Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσ

Έτσι είναι Γιάννη ,κάποτε όταν ξεκινάγα το όνειρο μου ήταν να κάνει το σκυλί μου μια φέρμα και ας μη πετυχαινα καρπώση,όσο πιο γρήγορα απαλλάσσομαι από την σκέψη της καρπωσης τόσο πιο πολύ απόλαμβανω το κυνηγι
Ανοίγει ή καρδιά μου όταν βλέπω συνειδειτοποιημένους κυνηγούς. .congrats.

Έλα άνοιξα λογαριασμό ...... εγώ και το μικρό μου μόνοι μας ....η κυρία μόνη σηκώθηκε σε καθαρο με επιασε με το οπλο κατω την έφαγε έπεσε στο πυκνό
20161202_123952.jpg
μετά την έψαχνα πήγε το σκυλάκι την φερμαρε όλα καλά . .. από αύριο θέλει κάθε μέρα είναι πονηρες μέρες

Σήμερα χωρίς τον Dàby μου, μιας και η κτηνίατρος μου είπε να μην βγεί μεχρι να βγούν τα αποτελέσματα του τεστ για λεϊσμανίαση οπου προχωρησαμε μιας και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων ηταν καλές και θέλουμε να βρούμε τα αίτια της κατάστασης των συμπτωμάτων που παρουσιάζει ο σκυλάκος μου, και εγώ να είμαι σε αναμένα κάβουνα και με πολύ αγχος για το τί θα ακούσω απο τη γιατρό. Πήρα τη Lena και την κόρη της για μιά κοντινή βόλτα για κανα 2ωρο οπου η κουτάβα ξεσήκωσε μια κυρία και μου την έστειλε πάνω μου η οποία έπεσε και τη απορτάρισε η μικρή, αργότερα η μαμά μου φέρμαρε μια πονηρή η οποία μας ξέφυγε αλλες 2 φορες χωρίς να μπορώ να τη βάλω στο μάτι.
free upload

Απογευματινο σημερα με το ρεξ,μια μπεκατσα βρηκαμε ολη κι ολη[περιμενα περισσοτερα πουλια],κι αυτη ηταν πολυ αγριεμενη και δεν δεχονταν με τιποτε φερμα.Τελικα καταφερα να την δω σε ενα μικρο κενο αλλα ηταν μαστορισσα με τα ολα της, και με μια τσαχπινια που μου κανε, εμεινε πισω η τουφεκια....δεν πειραζει, η μαγεια του κυνηγιου της μπεκατσας ειναι αυτες οι δυσκολιες που μας πορωνουν ολο και πιο πολυ:).

γιασας παιδες ετσι που λετε και εγω ξεκινησα το πρωι για καμια συναντηση μακρομητας,,, με εστηλε το ξαδελφακιμου σε ενα μερως που εχθες ειχε σηκωση 4 πουλια και κρατησε της 2 το μερως μου ειπε ειναι βουρτσααααα και οντος μωλις εφτασα και ειδα το μερως λεω τσαμπα θα τρεχουμεεεε,,τελικα στο 20αλεπτο επανω ακουω μεσα στο πικνο την ποιντερινα ποντα φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,μετα απο κανα δεκαλεπτο ακουω την κυρια δινη φτερω αλλα εχη φυγη τουλαχιστων 30μετρα μπρωσταμου και απλα την χαζευβωωωωω.hair..hair. συνεχιζω παλι την αναζητησιτης και η σκυλα ξαναφερμαρη καμια 80αρια μετρα παρακατω τρεχωωωωω και βλεπω την σκυλα γκαγκελοοοο σε σχεδων καθαρο μερως στα 5 μετρα μπρωσταμου.very shoked.ξαφνικα δινη ενα φτερο η κυρια την κανω 2 τουφεκια και δεν την περνωωωω.vert funny.αλλα την βλεπω που πηγε και εκατσε μεσα σε κατι αγριοαγκαθιες με παλιουριες μαζευω την σκυλα και καθωμαστε κανα 10λεπτο να ηρεμηση το πουλι αλα και εγω με τα νεβρααα που ειχα.hair. τελικα συνεχιζουμε και παω πρως το μερως που ειδα που εκατσε,ωντος η κυρια λουφαγμενη μεσα στα αγκαθια και η ποιντερινα ποντα φερμα ξαφνικα ακουω να παη να σηκωθη αλα δεν βλεπω τιποτα παρα μωνο μια φασαρια μεσα στης αγκαθιες ξαφνικα βγαινη η ποιντερινα μεσα απο τα τσαλια με την μπεκατσα στο στομαααα λεω μαλλων την πηρε κανα σκαη και την επιασε την περνω απο το στοματις ζωντανηηηη και την κηταω γυρο γυρο σκαγιωμενη πουθενα.very shoked. απλα την λιπανε λιγα πουπουλα απο το στηθος αλα ουτε εματα ουτε φτερα σκαγιομενα την κραταω απο τα ποδια και ανοιγη τα φτερατης για να πεταξηηη.very shoked. τελικα η σκυλα απωτι συμπερανα την επιασε ζωντανη μεσα στης αγκαθιες μιας και οταν πηγε να σηκωθη το πουλι μπεχτηκε μεσα στης αγκαθιες και πρωλαβε και την επιασε.asking. με τα πωλα δεν μου πηγε η καρδια να την καριδωσοοο και ετσι την αφησα απο τα χεριαμου να πεταξηηη και ωντος εδωσε ενα φτερωωωω και εφυγε τουλαχιστων 100 μετρα πετωντας σε ζιγκ ζακ και χαμηλα 5 6 μετρα απο την γη,,και λεω αντε ητανε για να ζησης τυχερουλαααα ,,,,πρως το τελος του κυνηγιου σηκωσαμε αλη μια αρκετα μπρωσταμου χωρις την φερμα της σκυλας τωρα εαν ητανε η ειδια δεν ξερωω ετσι τα μαζεψα και εφυγα ευχαριστημενως απο τον κυνηγοτοπο με την ιστορια που περασααα αυτη η φαση με γεμησε μεσαμου παρα πωληηηη.exciting. adult image

