Αρχοντας εισαιγιασας παιδες ετσι που λετε και εγω ξεκινησα το πρωι για καμια συναντηση μακρομητας,,, με εστηλε το ξαδελφακιμου σε ενα μερως που εχθες ειχε σηκωση 4 πουλια και κρατησε της 2 το μερως μου ειπε ειναι βουρτσααααα και οντος μωλις εφτασα και ειδα το μερως λεω τσαμπα θα τρεχουμεεεε,,τελικα στο 20αλεπτο επανω ακουω μεσα στο πικνο την ποιντερινα ποντα φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,μετα απο κανα δεκαλεπτο ακουω την κυρια δινη φτερω αλλα εχη φυγη τουλαχιστων 30μετρα μπρωσταμου και απλα την χαζευβωωωωωσυνεχιζω παλι την αναζητησιτης και η σκυλα ξαναφερμαρη καμια 80αρια μετρα παρακατω τρεχωωωωω και βλεπω την σκυλα γκαγκελοοοο σε σχεδων καθαρο μερως στα 5 μετρα μπρωσταμου
ξαφνικα δινη ενα φτερο η κυρια την κανω 2 τουφεκια και δεν την περνωωωω
αλλα την βλεπω που πηγε και εκατσε μεσα σε κατι αγριοαγκαθιες με παλιουριες μαζευω την σκυλα και καθωμαστε κανα 10λεπτο να ηρεμηση το πουλι αλα και εγω με τα νεβρααα που ειχα
τελικα συνεχιζουμε και παω πρως το μερως που ειδα που εκατσε,ωντος η κυρια λουφαγμενη μεσα στα αγκαθια και η ποιντερινα ποντα φερμα ξαφνικα ακουω να παη να σηκωθη αλα δεν βλεπω τιποτα παρα μωνο μια φασαρια μεσα στης αγκαθιες ξαφνικα βγαινη η ποιντερινα μεσα απο τα τσαλια με την μπεκατσα στο στομαααα λεω μαλλων την πηρε κανα σκαη και την επιασε την περνω απο το στοματις ζωντανηηηη και την κηταω γυρο γυρο σκαγιωμενη πουθενα
απλα την λιπανε λιγα πουπουλα απο το στηθος αλα ουτε εματα ουτε φτερα σκαγιομενα την κραταω απο τα ποδια και ανοιγη τα φτερατης για να πεταξηηη
τελικα η σκυλα απωτι συμπερανα την επιασε ζωντανη μεσα στης αγκαθιες μιας και οταν πηγε να σηκωθη το πουλι μπεχτηκε μεσα στης αγκαθιες και πρωλαβε και την επιασε.asking. με τα πωλα δεν μου πηγε η καρδια να την καριδωσοοο και ετσι την αφησα απο τα χεριαμου να πεταξηηη και ωντος εδωσε ενα φτερωωωω και εφυγε τουλαχιστων 100 μετρα πετωντας σε ζιγκ ζακ και χαμηλα 5 6 μετρα απο την γη,,και λεω αντε ητανε για να ζησης τυχερουλαααα ,,,,πρως το τελος του κυνηγιου σηκωσαμε αλη μια αρκετα μπρωσταμου χωρις την φερμα της σκυλας τωρα εαν ητανε η ειδια δεν ξερωω ετσι τα μαζεψα και εφυγα ευχαριστημενως απο τον κυνηγοτοπο με την ιστορια που περασααα αυτη η φαση με γεμησε μεσαμου παρα πωληηηη
![]()
adult image
Σακη είσαι ψυχαρα...... μπράβο!!!γιασας παιδες ετσι που λετε και εγω ξεκινησα το πρωι για καμια συναντηση μακρομητας,,, με εστηλε το ξαδελφακιμου σε ενα μερως που εχθες ειχε σηκωση 4 πουλια και κρατησε της 2 το μερως μου ειπε ειναι βουρτσααααα και οντος μωλις εφτασα και ειδα το μερως λεω τσαμπα θα τρεχουμεεεε,,τελικα στο 20αλεπτο επανω ακουω μεσα στο πικνο την ποιντερινα ποντα φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,μετα απο κανα δεκαλεπτο ακουω την κυρια δινη φτερω αλλα εχη φυγη τουλαχιστων 30μετρα μπρωσταμου και απλα την χαζευβωωωωωσυνεχιζω παλι την αναζητησιτης και η σκυλα ξαναφερμαρη καμια 80αρια μετρα παρακατω τρεχωωωωω και βλεπω την σκυλα γκαγκελοοοο σε σχεδων καθαρο μερως στα 5 μετρα μπρωσταμου
