Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλη τυχη γιαννη,,θα βρεις σιγουρα και ψηλα στο πουρναρι πουλια,,βικ αρχισες και ροκανας παλι
αντε τυχερε θα εχει και φετος πουλια στο πρασινο νησι
Γεια σου φίλε Ηλία, να δούμε αύριο τι θα μας ξημερώσει με δαυτες.
Κουτάβια διαβάζω Ηλία, τυχερά να είναι φίλε να βρουν πουλιά αν και δε σε φοβάμαι Ηλία, έχεις τις καβατζες σου εσύ. Καλή τύχη με τα μικρά.

Καλησπέρα αγόρια. Μάπα το καρπούζι σήμερα. Παρ'ολο που νύχτα ακόμα στο χωματόδρομο λίγο πριν φτάσω σηκωσα 2 βασίλισσες από τις άκρες και στο πεντάλεπτο μόλις βγήκα πήρα μια λευκή σε καυτή θέση, ή συνέχεια ήταν απογοήτευση. Σε 3.5 ώρες συνεχόμενο ψάξιμο βρηκα μόνο μια βασίλισσα και αυτή είχε καρφιά στο ποπό .sarcastic. τρεις φορές έκανε φτερό και τρεις φορές ή σεττερίνα βρήκε τη καυτή θέση της και εγώ να ανεβοκατεβενω τα πουρναρια. Κατά τις 11:00 έφυγα να μην ταλαιπωρείται ή σκυλίτσα άλλο γιατί έψαξε πολλή τόπο και το βουνό είναι δύσκολο γιατί έχει και πέτρα και πολλή πάνω κάτω στις πλαγιές. Δεν άξιζε το κόπο να την κουρασω παραπάνω.
Ή παρέα μου έφυγαν σήμερα για Ήπειρο, οικογενειακά θέματα με κράτησαν στο νησί, βρουν δε βρουν πουλιά το σίγουρο είναι που θα περάσουν καλά.

Καλησπερα στην παρεα... μεγαλη ΗΤΑ φαγαμε σημερα μαγκες.... σηκωσα γυρω στα 10 πουλια και δεν πηρα ουτε ενα..... πουλια ανησυχα και νευρικα,οι πρωτες 5 μπεκατσες φερμαριστες και δεν εκανα μπαμ. Αυτο τα λεει ολα,μια στραβη μερα ειχε ξεκινηση.... τα εμασα καθ εφυγα γιατι οσες ωρες και να κυνηγουσα το ιδιο θα συνεχιζοτανε...
ΥΓ. Αυτες που δεν περνουνε μενουνε στο μυαλο μας.
Γιαννακο το αερα το πηραμε χαχαχαχα.....
Δεν πειράζει φίλε και μια μέρα δικιά τους .fff.
Και αέρα πήραμε και τα "τέτοια" μας πήραμε .sarcastic..sarcastic.

καποιου τα χερια εχθες τρεμανε και βαρουσε στον γαμο.... ονοματα δεν λεω αλλα τον λογο τον ξερω πολυ καλα.....sarcastic.

Μήπως φταίει που την προηγούμενη το βράδυ μιλούσαμε για καμιά ώρα στο τηλέφωνο; .xm.Μακάρι να μην είναι αυτό... .smashfrak.
.sarcastic.

καποιου τα χερια εχθες τρεμανε και βαρουσε στον γαμο.... ονοματα δεν λεω αλλα τον λογο τον ξερω πολυ καλα.....sarcastic.
Μήπως φταίει που την προηγούμενη το βράδυ μιλούσαμε για καμιά ώρα στο τηλέφωνο; .xm.Μακάρι να μην είναι αυτό... .smashfrak.
Βίκτωρα κάπου πάει και εμένα το μυαλό μου. .sarcastic.
Χρήστο δε φταις εσύ φίλε, μην αγχωνεσαι
Μάλλον αυτός ο "κάποιος" δεν αντέχει τη "πίεση" της επερχόμενης μεγάλης συναντησεις. .ha ha ha..goodboy. .sarcastic. ή εκτός και ο λόγος είναι γένους "θηλυκού"..love..vah.

Last edited:
Γιαννη δεν πειραζει ρε φιλε,το κυνηγι θελει και λιγο τυχη,,πχ την πεφτουν 2-3 μπεκατσακια το βραδυ που πεταγανε παρεουλα στο ταξιδι
στην πλαγια που εσυ κυνηγας,και σου φτιαχνουν την ημερα,αυτα μαλον αλλου ειχανε πεσει,την επομενη φιλε

ΥΣ
πετροοοοοοοοοο αυτη η κουφαλα ο βικ σε ματιαζει,,ειναι γαλανοματης φιλε,μακρια απο γαλανοματηδες .my man.
εχουν κακο ματι,,λοιπον σε ξεματιαζω μια για παντα φιλε

Ντουμ σπιρο σπερο πιτ παρας,,φυγε παρε και ελα μακρυκονις,πατρια μαμα μου ντουμ σπιρα μου
αμα μπα μπαμ κουρακουμ,,χανιμας ατ δε πορτας,χανιμας τενορους,εξτρεμπος συνετεμπος
τρεχει το νερο τρεχει το νερο τραβα πετρο παρε νερο

Τελος φιλε δεν σε ποιανει τιποτα τωρα τραβα τουφεκα .shoot.