Εγώ σήμερα έκανα μια μικρή βόλτα σε αρκετό τόπο χωρίς να σηκώσω τίποτα..αλλάζω μέρος και πάω σε μια ανήλια πλαγιά..στην μέση καθαρό και δεξια αριστερα πυκνα..μπαινει η σκυλιτσα μου μεσα και σε λιγο χτυπαει το μπιπερ..η κυρια ποδαρωνε και πηαιναμε για αρκετα μετρα ποντα φερμα..καταλαβαινω οτι ποδαρωνει πολυ και φευγω μπροστα απο το σκυλι και με ενα αναλαφρο πεταγμα βλεπω την μπεκατσα να περναει απεναντι..τις ριχνω δυο τουφεκιες και γεμιζει ο τοπος πουπουλο και κακο και εναν χτυπο στα πυκνα..λεω επεσε..μαπινει η σκυλιτσα ψαχνει παντου τον τοπο μπαινω και εγω πουθενα μπεκατσα ψαχνουμε γυρω γυρω αλλα τιποτα..βγαινω απο το πυκνο να ηρεμησει το σκυλι και να ψαξει καλυτερα και την βλεπω να μπαινει μεσα σε μια τουφα διπλα μου..και ξαφνικα γινεται εκει μεσα μυλος και βλεπω εναν αυτια να πεταγεται εξω..εν τελη σηκωσα αλλη μια στον γυρισμο τις εριξα μια τουφεκια αλλα μου εμεινε πισω..με λιγα λογια η γκινια συνεχιζεται..η πρωτη μπεκατσα και χαμενη αν ειναι δυνατον

Ατυχιααααααα ρε Μίλτο..:(
Μην το σκεφτεσε όμως..Την επόμενη φορά θα είναι στο στόμα του σκύλου..:)
Από εδώ μεριά έχει μπεκάτσες πάντως,Οι μπεκατσαδες βλέπουν πουλιά..
Μάλιστα κάποιος μου είπε ότι σε κάποια σημεία είναι περισσότερες από τις τσίχλες..
Είσαι μακρια ρε γαμωτο..Αλλιώς ξέρω μεριές μπόλικες..:)

