Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στην παρεα ανοιξαν και για μενα οι λογαριασμοι με τις ρωσιδες , πρωινο πηγα μια βολτα για καμια 1,30 ωριτσα στα γνωστα μου μεροι εκει που παω σχεδον μεχρι την ληξη του κυνηγιου , στα 800-1000 μετρα σε μαυρη πευκη και φτερη, στα γνωστα μου ραντεβου δεν υπηρχε τιποτα , παραξενο μιας και σε στανταρ μεροι επρεπε κατι να βρω , στην επιστροφη μου για το αμαξι ομως ερχεται η πρωτη φερμα απο την σκυλιτσα μου, της φορουσα μονο κουδουνια μαις και το μερος ελεγχεται με τα ματια, κρατησε αρκετα στην φερμα το πουλι, σηκωθηκε και ενα ντιρεκτ της προσγειωσε αποτομα, απορτ και ολα καλα, φετινο πουλι , το επιασα ,το χαιδεψα και το φιλησα οπως κανω παντα εδω και χρονια στην πρωτη μπεκατσα της σεζον, καλη συνεχεια σε ολους
Καλη αρχή φιλε, νωρίς νωρίς άνοιξες και εσύ λογαριασμο φέτος. .pop. Φτου φτου........sarcastic.
*Με "νταιρεκτ"(που λέει μια ψυχή) και εσυ, παει χάλασες, κόλλησες τα χούγια του Θεσσαλού;..........sarcastic. αυτα κάνουν οι (κ;;;;;) παρέες......

Last edited:
Εχουν εμφανιστεί και εδω οι πρώτες βασίλισσες, την Κυριακή λαγαδες σήκωσαν ενα ζευγάρι στα ψηλά, φίλος απο το σκοπευτήριο μου είπε εχθές το πρωί καθώς πήγαινε για κυνήγι σήκωσε μια απο το δρόμο και σίγουρα ειναι κι'αλλες. Κυριακή ή Δευτέρα ανάλογα το καιρό θα κανω τη πρώτη εξοδο.

ρε λαμπρο να σαι καλα εχω λιωσει απο το γελιο./χωρις παρεξηγησει απο το λουι ουτε που τον ξερω τον ανθρωπο αλλα την λεξη κοντοσβοερα ειχα χρονια πολλα να την ακουσω και νομιζω ειναι η πρωτη φορα που την βλεπω γραμμενη καπου και εχω πεθανει στο γελιο.λουι παντως επιδη ειναι πειρακτηρι ο μανιακος με το πριονι πεσ του πως τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια και ζηλευει την ευελιξια σου μαλον.του αξιζει η τιμωρια θα προτινα να μεγαλωσει στους 2 μηνες μπασ και του ξεφυγει και καμια μπεκατσα να κατεβει παρακατω χα χαν χα
Και ακόμα δεν εχεις δει και διαβάσει τίποτα...........sarcastic.
Ρε καρντάσια, έχουμε χάσει επεισόδια........γράφετε σαν πυροβόλα .shoot.
Δώστε μας ένα ιστορικό να σας παρακολουθούμε....μην είστε μοναχοφάηδες στο χαβαλέ.....
Θέλουμε κι εμείς....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Βασίλη τωρα αρχίζουν τα καλά.........sarcastic.

Οταν υπαρχη κυνηγι στο σπιτι δεν κουνιετε φυλλο.... σου μιλαω μπεσα... χαχα
λαμπρο δεν πιστευω φιλαρακι να πεταχτει απο πουθενα η γυναικα σου και ν ακουστει η γνωστη ατακα εσυ μπουλη ρουφα τ αβγο σου γιατι θα γινει της μπεκατσας το καγκελο
.sarcastic.

Καλημερα στην παρεα ανοιξαν και για μενα οι λογαριασμοι με τις ρωσιδες , πρωινο πηγα μια βολτα για καμια 1,30 ωριτσα στα γνωστα μου μεροι εκει που παω σχεδον μεχρι την ληξη του κυνηγιου , στα 800-1000 μετρα σε μαυρη πευκη και φτερη, στα γνωστα μου ραντεβου δεν υπηρχε τιποτα , παραξενο μιας και σε στανταρ μεροι επρεπε κατι να βρω , στην επιστροφη μου για το αμαξι ομως ερχεται η πρωτη φερμα απο την σκυλιτσα μου, της φορουσα μονο κουδουνια μαις και το μερος ελεγχεται με τα ματια, κρατησε αρκετα στην φερμα το πουλι, σηκωθηκε και ενα ντιρεκτ της προσγειωσε αποτομα, απορτ και ολα καλα, φετινο πουλι , το επιασα ,το χαιδεψα και το φιλησα οπως κανω παντα εδω και χρονια στην πρωτη μπεκατσα της σεζον, καλη συνεχεια σε ολους

Ωραίος Βίκτορα,καλή συνέχεια στις εξόδους σου.
Με τον αρσενικό τι έγινε; όλα καλά;