Καλησπέρες, δεύτερη συνάντηση με την κυρία σήμερα, εσκεμμένη αυτή τη φορά. Σε συντομη βόλτα πριν το απογευματινό τσιχλοκάρτερο η σκυλίτσα σήκωσε ένα πουλι το οποίο δεν τουφέκισα καθώς δεν μου έδωσε περιθώριο για καλή τουφεκιά, και δεν ήθελα να την τρομάξω ή, ακόμα χειρότερα, να την τραυματίσω άδικα.
Ακολουθούν 3 καρέ από την καμερούλα που έχω στο όπλο, το πουλί ίσα που φαίνεται. Αύριο θα την προσπαθήσω πάλι.
CjlGYFT.jpg

qBGaOpc.png

Y8dxN3L.png

[QUOTE="louis, post

ΥΣ
πετροοοοοοοοοο αυτη η κουφαλα ο βικ σε ματιαζει,,ειναι γαλανοματης φιλε,μακρια απο γαλανοματηδες .my man.
εχουν κακο ματι,,λοιπον σε ξεματιαζω μια για παντα φιλε

Ντουμ σπιρο σπερο πιτ παρας,,φυγε παρε και ελα μακρυκονις,πατρια μαμα μου ντουμ σπιρα μου
αμα μπα μπαμ κουρακουμ,,χανιμας ατ δε πορτας,χανιμας τενορους,εξτρεμπος συνετεμπος
τρεχει το νερο τρεχει το νερο τραβα πετρο παρε νερο

Τελος φιλε δεν σε ποιανει τιποτα τωρα τραβα τουφεκα .shoot.[/QUOTE]
Ηλια οταν με το καλο βρεθείτε για κυνήγι ολοι μαζί, σκορδακι στη τσέπη φίλε. Αν και πιστεύω άλλος ειναι ο λόγος που του τρεμουντα χεράκια. .sarcastic.
Ηλια εσενα θα στείλουμε για την επόμενη Ρυθμιστική, θα τους πεις τα δικα σου και θα κυνηγάμε τα περιστέρια στο Σύνταγμα .sarcastic.

σημερινη βολτα περιξ δερβενοχωριων βρηκα 4 πουλια πηρα τα 2
το ενα το σηκωσα 3 φορες μικρο πουλι, σχετικα λιγη υγρασια ο τοπος
κοντευει να ξεραθει εχει πουλια μα θελουν πολυ ψαξιμο.
Μπράβο Μένιο, τις αγκάλιασες τις κοπέλες!!!!! Καλή συνέχεια και ανάλογες φώτο εύχομαι. ;)

Πριν λίγο μιλησα με τη παρέα μου που είναι Ήπειρο, απογοήτευση. Όλη μέρα σήμερα μόνο 3 πουλιά βρήκαν και αυτά φευγατα, μόνο το ενα πουλι δέχτηκε τα σκυλιά αλλά δε τουφέκισαν. Ξεκίνησαν από τα Έλατα και έφτασαν μέχρι το κάμπο. Και εκεί ο τόπος ξερός μου είπαν.

Στο καράβι της επιστροφής τωρα η παρέα μου. Σήμερα ηταν καλύτερα τα πράγματα, έκαναν αρκετά σηκωματα αλλα η καρπωση ηταν μόνο 1 πουλί, μου είπαν ανυσηχα πουλιά που περπαταγαν πολλή και σηκονωνταν μπροστά απο τα σκυλια, τουλαχιστον σήμερα ειχε ενδιαφέρον μετα την χθεσινή απογοήτευση. Καλη συνεχεια σε όλους.

Σήμερα γύρω στις 4 και ενω έχω κάνει εναν καφέ τα μαζέματα για ατην αναχώρηση ,περνάει ενας φίλος που μολις ειχε ερθει απο Αρτα και πήγαινε για μπεκάτσα με το επανιελάκι του.
Τι κανεις εδώ ,μου λέει ,άρρωστος είσαι ; πάμε για μια ωρίτσα μήπως σηκώσουμε τίποτα;
Παρ όλη την κούραση τον ακολούθησα .Πήγαμε πολύ κοντά ,10 λεπτά με το αυτοκίνητο.Σηκώσαμε 3 και πήραμε απο μια.Τις τ6ελευταίες μέρες έχει πολλές μπεκάτσες και όσοι έχουν όρεξη το ευχαριστιούνται.
Μου έχει λείψει πραγματικά το κυνήγι της που κάποτε ήταν η αρρώστια μου.
Φωτό αύριο .

geia δωστε λιγο τα φωτα σας ρε παιδια αν καποιος κατεχει. θελω να κανω ενα τεστ αν ο σκυλος μου γνωριζει απο πεκατσα. εχω μια φρεσκια σκωτωμενη μπεκατσα. ξερει καποιος πως να τεταρω, και αν θα βγαλω ακρη?

Αν ο σκύλος ξέρει την μπεκάτσα θα το δεις στον κυνηγότοπο. Αν οι μπεκάτσες σηκώνονται μόνες τους, δεν την ξέρει. Κάνει μπαμ ένας σκύλος που ξέρει τι κυνηγάει, όπως και κάποιος που δεν ξέρει τι κυνηγάει.

Status
Not open for further replies.
Back