Ατυχιααααααα ρε Μίλτο..:(
Μην το σκεφτεσε όμως..Την επόμενη φορά θα είναι στο στόμα του σκύλου..:)
Από εδώ μεριά έχει μπεκάτσες πάντως,Οι μπεκατσαδες βλέπουν πουλιά..
Μάλιστα κάποιος μου είπε ότι σε κάποια σημεία είναι περισσότερες από τις τσίχλες..
Είσαι μακρια ρε γαμωτο..Αλλιώς ξέρω μεριές μπόλικες..:)
Και εδω Τασο χθες ειχε πουλια..σημερα οχι και τοσα..χθες να φανταστεις πηγα ενα διωρο και σηκωσα 5 πουλια για πλακα..οτι θα παρω μπεκατσα θα παρω αλλα ποιος ειναι ο π...στης που με ματιασε δεν ξερω με την γκαντεμια..απο το πρωι με πηγε τρενο..δεν επερνε μπροστα το αγροτικο μετα εχασα ενα σκουφο που ειχα επισης και το κατσαβιδι που αλλαζω την ρυθμιση στο μπιπερ..ολα αναποδα ηταν..αφου μεχρι και ενα σκορδο ειχα στην τσεπη για το ματι

Και εδω Τασο χθες ειχε πουλια..σημερα οχι και τοσα..χθες να φανταστεις πηγα ενα διωρο και σηκωσα 5 πουλια για πλακα..οτι θα παρω μπεκατσα θα παρω αλλα ποιος ειναι ο π...στης που με ματιασε δεν ξερω με την γκαντεμια..απο το πρωι με πηγε τρενο..δεν επερνε μπροστα το αγροτικο μετα εχασα ενα σκουφο που ειχα επισης και το κατσαβιδι που αλλαζω την ρυθμιση στο μπιπερ..ολα αναποδα ηταν..αφου μεχρι και ενα σκορδο ειχα στην τσεπη για το ματι
Η μέρα που πήγαν όλα στραβά....buy buy.
Εντωμεταξύ στην Ζάκυνθο τις πήραν στο κυνήγι" με τα ξύλα" τις προηγούμενες μέρες..Μίλαγα με κάτι γνωστούς χτες κ δεν πίστευα τι ακούω..
Και ειναι έμπιστα άτομα οχι σαχλαμάρες..

Last edited:
γιασας παιδες ετσι που λετε και εγω ξεκινησα το πρωι για καμια συναντηση μακρομητας,,, με εστηλε το ξαδελφακιμου σε ενα μερως που εχθες ειχε σηκωση 4 πουλια και κρατησε της 2 το μερως μου ειπε ειναι βουρτσααααα και οντος μωλις εφτασα και ειδα το μερως λεω τσαμπα θα τρεχουμεεεε,,τελικα στο 20αλεπτο επανω ακουω μεσα στο πικνο την ποιντερινα ποντα φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,μετα απο κανα δεκαλεπτο ακουω την κυρια δινη φτερω αλλα εχη φυγη τουλαχιστων 30μετρα μπρωσταμου και απλα την χαζευβωωωωω.hair..hair. συνεχιζω παλι την αναζητησιτης και η σκυλα ξαναφερμαρη καμια 80αρια μετρα παρακατω τρεχωωωωω και βλεπω την σκυλα γκαγκελοοοο σε σχεδων καθαρο μερως στα 5 μετρα μπρωσταμου.very shoked.ξαφνικα δινη ενα φτερο η κυρια την κανω 2 τουφεκια και δεν την περνωωωω.vert funny.αλλα την βλεπω που πηγε και εκατσε μεσα σε κατι αγριοαγκαθιες με παλιουριες μαζευω την σκυλα και καθωμαστε κανα 10λεπτο να ηρεμηση το πουλι αλα και εγω με τα νεβρααα που ειχα.hair. τελικα συνεχιζουμε και παω πρως το μερως που ειδα που εκατσε,ωντος η κυρια λουφαγμενη μεσα στα αγκαθια και η ποιντερινα ποντα φερμα ξαφνικα ακουω να παη να σηκωθη αλα δεν βλεπω τιποτα παρα μωνο μια φασαρια μεσα στης αγκαθιες ξαφνικα βγαινη η ποιντερινα μεσα απο τα τσαλια με την μπεκατσα στο στομαααα λεω μαλλων την πηρε κανα σκαη και την επιασε την περνω απο το στοματις ζωντανηηηη και την κηταω γυρο γυρο σκαγιωμενη πουθενα.very shoked. απλα την λιπανε λιγα πουπουλα απο το στηθος αλα ουτε εματα ουτε φτερα σκαγιομενα την κραταω απο τα ποδια και ανοιγη τα φτερατης για να πεταξηηη.very shoked. τελικα η σκυλα απωτι συμπερανα την επιασε ζωντανη μεσα στης αγκαθιες μιας και οταν πηγε να σηκωθη το πουλι μπεχτηκε μεσα στης αγκαθιες και πρωλαβε και την επιασε.asking. με τα πωλα δεν μου πηγε η καρδια να την καριδωσοοο και ετσι την αφησα απο τα χεριαμου να πεταξηηη και ωντος εδωσε ενα φτερωωωω και εφυγε τουλαχιστων 100 μετρα πετωντας σε ζιγκ ζακ και χαμηλα 5 6 μετρα απο την γη,,και λεω αντε ητανε για να ζησης τυχερουλαααα ,,,,πρως το τελος του κυνηγιου σηκωσαμε αλη μια αρκετα μπρωσταμου χωρις την φερμα της σκυλας τωρα εαν ητανε η ειδια δεν ξερωω ετσι τα μαζεψα και εφυγα ευχαριστημενως απο τον κυνηγοτοπο με την ιστορια που περασααα αυτη η φαση με γεμησε μεσαμου παρα πωληηηη.exciting. adult image
Μπράβο ρε Σάκη και που την άφησες να ζήσει και για τα μηνύματα και τις εικόνες που μας βαζεις

