαι στα κοψήδια Δημητράκι....Ρε φίλε ,τη μάρκα του αλυσοπρίονου κοιτάς και όχι όλα τ άλλα ;
Καλά εσυ απ την πολύ κόντρα δόση ,νομίζω πως έχεις καει.