Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κανει μπαμ για καποιον που ξερει. για μενα οχι. και μετα απο 5 εξοδους, δεν εχω σηκωσει ακομη μπεκατσα ουτε με τα ποδια. αλλοι παν για μανιταρια και σηκωνουν μπεκατσες, και εβγαλακαλους αποτοπερπατημα και τιποτα.
γιαυτο αναρωτιεμε. η εγω ψαχνω αλλα ντι αλλων, η ο σκυλος δεν ξερει μπεκατσα. η και τα δυο.

κανει μπαμ για καποιον που ξερει. για μενα οχι. και μετα απο 5 εξοδους, δεν εχω σηκωσει ακομη μπεκατσα ουτε με τα ποδια. αλλοι παν για μανιταρια και σηκωνουν μπεκατσες, και εβγαλακαλους αποτοπερπατημα και τιποτα.
γιαυτο αναρωτιεμε. η εγω ψαχνω αλλα ντι αλλων, η ο σκυλος δεν ξερει μπεκατσα. η και τα δυο.

Γιάννη από όσο κατάλαβα ξέρεις σε ποια μέρη πιάνει μπεκάτσα λόγω της ενασχόλησής σου με τη φάσσα. Ίσως σου φανεί βαρετό και κουραστικό αυτό που θα σου προτείνω αλλά νομίζω πως δεν υπάρχεικάτι άλλο: ΥΠΟΜΟΝΗ & ΕΠΙΜΟΝ. Μην σταματάς τις εξόδους σου...

Μετα από εξοδο με μικρη καρπωση σε σχεση με τις προσδοκίες κ τις πληροφοριες για φασσες το γυρισαμε στην μπεκατσα!Αρκετα πουλια κ ποιο πολλοι οι κυνηγοι μιας κ Κυριακη σημερα (για αυτό παω μονο καθημερινες) με 3 σηκωματα σε ψαγμενη περιοχη κ με ένα βουνο να σφυριζει από μπιπερ!Μια τουφεκισε ο συνκυνηγος μου κ αυτή αρσενικη αλλωστε η καλη μερα φανηκε από το πρωι κ εις αλλα με υγεια!Φθιωτιδα μερια η εξορμηση!

κυριακη πρωι μαζι με τον συγκυνηγο μου στα 800-1000 μετρα κυνηγησαμε, σηκωσαμε αρκετα πουλια αλλα λογω απειριας των σκυλων καταφεραμε και κρατησαμε μονο 2 πουλια, τα πουλια ολα φρεσκα πιασμενα στα ανοιχτα και πανω στα βραχια, προς το τελος τρομαξα και εναν λαγο τον οποιο και πηρα και ηταν και πολυ μεγαλος, αυριο παλι να δουμε την συνεχεια
wpml_bye.gif

Βίκτωρα κάπου πάει και εμένα το μυαλό μου. .sarcastic.
Χρήστο δε φταις εσύ φίλε, μην αγχωνεσαι
Μάλλον αυτός ο "κάποιος" δεν αντέχει τη "πίεση" της επερχόμενης μεγάλης συναντησεις. .ha ha ha..goodboy. .sarcastic. ή εκτός και ο λόγος είναι γένους "θηλυκού"..love..vah.
γιαννη ..... γατα εισαι καλα καταλαβες τι κανει νιααου ναιου? χαχαχαχα

Στο καράβι της επιστροφής τωρα η παρέα μου. Σήμερα ηταν καλύτερα τα πράγματα, έκαναν αρκετά σηκωματα αλλα η καρπωση ηταν μόνο 1 πουλί, μου είπαν ανυσηχα πουλιά που περπαταγαν πολλή και σηκονωνταν μπροστά απο τα σκυλια, τουλαχιστον σήμερα ειχε ενδιαφέρον μετα την χθεσινή απογοήτευση. Καλη συνεχεια σε όλους.
εχθες φιλε γιαννη μπηκαν παντου φρεσκα και αρκετα πουλια