Κα;)λησπερα, το πρωι και παλι παγετο αλλα μαλακωσε γρηγορα, μαζι με το φιλαρακι λησαμε την σκυλα μου στις 8,30 , στο πρωτο δεκαλεπτο ηρθε η πρωτη φερμα και η πρωτη κυρια μαζι μας, στην επομενη μια ωρα βρηκε η σκυλα αλλες δυο αλλα πολυ ανυσηχες δεν μπορεσαμε να στριμωξουμε αλλη, αυριο φευγω με καλουν τα βουνα της θεσσαλιας, ετοιμο το φελιζολ με ψαρια, χταποδια, καλαμαρια... ορε γλεντια που θα κανουμε μαζι με τα μπεκατσοαδερφια μου.... ανταποκρισεις δεν θα υπαρχουν γιατι δεν θα εχω ιντερνετ, τα νεα απο τεταρτη παλι, καλη συνεχεια σε ολους σας με πολλες συναντησεις ευχομαι

Κα;)λησπερα, το πρωι και παλι παγετο αλλα μαλακωσε γρηγορα, μαζι με το φιλαρακι λησαμε την σκυλα μου στις 8,30 , στο πρωτο δεκαλεπτο ηρθε η πρωτη φερμα και η πρωτη κυρια μαζι μας, στην επομενη μια ωρα βρηκε η σκυλα αλλες δυο αλλα πολυ ανυσηχες δεν μπορεσαμε να στριμωξουμε αλλη, αυριο φευγω με καλουν τα βουνα της θεσσαλιας, ετοιμο το φελιζολ με ψαρια, χταποδια, καλαμαρια... ορε γλεντια που θα κανουμε μαζι με τα μπεκατσοαδερφια μου.... ανταποκρισεις δεν θα υπαρχουν γιατι δεν θα εχω ιντερνετ, τα νεα απο τεταρτη παλι, καλη συνεχεια σε ολους σας με πολλες συναντησεις ευχομαι
Α ρε τυχερακια αν πας καρδιτσα μερια θα περασεις καλα.sarcastic.
Καλα να περασεις βικτωρα!

Η μέρα που πήγαν όλα στραβά....buy buy.
Εντωμεταξύ στην Ζάκυνθο τις πήραν στο κυνήγι" με τα ξύλα" τις προηγούμενες μέρες..Μίλαγα με κάτι γνωστούς χτες κ δεν πίστευα τι ακούω..
Και ειναι έμπιστα άτομα οχι σαχλαμάρες..
Μεχρι χθες ειχε αρκετα πουλια..σημερα δεν ξερω γιατι ηταν αισθητα πιο λιγα αλλα παλι ανησυχα που περναν πολυ ποδι..ισως με την κακοκαιρια που δινει απο Κυριακη να γινει μπασιμο καλο..εξαλου ειναι οι μερες τους τωρα

Μπράβο στα παιδιά που αγκάλιασαν τις βασίλισσες αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν και δεν τα καταφεραν.....προς το παρόν..
Νίκο καλή αρχη, Μιλτο μην ξενερώνεις θα γυρίσει ο τροχός. Σακη υποκλινομαι φίλε, έτσι της άξιζε της βασίλισσας, μπορεί κάποια άλλη μερα να σου χαρίσει όμορφες στιγμές.
Βικτωρα καλά να περάσετε που το βλέπω σίγουρο μιας και ή παρέα είναι καλή, δυστυχώς εμπλεξα με τη δουλειά φέτος.