αλλα την βλεπω που πηγε και εκατσε μεσα σε κατι αγριοαγκαθιες με παλιουριες μαζευω την σκυλα και καθωμαστε κανα 10λεπτο να ηρεμηση το πουλι αλα και εγω με τα νεβρααα που ειχα
τελικα συνεχιζουμε και παω πρως το μερως που ειδα που εκατσε,ωντος η κυρια λουφαγμενη μεσα στα αγκαθια και η ποιντερινα ποντα φερμα ξαφνικα ακουω να παη να σηκωθη αλα δεν βλεπω τιποτα παρα μωνο μια φασαρια μεσα στης αγκαθιες ξαφνικα βγαινη η ποιντερινα μεσα απο τα τσαλια με την μπεκατσα στο στομαααα λεω μαλλων την πηρε κανα σκαη και την επιασε την περνω απο το στοματις ζωντανηηηη και την κηταω γυρο γυρο σκαγιωμενη πουθενα
απλα την λιπανε λιγα πουπουλα απο το στηθος αλα ουτε εματα ουτε φτερα σκαγιομενα την κραταω απο τα ποδια και ανοιγη τα φτερατης για να πεταξηηη
τελικα η σκυλα απωτι συμπερανα την επιασε ζωντανη μεσα στης αγκαθιες μιας και οταν πηγε να σηκωθη το πουλι μπεχτηκε μεσα στης αγκαθιες και πρωλαβε και την επιασε.asking. με τα πωλα δεν μου πηγε η καρδια να την καριδωσοοο και ετσι την αφησα απο τα χεριαμου να πεταξηηη και ωντος εδωσε ενα φτερωωωω και εφυγε τουλαχιστων 100 μετρα πετωντας σε ζιγκ ζακ και χαμηλα 5 6 μετρα απο την γη,,και λεω αντε ητανε για να ζησης τυχερουλαααα ,,,,πρως το τελος του κυνηγιου σηκωσαμε αλη μια αρκετα μπρωσταμου χωρις την φερμα της σκυλας τωρα εαν ητανε η ειδια δεν ξερωω ετσι τα μαζεψα και εφυγα ευχαριστημενως απο τον κυνηγοτοπο με την ιστορια που περασααα αυτη η φαση με γεμησε μεσαμου παρα πωληηηη
![]()
adult image
Στεφανε μην ανησηχεις με τα χαπακια που θα σου δωσει σε 10 μερες θα επανελθει το πολλη,συχνη η μολυνση σε σκυλια που κυνηγανε συνεχεια και ειναι στην υπαιθρο ,καταλαβαινω την ανησυχια σου το εχω περασει.ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙ ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ.Σήμερα χωρίς τον Dàby μου, μιας και η κτηνίατρος μου είπε να μην βγεί μεχρι να βγούν τα αποτελέσματα του τεστ για λεϊσμανίαση οπου προχωρησαμε μιας και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων ηταν καλές και θέλουμε να βρούμε τα αίτια της κατάστασης των συμπτωμάτων που παρουσιάζει ο σκυλάκος μου, και εγώ να είμαι σε αναμένα κάβουνα και με πολύ αγχος για το τί θα ακούσω απο τη γιατρό. Πήρα τη Lena και την κόρη της για μιά κοντινή βόλτα για κανα 2ωρο οπου η κουτάβα ξεσήκωσε μια κυρία και μου την έστειλε πάνω μου η οποία έπεσε και τη απορτάρισε η μικρή, αργότερα η μαμά μου φέρμαρε μια πονηρή η οποία μας ξέφυγε αλλες 2 φορες χωρίς να μπορώ να τη βάλω στο μάτι.
free upload
Έχεις δίκιο Μενιο αλλά ή λαχτάρα ήταν μεγάλη και πίστευα μήπως αρχίσει και καταλαβαίνει τι ψάχνουμε. Πάντως τα τσιπιρακια τα φερμαρει!Αριστο μην ντουφεκας πουλια αν θελεις το σκυλακι σου να φερμαρει
καλυτερα να τα αφηνεις και να τα ξαναψαχνεις.
