Γεια σας και απομενα. Ασχημα νεα εχω παιδια αλλος ενας κυνηγος(μπεκατσοκυνηγος) φιλος μου και χωριανος μου εφυγε απο την ζωη ενω κυνηγουσε μπεκατσα στο χωριο. Ητανε σημερα πρωι ολοι πηγανε για καρτερι για φασα στο χωριο μου και ολοι χωριανοι. Μεχρι τις 9.00 καθησε και ο λαζαρος,μετα πηρε το κουτσαχαρ του κ πηγε για κυνηγισει μπεκατσα. Κ αι μετα απο μιση ωρα εγινε το τραγικο ατυχημα. Ενας χωριανος μου εφυγε απο το καρτερι του γιατι ακουγε θορυβο μεσα στα ντιμα,αλλαξε φυσιγκι κ εριξε χωρις να δει. Ετσι επεσε ο λαρι ετσι ξαφνικα ετσι αδικα, με 3 παιδια να μενουνε ορφανα. Και ενα ολοκληρο χωριο εχει βυθιστει στο πενθος και στην θλιψη… καλο ταξιδι και καλα μπεκατσοκυνηγια εκει πανω φιλαρακι…….
ΥΓ. Να προσεχετε ολοι φιλαρακια και ο θεος παντα μαζι σας……..
αλλες 2 νεραιδες σημερα ηρθαν μαζι μου , 3 πουλια σηκωσαμε , τουφεκισαμε και τα 3 τα δυο χουφτοσαμε σε ενα 2ωρο , πολυ δεχτηκα πουλια τα πατας για να φυγουν , δειχνει να πηγαινει καλα εδω αισιος φτασαμε τα 5 πουλια με χρι τωρα η συνεχεια αυριο παλι
ασε και καμια να κατεβει προς τα εδω ρε φιλεαλλες 2 νεραιδες σημερα ηρθαν μαζι μου , 3 πουλια σηκωσαμε , τουφεκισαμε και τα 3 τα δυο χουφτοσαμε σε ενα 2ωρο , πολυ δεχτηκα πουλια τα πατας για να φυγουν , δειχνει να πηγαινει καλα εδω αισιος φτασαμε τα 5 πουλια με χρι τωρα η συνεχεια αυριο παλι
Ο θεός να αναπαύει την ψυχή του και καλό κουράγιο στους συγγενείς του.Γεια σας και απομενα. Ασχημα νεα εχω παιδια αλλος ενας κυνηγος(μπεκατσοκυνηγος) φιλος μου και χωριανος μου εφυγε απο την ζωη ενω κυνηγουσε μπεκατσα στο χωριο. Ητανε σημερα πρωι ολοι πηγανε για καρτερι για φασα στο χωριο μου και ολοι χωριανοι. Μεχρι τις 9.00 καθησε και ο λαζαρος,μετα πηρε το κουτσαχαρ του κ πηγε για κυνηγισει μπεκατσα. Κ αι μετα απο μιση ωρα εγινε το τραγικο ατυχημα. Ενας χωριανος μου εφυγε απο το καρτερι του γιατι ακουγε θορυβο μεσα στα ντιμα,αλλαξε φυσιγκι κ εριξε χωρις να δει. Ετσι επεσε ο λαρι ετσι ξαφνικα ετσι αδικα, με 3 παιδια να μενουνε ορφανα. Και ενα ολοκληρο χωριο εχει βυθιστει στο πενθος και στην θλιψη… καλο ταξιδι και καλα μπεκατσοκυνηγια εκει πανω φιλαρακι…….
ΥΓ. Να προσεχετε ολοι φιλαρακια και ο θεος παντα μαζι σας……..
Μπράβο αγόρι μου, έτσι δυναμικά, φτου σου φτου σου σκόρδα.αλλες 2 νεραιδες σημερα ηρθαν μαζι μου , 3 πουλια σηκωσαμε , τουφεκισαμε και τα 3 τα δυο χουφτοσαμε σε ενα 2ωρο , πολυ δεχτηκα πουλια τα πατας για να φυγουν , δειχνει να πηγαινει καλα εδω αισιος φτασαμε τα 5 πουλια με χρι τωρα η συνεχεια αυριο παλι
ΝΑΣΑΙ καλα χρηστακο ευχομαι και συ συντομα τα τη χουφτωσεις, αλλη φαση φιλε....
εσενα θα σε φτιαξω καλα με βιντεακια , ειμαι στο μονταζ χαχαχαχ γεια σου ρε γιανναρεΕβγαλα το απόγευμα τη σκυλίτσα να τρέξει λίγο για να είμαστε οσο μπορούμε ετοιμοι. Επελεξα να ανεβω λίγο πιο ψηλά σήμερα σε κάτι κυπαρισωνες που κρατάει υγρασιες και έχουν μεγάλα ανοιγματα. Για περιπου 1,5 ώρα που ψαξαμε δεν βρήκαμε τιποτα, στην επιστροφη σταματησα στα χαμηλα σε κατι σημεια με υγρασιες και εκει αλλα τιποτα, δεν πειράζει όμως κάναμε τη βόλτα μας με τη σκυλίτσα και γυρισα ήρεμος και χαλαρός.
.asking.Περιμένω Βίκτωρα,αν και φετοςθα σε "κοντραρω" στα βιντεάκια φίλεεσενα θα σε φτιαξω καλα με βιντεακια , ειμαι στο μονταζ χαχαχαχ γεια σου ρε γιανναρε
επιτελους θα ερθει και κατω μια.γεια σου ρε βικ.εχθες εκανα λαθος επιλογη μερους και την πληρωσα , ενα πουλι μονο βρηκα και αυτο ακομη πεταει υστερα απο 3 τουφεκιες του φιλου μου , η συνεχεια το σαββατο