Φιλαράκια, καλά να περάσετε!

γιασας παιδες ετσι που λετε και εγω ξεκινησα το πρωι για καμια συναντηση μακρομητας,,, με εστηλε το ξαδελφακιμου σε ενα μερως που εχθες ειχε σηκωση 4 πουλια και κρατησε της 2 το μερως μου ειπε ειναι βουρτσααααα και οντος μωλις εφτασα και ειδα το μερως λεω τσαμπα θα τρεχουμεεεε,,τελικα στο 20αλεπτο επανω ακουω μεσα στο πικνο την ποιντερινα ποντα φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,μετα απο κανα δεκαλεπτο ακουω την κυρια δινη φτερω αλλα εχη φυγη τουλαχιστων 30μετρα μπρωσταμου και απλα την χαζευβωωωωω.hair..hair. συνεχιζω παλι την αναζητησιτης και η σκυλα ξαναφερμαρη καμια 80αρια μετρα παρακατω τρεχωωωωω και βλεπω την σκυλα γκαγκελοοοο σε σχεδων καθαρο μερως στα 5 μετρα μπρωσταμου.very shoked.ξαφνικα δινη ενα φτερο η κυρια την κανω 2 τουφεκια και δεν την περνωωωω.vert funny.αλλα την βλεπω που πηγε και εκατσε μεσα σε κατι αγριοαγκαθιες με παλιουριες μαζευω την σκυλα και καθωμαστε κανα 10λεπτο να ηρεμηση το πουλι αλα και εγω με τα νεβρααα που ειχα.hair. τελικα συνεχιζουμε και παω πρως το μερως που ειδα που εκατσε,ωντος η κυρια λουφαγμενη μεσα στα αγκαθια και η ποιντερινα ποντα φερμα ξαφνικα ακουω να παη να σηκωθη αλα δεν βλεπω τιποτα παρα μωνο μια φασαρια μεσα στης αγκαθιες ξαφνικα βγαινη η ποιντερινα μεσα απο τα τσαλια με την μπεκατσα στο στομαααα λεω μαλλων την πηρε κανα σκαη και την επιασε την περνω απο το στοματις ζωντανηηηη και την κηταω γυρο γυρο σκαγιωμενη πουθενα.very shoked. απλα την λιπανε λιγα πουπουλα απο το στηθος αλα ουτε εματα ουτε φτερα σκαγιομενα την κραταω απο τα ποδια και ανοιγη τα φτερατης για να πεταξηηη.very shoked. τελικα η σκυλα απωτι συμπερανα την επιασε ζωντανη μεσα στης αγκαθιες μιας και οταν πηγε να σηκωθη το πουλι μπεχτηκε μεσα στης αγκαθιες και πρωλαβε και την επιασε.asking. με τα πωλα δεν μου πηγε η καρδια να την καριδωσοοο και ετσι την αφησα απο τα χεριαμου να πεταξηηη και ωντος εδωσε ενα φτερωωωω και εφυγε τουλαχιστων 100 μετρα πετωντας σε ζιγκ ζακ και χαμηλα 5 6 μετρα απο την γη,,και λεω αντε ητανε για να ζησης τυχερουλαααα ,,,,πρως το τελος του κυνηγιου σηκωσαμε αλη μια αρκετα μπρωσταμου χωρις την φερμα της σκυλας τωρα εαν ητανε η ειδια δεν ξερωω ετσι τα μαζεψα και εφυγα ευχαριστημενως απο τον κυνηγοτοπο με την ιστορια που περασααα αυτη η φαση με γεμησε μεσαμου παρα πωληηηη.exciting. .congrats.adult image
Μολις αποδειξες οτι ο μεγαλυτερος κ πραγματικός οικολογος κ φυσιολάτρης χωρις ταμπελες κ συμφεροντα είναι ο αγνος κ σωστος κυνηγος.
Τα συγχαρητήριά ρε φιλε

Αριστο μην ντουφεκας πουλια αν θελεις το σκυλακι σου να φερμαρει
καλυτερα να τα αφηνεις και να τα ξαναψαχνεις.
Νικο σημερα το βλεπω ζωηρο το σκυλακι του εδωσες κατι..cool.
Στεφανε ευχωμαι τα αποτελεσματα να ειναι αυτα που θες [ειμαι παθων με την κολοαρρωστεια].
καλη συνεχεια σε ολους με υγεια..hunter.1

Status
Not open for further replies.
Back