Μα γιατί δεν την καριδωσες τώρα τι θα λένε οι οικολογουντες - ταλιμπάν για ους δολοφόνους- κυνηγούς την ώρα που θα τσακίζουν τις γουρνοπουλες.γιασας παιδες ετσι που λετε και εγω ξεκινησα το πρωι για καμια συναντηση μακρομητας,,, με εστηλε το ξαδελφακιμου σε ενα μερως που εχθες ειχε σηκωση 4 πουλια και κρατησε της 2 το μερως μου ειπε ειναι βουρτσααααα και οντος μωλις εφτασα και ειδα το μερως λεω τσαμπα θα τρεχουμεεεε,,τελικα στο 20αλεπτο επανω ακουω μεσα στο πικνο την ποιντερινα ποντα φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,μετα απο κανα δεκαλεπτο ακουω την κυρια δινη φτερω αλλα εχη φυγη τουλαχιστων 30μετρα μπρωσταμου και απλα την χαζευβωωωωωσυνεχιζω παλι την αναζητησιτης και η σκυλα ξαναφερμαρη καμια 80αρια μετρα παρακατω τρεχωωωωω και βλεπω την σκυλα γκαγκελοοοο σε σχεδων καθαρο μερως στα 5 μετρα μπρωσταμου
![]()
adult image
Καλό ταξίδι και καλή επάνοδο ΒΙΚΚαλησπερα, το πρωι και παλι παγετο αλλα μαλακωσε γρηγορα, μαζι με το φιλαρακι λησαμε την σκυλα μου στις 8,30 , στο πρωτο δεκαλεπτο ηρθε η πρωτη φερμα και η πρωτη κυρια μαζι μας, στην επομενη μια ωρα βρηκε η σκυλα αλλες δυο αλλα πολυ ανυσηχες δεν μπορεσαμε να στριμωξουμε αλλη, αυριο φευγω με καλουν τα βουνα της θεσσαλιας, ετοιμο το φελιζολ με ψαρια, χταποδια, καλαμαρια... ορε γλεντια που θα κανουμε μαζι με τα μπεκατσοαδερφια μου.... ανταποκρισεις δεν θα υπαρχουν γιατι δεν θα εχω ιντερνετ, τα νεα απο τεταρτη παλι, καλη συνεχεια σε ολους σας με πολλες συναντησεις ευχομαι
Αριστο μην ντουφεκας πουλια αν θελεις το σκυλακι σου να φερμαρει
καλυτερα να τα αφηνεις και να τα ξαναψαχνεις.
Νικο σημερα το βλεπω ζωηρο το σκυλακι του εδωσες κατι..cool.
Στεφανε ευχωμαι τα αποτελεσματα να ειναι αυτα που θες [ειμαι παθων με την κολοαρρωστεια].
καλη συνεχεια σε ολους με υγεια.![]()
Ευχαριστώ φιλαράκια για τις ευχές σας, σήμερα το βράδυ μου τηλεφώνησε η κτηνίατρος και μου είπε οτι ήρθε η απάντηση απο το εργαστήριο με e mail και ο Dàby μου είναι καθαρός, αρνητικο το αποτέλεσμα, Ανακούφηση, χαρά πήγα και τον αγκάλιασα απο αύριο ενισχυση στη διατροφή του (προταση της ιατρού) γιατι ίσως δεν επαρκούσαν τα καυσιμα χα χα χα !!!!!!!Στεφανε μην ανησηχεις με τα χαπακια που θα σου δωσει σε 10 μερες θα επανελθει το πολλη,συχνη η μολυνση σε σκυλια που κυνηγανε συνεχεια και ειναι στην υπαιθρο ,καταλαβαινω την ανησυχια σου το εχω περασει.ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙ ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ.