κυριακη πρωι μαζι με τον συγκυνηγο μου στα 800-1000 μετρα κυνηγησαμε, σηκωσαμε αρκετα πουλια αλλα λογω απειριας των σκυλων καταφεραμε και κρατησαμε μονο 2 πουλια, τα πουλια ολα φρεσκα πιασμενα στα ανοιχτα και πανω στα βραχια, προς το τελος τρομαξα και εναν λαγο τον οποιο και πηρα και ηταν και πολυ μεγαλος, αυριο παλι να δουμε την συνεχεια
wpml_bye.gif
Έλα Βίκτωρα φέτος κεντάς και τριχωτό διαβάζω, συνέχισε φιλέ και φτου φτου σκόρδα. Πάντως φίλε νησιώτη έχε το νου σου όταν βρεθείς στη Θεσσαλία γιατί ο Θεσσαλός και ο "λεβέντης" που τον ξεματιαζει έχουν κάνει κλίκα. .sarcastic., είσαι γαλανοματης και σ'εχουν πάρει από φόβο. .sarcastic. αν τους δεις με τίποτα σκόρδα μην ανυσηχεις .sarcastic.

Έλα Βίκτωρα φέτος κεντάς και τριχωτό διαβάζω, συνέχισε φιλέ και φτου φτου σκόρδα. Πάντως φίλε νησιώτη έχε το νου σου όταν βρεθείς στη Θεσσαλία γιατί ο Θεσσαλός και ο "λεβέντης" που τον ξεματιαζει έχουν κάνει κλίκα. .sarcastic., είσαι γαλανοματης και σ'εχουν πάρει από φόβο. .sarcastic. αν τους δεις με τίποτα σκόρδα μην ανυσηχεις .sarcastic.
ξερω γιαννη εχουν κανει κομμα οι κουφαλες αλλα τους εχω προκαλεσει δημοσια για κοντρα εγω μονος και αυτοι μαζι αλλα.... μουγγα στη στρουγγα κανουν οι κοτες.yelling.

Καλα ρε μεγαλε παλι στα 2? Τα 3 ποτε θα τα παρεις.ε? Χαχαχαχα.banana.
ξερω γιαννη εχουν κανει κομμα οι κουφαλες αλλα τους εχω προκαλεσει δημοσια για κοντρα εγω μονος και αυτοι μαζι αλλα.... μουγγα στη στρουγγα κανουν οι κοτες.yelling.
.ha ha ha.καλαααα ετοιμασου ψυχολογικα γιαυτο που θα παθετε στην εδρα σου
Γουσταρωωωωωω δηλώσεις . Ετσι να γίνει ντέρμπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.ha ha ha..evil..vah.

Mπραβο στα παιδια που χουφτωσανε,και σε οσους δεν χουφτωσανε αλλα προσπαθησανε,,ξερα πολυ και τα πουλια θα φυγουν αμα δεν βρεξει
ολες ειναι στα τελειος βορεινα και στα ρεματα η σε μεριες με μικροκλιματικες συνθηκες τετοιες που να εχει υγρασια
τεσπα εμενα δεν με χαλαει οπως και να ειναι η χρονια,εγω εχω τα ντοπια κοτετσια μου εδω γυρω και αυτο που θελω να κανω φετος θα το κανω
σηλαδη να βγαλω τα δυο κουταβια μου και ισως και κανενος φιλου

Βικ φιλε μου καλε ακου πως θα ερθης εδω,φορα ενα καπελακι παρε και ενα καλαθι να μαζευεις κανα μανιταρ,ι γιατι μπεκατσα μεσα στο ντουσκο
με τα φυλα πανω στο κλαρι δεν βλεπω να τουφεκας,,για αυτο αστα μονοι σας και μονος μου γιατι σε βλεπω να παει το καντιλακι συννεφο
και που εισαι,, παρε και το μαχαιρι σου μαζι,,μετα την τριαρα να τους πετας και το μαχαιρι,,που ξερεις μπορει να μαχαιρωσεις καμια .crying smile.

Φιλε εσυ που ρωτας αν το σκυλι ξερει απο μπεκατσα προφανος θα το εχει βγαλει καποιος και το πηρες ετοιμο
το αν ξερει απο μπεκατσα το βλεπεις πολυ ευκολα,και χωρις καν να βρεις μπεκατσα,το κατεβαζεις απο το αμαξι
και περπατας εσυ δρομο δρομο,αμα το σκυλι ξερει την μπεκατσα θα μπαινει μεσα στο δασος και δεν θα περπατα στον δρομο
αν περοατα στον δρομο δεν ξερει την τυφλα του,αυτο δεν παει να πει οτι δεν θα μαθει,απλα δεν ξερει ακομα

Status
Not open for further replies.
Back