Ευχαριστώ Δημήτρη , η λίστα μεγαλώνει θα πέσει ψάξιμο , να είσαι καλά , και πάλι σ' ευχαριστώ.Δές και κάποιο Suzuki freewind ή bmw 650 f.
On-Off και τα δύο.
Ευχαριστώ Δημήτρη , η λίστα μεγαλώνει θα πέσει ψάξιμο , να είσαι καλά , και πάλι σ' ευχαριστώ.Δές και κάποιο Suzuki freewind ή bmw 650 f.
On-Off και τα δύο.
Αστα αυτα ον οφ ειναι μονο για χαρκτιρισμο κατηγοριας για κανενα χοματοδρομο στρομενο καλα ειναι για τιποτα περισοτερο !Ευχαριστώ Δημήτρη , η λίστα μεγαλώνει θα πέσει ψάξιμο , να είσαι καλά , και πάλι σ' ευχαριστώ.
"Νορμάλ βόλτα στο βουνό,θέλει να κάνει.Όχι μοτοκρός.Αστα αυτα ον οφ ειναι μονο για χαρκτιρισμο κατηγοριας για κανενα χοματοδρομο στρομενο καλα ειναι για τιποτα περισοτερο !
"Νορμάλ βόλτα στο βουνό,θέλει να κάνει.Όχι μμοτοκρος
Αστα αυτα ον οφ ειναι μονο για χαρκτιρισμο κατηγοριας για κανενα χοματοδρομο στρομενο καλα ειναι για τιποτα περισοτερο !
Ναι ρε παιδι μου τα συγγεκριμενα ειναι για να πας για κανενα μπανιο το καλοκαιρι σε καμια παραλια !! Δεν ειναι για βολτα στο βουνο !!! Ειναι στημενα για αλλη δουλεια !! Και αν προσεξες δεν τον ειπα ουτε καν το xt 660 αλλα τα 600 αρια μεχρι εκεινα ειναι οντος ον οφ τα πιο μετα ειναι για τη χρηση που προανεφερα τωρα αν μπορεσει να βρει και κανενα xr ακομα καλητερα"Νορμάλ βόλτα στο βουνό,θέλει να κάνει.Όχι μοτοκρός.
Ωραία μπαίνει και το xr στη λίστα .Ναι ρε παιδι μου τα συγγεκριμενα ειναι για να πας για κανενα μπανιο το καλοκαιρι σε καμια παραλια !! Δεν ειναι για βολτα στο βουνο !!! Ειναι στημενα για αλλη δουλεια !! Και αν προσεξες δεν τον ειπα ουτε καν το xt 660 αλλα τα 600 αρια μεχρι εκεινα ειναι οντος ον οφ τα πιο μετα ειναι για τη χρηση που προανεφερα τωρα αν μπορεσει να βρει και κανενα xr ακομα καλητερα
Έχω XR 250,πολύ καλή επιλογή αν το βρεις σέ καλή κατάσταση, μοντέλο μετά το 96. Ελαφρύ οικονομικό, δυνατό, απροβληματιστο !!!Ωραία μπαίνει και το xr στη λίστα .
Να είσαι καλά Κώστα και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , όντως είναι ωραίο , και εύκολο.Έχω XR 250,πολύ καλή επιλογή αν το βρεις σέ καλή κατάσταση, μοντέλο μετά το 96. Ελαφρύ οικονομικό, δυνατό, απροβληματιστο !!!
Αυτά είναι !!! Μου θυμίσατε τις εποχές που όργωνα τα βουνά με ένα ταπεινό ΥΖ 125 και το βράδυ πήγαινα σακούλα τα ρούχα στη μάνα μου να τα πλύνει (το τί άκουγα κάθε φορά...)!!Μετά από αρκετό καιρό…
Πολύ καλό μηχανάκι και πολύ στριφτερό.Αυτά είναι !!! Μου θυμίσατε τις εποχές που όργωνα τα βουνά με ένα ταπεινό ΥΖ 125 και το βράδυ πήγαινα σακούλα τα ρούχα στη μάνα μου να τα πλύνει (το τί άκουγα κάθε φορά...)!!
καλές διαδρομές αγόρια !!!
Εγώ με τη δική μου κλείσαμε 20 χρόνια ακριβώς τώρα το Μάρτη και συνεχίζουμε ... Είμαι ο πρώτος της αλλά αυτή όχιασχέτως αν έγινε η μακροβιότερη σύντροφός μου
View attachment 68910
Χωρίς αλλαγή διπλώματος μπορείς να οδηγείς 125 όχι 150.Είμαι προς αγορά ενός σκούτερ για καθημερινή χρήση εντός και λίγο εκτός πολης.
Προσανατολίζομαι για 125 ή 150cc για να μην βγάζω δίπλωμα, μιας και μπορώ με το υπάρχον δίπλωμα να είμαι νόμιμος.
Έχει κανείς γνώμη για κάποιο μηχανάκι ή έχει στην κατοχή του;
Μετά από 2 transalp, 2 varadero, 1 bmw f, αφού εγκατέλειψα για μερικά χρόνια, ήθελα κι εγώ ένα σκουτεράκι 125 για να το παίρνει και η γυναίκα χωρίς δίπλωμα. Κατέληξα στο honda pcx 125.Είμαι προς αγορά ενός σκούτερ για καθημερινή χρήση εντός και λίγο εκτός πολης.
Προσανατολίζομαι για 125 ή 150cc για να μην βγάζω δίπλωμα, μιας και μπορώ με το υπάρχον δίπλωμα να είμαι νόμιμος.
Έχει κανείς γνώμη για κάποιο μηχανάκι ή έχει στην κατοχή του;