BIK
Banned
θα το δεις πολυ συντομα φιλε...Πολλη θα ήθελα να το δω αυτό.![]()
θα το δεις πολυ συντομα φιλε...Πολλη θα ήθελα να το δω αυτό.![]()
Μανιακός όνομα και πράγμα, σε ζηλεύω φίλε Λάμπρο με την καλή έννοια χωρίς κακοθελια. Χίλια μπράβο είστε σπεσιαλιστες.Καλησπερα στην παρεα αλλο ενα σημερινο κυνηγι με την σιμπα να κενταει στα ντουσκα.... βρηξαμε 6 πουλια και κρατησαμε τις 4.... παιδια χωρις υπερβολες πολυ δυσκολες μπεκατσες,ορατοτις μηδεν μιας και τα φυλα δεν εχουνε πεσει...
![]()
Η ζουγκλα απο τα ντουσκα....
![]()
![]()
Εδω η σιμπα χαλαρωνει πρην την επιστοφη για υο σπιτι με τα επαθλα τις..
πως ειπαμε το λενε το χωριο σου?.llk.Πολλέε μπεκάτσες εμφανίστηκαν και εδώ.Καθε πρωί βρίσκω στο δρόμο νέες αφίξεις.
Χθες γυρίζοντας στο σπίτι είδα απο το αυτοκίνητο ένα ζευγάρι να περνά πανω απο τον δρόμο.
πως ειπαμε το λενε το χωριο σου?.llk.
ρε Λαμπρο δεν δουλευεις καθε μερα για κυνηγι πας,Καλησπερα στην παρεα αλλο ενα σημερινο κυνηγι με την σιμπα να κενταει στα ντουσκα.... βρηξαμε 6 πουλια και κρατησαμε τις 4.... παιδια χωρις υπερβολες πολυ δυσκολες μπεκατσες,ορατοτις μηδεν μιας και τα φυλα δεν εχουνε πεσει...
![]()
![]()
![]()
Και εγώ άμα είμαι κάτω έτσι duracell, γιαυτό έχεις και σκυλια κανόνια.Ετσι αδερφε. Μανιακος ονομα και πραμα χαχαχα..... κυνηγαω πολες ωρες φιλε μου...
Παλια η φασσες είχαν μεγάλες μύτες και σκούρο χρώμα???Αλλοτινές μου εποχές.....
στο μπεκατσοχώρι.
![]()
εδω δεν εισαι ασπρη αλεπου αλλα μαυρο κορακι.Αλλοτινές μου εποχές.....
στο μπεκατσοχώρι.
![]()
Δεν ειχε αλλαξει το καλοκαιρινό τριχωμα.εδω δεν εισαι ασπρη αλεπου αλλα μαυρο κορακι.![]()
Την ίδια αρωστεια με σένα έχω Λάμπρο αλλά!!!!! κάθε μέρα στο βουνο με τα σκυλιά είτε με όπλο είτε χωρις. Καποτε αλλά θα επανελθω.Ξερεις απο κυνηγι kostantine και αυτο που ειπες ειναι αληθινο. Κοκονι να μου δωσεις θα το μπεκατσοσκυλο. Κανω πολα σηκωμα και καρπωσεις καθε χρονο μιλσμε παντα για 3ψηφιο νουμερο....
Είσαι ωραίος φίλε, να'σαι καλά όπως και τα σκυλακια σου. Λάμπρο μου αν αυτο είναι ζούγκλα δεν έχεις δει τα πυκνά που βρίσκω τα πουλιά φίλε, σε κάποια σημεία δε βλέπεις ουρανό.Καλησπερα στην παρεα αλλο ενα σημερινο κυνηγι με την σιμπα να κενταει στα ντουσκα.... βρηξαμε 6 πουλια και κρατησαμε τις 4.... παιδια χωρις υπερβολες πολυ δυσκολες μπεκατσες,ορατοτις μηδεν μιας και τα φυλα δεν εχουνε πεσει...
![]()
![]()
![]()