Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα αλλο ενα σημερινο κυνηγι με την σιμπα να κενταει στα ντουσκα.... βρηξαμε 6 πουλια και κρατησαμε τις 4.... παιδια χωρις υπερβολες πολυ δυσκολες μπεκατσες,ορατοτις μηδεν μιας και τα φυλα δεν εχουνε πεσει...
0391.jpg

Η ζουγκλα απο τα ντουσκα....
0392.jpg

0395.jpg

Εδω η σιμπα χαλαρωνει πρην την επιστοφη για υο σπιτι με τα επαθλα τις..
Μανιακός όνομα και πράγμα, σε ζηλεύω φίλε Λάμπρο με την καλή έννοια χωρίς κακοθελια. Χίλια μπράβο είστε σπεσιαλιστες.

Πολλέε μπεκάτσες εμφανίστηκαν και εδώ.Καθε πρωί βρίσκω στο δρόμο νέες αφίξεις.
Χθες γυρίζοντας στο σπίτι είδα απο το αυτοκίνητο ένα ζευγάρι να περνά πανω απο τον δρόμο.
πως ειπαμε το λενε το χωριο σου?.llk.

πως ειπαμε το λενε το χωριο σου?.llk.

Μπεκατσοχώρι. .sarcastic.
Το κακό ειναι οτι ο τόπος στέγνωσε και οπως παει δεν πρόκειται να βρέξει ούτε την άλλη βδομάδα.Ολες αυτέ οι μπεκάτσες που τριγυρνάνε εδω γύρω δεν βλέπω να μένουνε .Απλά περαστικές είναι.Σήμερα βρήκα μια πάνω στην άσφαλτο.Τώρα βέβαια στα ψηλότερα και στα έλατα αλλάζουν τα πράγματα.

Καλησπερα στην παρεα αλλο ενα σημερινο κυνηγι με την σιμπα να κενταει στα ντουσκα.... βρηξαμε 6 πουλια και κρατησαμε τις 4.... παιδια χωρις υπερβολες πολυ δυσκολες μπεκατσες,ορατοτις μηδεν μιας και τα φυλα δεν εχουνε πεσει...
0391.jpg

0392.jpg

0395.jpg

ρε Λαμπρο δεν δουλευεις καθε μερα για κυνηγι πας,
με αυτον τον ρυθμο δεν θα κατεβει τιποτα προς τα εδω..sarcastic.

Ξερεις απο κυνηγι kostantine και αυτο που ειπες ειναι αληθινο. Κοκονι να μου δωσεις θα το μπεκατσοσκυλο. Κανω πολα σηκωμα και καρπωσεις καθε χρονο μιλσμε παντα για 3ψηφιο νουμερο....
Την ίδια αρωστεια με σένα έχω Λάμπρο αλλά!!!!! κάθε μέρα στο βουνο με τα σκυλιά είτε με όπλο είτε χωρις. Καποτε αλλά θα επανελθω.

Καλησπερα στην παρεα,,δωσε ρε πεχτουρα λαμπρο,,ρε παλι εχεις γιωμισει το βουνο μαλινοταπες και πεπουλα χα χα
λοιπον λαμπρο ο βικ εκανε δηλωσεις .congrats.
οταν θα ερθη θα εχουμε διπλωματικο επεισοδιο φιλε,μιλαμε για σκληρο.sex. μεσα στο ντουσκο
ευχομαι σε ολα τα παιδια καλες βολτες με τα σκυλακια σας,,εγω φετος βγαζω τα κουταβιια μου
μολις σημερα τα ξεκεινησα και παμε καλα,πουλια θα εχει φετος και πιστευω να μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι
εγω θα ειμα ψιλοκαψωμενος γιατι μερικες φορεςς θα πρεπει να μην σηκωνω το οπλο στο πουλι που φευγει
κατι πολυ δυσκολο αλλα αναγκαστικα το κανω για να βγουν πιο γρηγορα τα κουταβια,καλη σεζον σε ολους

Καλησπέρα παλικάρια μου. Φωτιά πήρα σήμερα το τοπικ, ας είναι καλά ο Λάμπρος και ο Βίκτωρας που μας "ταιζουν". .sarcastic.Εγώ αγόρια βγαινω αύριο, αν και σήμερα έμαθα ότι βρήκαν πουλιά στα χαμηλά εγώ έχω πάρει την απόφαση μου, ψηλά και πουρνάρι δεν μου αλλάζει γνώμη τίποτα. Ή σκυλίτσα ξεκουράστηκε, έφαγε και τα κοτοπουλακια της, θα είμαι εκεί από το ξημέρωμα οπότε με την υγρασία και την πρωινή ψύχρα θα πάει πιο καλά ή σκυλίτσα μου. Έχω και ραντεβού για να δω δύο σκυλιά γιατί με ένα σκυλί είναι κάπως ρίσκο. Καλή συνέχεια παλικάρια μου.

Λοιπόν Λάμπρο και Βίκτωρα, η κατάσταση δεν πάει άλλο! Είναι πλέον βαρετό να σας γράφω μπράβο και συγχαρητήρια. Από εδώ και πέρα με το Like που θα σας βάζω να ξέρετε ότι εννοώ όλες τις ευχές μου για εσάς... .sarcastic. .ha ha ha. .big smile.

καλη τυχη γιαννη,,θα βρεις σιγουρα και ψηλα στο πουρναρι πουλια,,βικ αρχισες και ροκανας παλι
αντε τυχερε θα εχει και φετος πουλια στο πρασινο νησι

0391.jpg

0392.jpg

0395.jpg

Είσαι ωραίος φίλε, να'σαι καλά όπως και τα σκυλακια σου. Λάμπρο μου αν αυτο είναι ζούγκλα δεν έχεις δει τα πυκνά που βρίσκω τα πουλιά φίλε, σε κάποια σημεία δε βλέπεις ουρανό. .sarcastic.
Καλή συνέχεια Λάμπρο.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back