Ωραίος Βίκτορα,καλή συνέχεια στις εξόδους σου.
Με τον αρσενικό τι έγινε; όλα καλά;
ΦΙΛΕ μου ακομη στην αναρωση , ραματα, αλλαγες καθε μερα, αντιβιοτικα, αντιφλεγμωνοδες χαπια, του φοραω και κολλαρο και φυμωτρο γιατι τα ξεσκιζει ολα δυστηχως , υπομονη πιστευω σε καμια 10-15 μερες να τον εχω μαχημο, σε ευχαριστω για το ενδιαφερον, καλη συνεχεια

ΦΙΛΕ μου ακομη στην αναρωση , ραματα, αλλαγες καθε μερα, αντιβιοτικα, αντιφλεγμωνοδες χαπια, του φοραω και κολλαρο και φυμωτρο γιατι τα ξεσκιζει ολα δυστηχως , υπομονη πιστευω σε καμια 10-15 μερες να τον εχω μαχημο, σε ευχαριστω για το ενδιαφερον, καλη συνεχεια
φιλεμου βικ περαστικατουυυυ καντε και η δυο υπωμονη και θα περασουν ολα και θα τα ξεχασεταιιι,,και εγω ημουνα παθων και ξερω τη πωνο τραβας και εση και το σκυλακι.lazy.

Δεν ξερω τι αισθηση εχετε
αλλα απο τα μεχρι τωρα δεδομενα για την περιοχη μου
παει για καλη χρονια.
Περισυ νομιζω οτι μπηκαν και ειχαν συναντησεις αρκετοι αρχες νοεμβριου.
Εξαιρω τους περδικαδες που ειχαν συναντησεις απο νωρις.

Δεν ξερω τι αισθηση εχετε
αλλα απο τα μεχρι τωρα δεδομενα για την περιοχη μου
παει για καλη χρονια.
Περισυ νομιζω οτι μπηκαν και ειχαν συναντησεις αρκετοι αρχες νοεμβριου.
Εξαιρω τους περδικαδες που ειχαν συναντησεις απο νωρις.
Περυσι ενα παλικαρι εδω μεσα εγραψε οτι τα τελευταια χρονια απο τοτε που μπηκαν οι Ρωσσοι στην Κριμαια η μπεκατσα εχει θεαματικη αυξηση γτ οι Ιταλοι που πηγαιναν και τις ξεπαστρευαν τωρα δεν μπορουν λογω αυστηροτερου ελεγχου. Συμφωνεις απο την εμπειρια σου?

Εχει μια δοση αληθειας αυτο με τους Ιταλους..φιλος μου ελεγε οτι στην Ηγουμενιτσα πηγαιναν παρα πολλοι Ιταλοι και κυνηγουσαν ασταματητα τσιχλοκοτσυφα..σε ελεγχο που τους ειχε γινει βρηκαν μεσα σε νταλικα δυο καδους μεταλλικους σκουπιδιων γεματους τσιχλοκοτσυφα..και αναρωτιεμαι γιατι να μην γινεται αυτο και στις μπεκατσες

Μπορει να ισχυει. Και μακαρι να ειναι ετσι.
Δεν μπορω να συγκρινω με περισυ διοτι ειχα λιγες εξοδους λογω κουταβιου.
Γενικα απο την περσινη χρονια θυμαμαι που εκανε καποια μπασιματα καλα στη αρχη και μετα ειχε λιγα πουλια και ακαταδεκτα. Καλυτερεψαν τα πραγματα προς τον ιανουαριο και λιγο στην ληξη αν θυμαμαι καλα.Για περιοχη Θεσ/νικης γραφω.

Οτι τα πουλια ηταν πολυ αγριεμενα το προσεξα και εγω..αλλα περσυ εδω ειδα πρωτη φορα μπεκατσα αρχες Νοεμβριου και οχι τρελα μπασιματα αλλα η χρονια γενικα πηγε αρκετα καλα..ολα παντως μην το ματιαξω δειχνουν για φετος μια καλη χρονια

Υπάρχει και η πιθανότητα να γίνει ότι έγινε με την τσίχλα πέρσι που είχε καλά μπασίματα αλλά
η χρονιά ήταν μέτρια σύμφωνα με τους κυνηγούς του είδους.
Πάμε καλά πάντως αλλά και στα άλλα είδη είναι θετικά τα μνμ.
Είδομεν.

Ωραίος ρε βικ άντε καλή αρχή..αν και πιστεύω ότι μπορεί να μην μπουν πολλά πουλιά φέτος εκεί χι χι μακάρι να βγω λάθος φίλε..φέρει άνω σκουμπρί και λάδι και έλα βράδυ και έλα βράδυ..φιλιά σε όλους..εγώ κυριακη μαλον πάω για την πρωτη..αλλά δεν το λεω
μωρη κουφαλα κανονισε αμα δεν εχει φετος πουλια εδω εσυ θα φταις με το ματι σου, ακου δεν θα ειναι καλη χρονια, ψευτης να βγεις....yelling.

Η αρχη εγινε,
οχι απο εμενα αλλα.απο φιλαρακι.
Και επισημα αρχισε η "αγωνιστη" στην μακρομυτα.
Αυριο εχει βολτα για Φασσομπεκατσοκυνηγι.
Το βλεπω για under 1,5 και για τα δυο κυνηγια.

Πήγαινε για Over 0.5 και θα είσαι υπέρευχαριστημένος!

Status
Not open for further replies.
Back