Μπραβο αυτα ειναι νεα ευτυχος ολα καλα Σρεφανε για τον μαγκα σουΕυχαριστώ φιλαράκια για τις ευχές σας, σήμερα το βράδυ μου τηλεφώνησε η κτηνίατρος και μου είπε οτι ήρθε η απάντηση απο το εργαστήριο με e mail και ο Dàby μου είναι καθαρός, αρνητικο το αποτέλεσμα, Ανακούφηση, χαρά πήγα και τον αγκάλιασα απο αύριο ενισχυση στη διατροφή του (προταση της ιατρού) γιατι ίσως δεν επαρκούσαν τα καυσιμα χα χα χα !!!!!!!![]()
Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα Στεφάνε. Δεν ξέρω τα συμπτώματα που παρουσίασε ο Dabby σου αλλά για σκυλιά που καταναλώνουν πολλη ενέργεια μία πολλή καλή λύση είναι οι κάψουλες μουρουνέλαιου, τις έδινα στον ποιντερα μου όταν κυνηγούσαμε κάθε μέρα και το ίδιο θα ξεκινησω τώρα με την Ηρα και τον Κουμαν. Έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες το μουρουνέλαιο για τα σκυλιά. Φυσικά για τα σκυλιά εργασίας επιβάλλεται και μία ποιοτική ξηρά τροφή.Ευχαριστώ φιλαράκια για τις ευχές σας, σήμερα το βράδυ μου τηλεφώνησε η κτηνίατρος και μου είπε οτι ήρθε η απάντηση απο το εργαστήριο με e mail και ο Dàby μου είναι καθαρός, αρνητικο το αποτέλεσμα, Ανακούφηση, χαρά πήγα και τον αγκάλιασα απο αύριο ενισχυση στη διατροφή του (προταση της ιατρού) γιατι ίσως δεν επαρκούσαν τα καυσιμα χα χα χα !!!!!!!![]()
Σακη,οτι ειπαν και τα παιδια!!!γιασας παιδες ετσι που λετε και εγω ξεκινησα το πρωι για καμια συναντηση μακρομητας,,, με εστηλε το ξαδελφακιμου σε ενα μερως που εχθες ειχε σηκωση 4 πουλια και κρατησε της 2 το μερως μου ειπε ειναι βουρτσααααα και οντος μωλις εφτασα και ειδα το μερως λεω τσαμπα θα τρεχουμεεεε,,τελικα στο 20αλεπτο επανω ακουω μεσα στο πικνο την ποιντερινα ποντα φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,μετα απο κανα δεκαλεπτο ακουω την κυρια δινη φτερω αλλα εχη φυγη τουλαχιστων 30μετρα μπρωσταμου και απλα την χαζευβωωωωωσυνεχιζω παλι την αναζητησιτης και η σκυλα ξαναφερμαρη καμια 80αρια μετρα παρακατω τρεχωωωωω και βλεπω την σκυλα γκαγκελοοοο σε σχεδων καθαρο μερως στα 5 μετρα μπρωσταμου
![]()
adult image
Μπράβο ρε Στέφανε αυτά είναι καλά νεα γιατί ο daby είναι εξαιρετικό σκυλιΕυχαριστώ φιλαράκια για τις ευχές σας, σήμερα το βράδυ μου τηλεφώνησε η κτηνίατρος και μου είπε οτι ήρθε η απάντηση απο το εργαστήριο με e mail και ο Dàby μου είναι καθαρός, αρνητικο το αποτέλεσμα, Ανακούφηση, χαρά πήγα και τον αγκάλιασα απο αύριο ενισχυση στη διατροφή του (προταση της ιατρού) γιατι ίσως δεν επαρκούσαν τα καυσιμα χα χα χα !!!!!!!![]()
Ο Daby μου προφανώς έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας απο το στρές του κυνηγιού και γι αυτό έπεφτε οργανικά, η κτηνίατρος μου έδωσε δώρο μια αλοιφή να του δίνω στον ουρανίσκο του όταν ξαναπαρατηρήσω κάποια κρίση στο κυνήγι , επίσης μια πολύ καλή τροφή ενέργειας και επιπλέον του μαγείρεψα κοτόπουλο και κιμά με ζυμαρικάκαι ρύζιΑυτά είναι τα ευχάριστα νέα Στεφάνε. Δεν ξέρω τα συμπτώματα που παρουσίασε ο Dabby σου αλλά για σκυλιά που καταναλώνουν πολλη ενέργεια μία πολλή καλή λύση είναι οι κάψουλες μουρουνέλαιου, τις έδινα στον ποιντερα μου όταν κυνηγούσαμε κάθε μέρα και το ίδιο θα ξεκινησω τώρα με την Ηρα και τον Κουμαν. Έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες το μουρουνέλαιο για τα σκυλιά. Φυσικά για τα σκυλιά εργασίας επιβάλλεται και μία ποιοτική ξηρά τροφή.