Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στα μπεκατσοαδελφια. Μετα απο 4ημερο αναπαυση λογω υποχρεωσεων επανηλθαμε στο προσκηνιο με την σιμπα. Ωραια μερα ζεστουλα hot sun1εχει σημερα βαλαμε αντηλιακο και ανηφορησαμε για μια παραλια στα ελατια. Πηγαμε σε ενα μπιτς μπαρ,εκει βρηκαμε 5 κορητσια. Καναμε το μπανακι μας τα ηπιαμε .drunk.χορεψαμε .micle.και στο τελος πηραμε τις 3 απο τις 5.sex hard..... χαχαχαχα
Και μια φωτο με τα κορητσια... εχουμε ωραιο γουστο....??
0404.jpg

0397.jpg
εδω επεσε η 3 κυρια και σταματησε στις ριζες και παρολιγο να φυγει στο γρεμο 300 μετρων και βαλε...
ΡΕ αυτη την φωτο την θυμαμαι και περσυ την ειχες ανεβασει μας δουλευεις τοσο καιρο εδω με παλιες φωτο , εννοια σου και θα σας κανω να κλαιτε με τον αλλον.... χιχιχιχιχιχι

Last edited:
Καλησπέρα παρέα. Στο τέλος της εξόδου ήταν σήμερα ολο το παιχνίδι, απο τις 07:30 που ελυσα μέχρι τις 11:00 απογοήτευση, μόνο ένα πουλί είχα βρει και αυτό έκανε φτερό συνέχεια τρελαίνοντας τη σκύλα και κάνοντας τα νεύρα μου κρόσια .sarcastic.
Στο δρόμο της επιστροφής κατεβενει η σκυλα μια πλαγιά που βγάζει σε χωραφακια που γύρω γύρω είναι κλειστά από πυκνό,, δεν είχα όρεξη να κατεβω γιατί μετά την φολα που είχα φάει 3:30 ωρες σκεφτόμουν την ανηφόρα μετά, έλα όμως που ή σκυλιτσα επέμενε, τη σφυριζα ερχόταν και έφευγε πάλι για κάτω, τελικά κατέβηκα και όπως αποδείχτηκε ή σκύλα κάτι ήξερε. Παίρνοντας το χωράφι άκρη άκρη στο πυκνό βλεπω τη σκυλίτσα να χαμηλώνει, μπαίνει στο πυκνό μέσα 5-6 μέτρα και κοκαλωνει, παιρνω θεση και περιμένω, μετά 2-3 λεπτά σηκώνεται ή βασίλισσα, παίρνει τον ανηφορο την τουφεκαω μόλις την εχανα στα φύλλα αλλά τη βλεπω μακριά να φεύγει, καθώς τη κοιταω σαν μακακας συνειδητοποιω ότι ή σκύλα είναι ακόμα στη φερμα, πάω πιο κοντά και σηκώνεται και δεύτερη, παίρνει όμως ύψος και με μια τουφεκιά τη βλεπω να πέφτει, ή μαγική φάση έκλεισε με την σκυλίτσα να παίρνει βόλτα τη βασίλισσα και να τη φέρνει κοντά μου. Έτσι είναι το κυνήγι της βασίλισσας, μέχρι να μπεις στο αμάξι να φύγεις είναι όλο εκπλήξεις. Πάντως μετά ή ανηφόρα μου φάνηκε ισιωμα. .sarcastic.
Καλή συνέχεια
jrgZBBd.jpg

wxeqMrx.jpg

Καλησπέρα παρέα. Στο τέλος της εξόδου ήταν σήμερα ολο το παιχνίδι, απο τις 07:30 που ελυσα μέχρι τις 11:00 απογοήτευση, μόνο ένα πουλί είχα βρει και αυτό έκανε φτερό συνέχεια τρελαίνοντας τη σκύλα και κάνοντας τα νεύρα μου κρόσια .sarcastic.
Στο δρόμο της επιστροφής κατεβενει η σκυλα μια πλαγιά που βγάζει σε χωραφακια που γύρω γύρω είναι κλειστά από πυκνό,, δεν είχα όρεξη να κατεβω γιατί μετά την φολα που είχα φάει 3:30 ωρες σκεφτόμουν την ανηφόρα μετά, έλα όμως που ή σκυλιτσα επέμενε, τη σφυριζα ερχόταν και έφευγε πάλι για κάτω, τελικά κατέβηκα και όπως αποδείχτηκε ή σκύλα κάτι ήξερε. Παίρνοντας το χωράφι άκρη άκρη στο πυκνό βλεπω τη σκυλίτσα να χαμηλώνει, μπαίνει στο πυκνό μέσα 5-6 μέτρα και κοκαλωνει, παιρνω θεση και περιμένω, μετά 2-3 λεπτά σηκώνεται ή βασίλισσα, παίρνει τον ανηφορο την τουφεκαω μόλις την εχανα στα φύλλα αλλά τη βλεπω μακριά να φεύγει, καθώς τη κοιταω σαν μακακας συνειδητοποιω ότι ή σκύλα είναι ακόμα στη φερμα, πάω πιο κοντά και σηκώνεται και δεύτερη, παίρνει όμως ύψος και με μια τουφεκιά τη βλεπω να πέφτει, ή μαγική φάση έκλεισε με την σκυλίτσα να παίρνει βόλτα τη βασίλισσα και να τη φέρνει κοντά μου. Έτσι είναι το κυνήγι της βασίλισσας, μέχρι να μπεις στο αμάξι να φύγεις είναι όλο εκπλήξεις. Πάντως μετά ή ανηφόρα μου φάνηκε ισιωμα. .sarcastic.
Καλή συνέχεια
jrgZBBd.jpg

wxeqMrx.jpg
Μπράβο ρε Γιάννη αλλά τα περισσότερα στη σκυλίτσα.
Αυτό που φετος μου έκανε μεγάλη εντύπωση ,την βδομάδα που ήμουνα πάνω, ειναι ο μεγαλος αριθμός μπεκατσών στην περιοχή μου παρα την ανομβρία.Ομως, οι μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ νύχτας και μέρας δημιουργούν μεσα στα πυκνά αλλα και σε μέρη που δεν τα βλέπει ο ήλιος,την υγρασία που χρειάζεται.Ετσι εχει κρατήσει πολλές μπεκάτσες μετα απο αρκετά χρόνια παρ όλη την φαινομενική ξηρασία.

Μπράβο ρε Γιάννη αλλά τα περισσότερα στη σκυλίτσα.
Αυτό που φετος μου έκανε μεγάλη εντύπωση ,την βδομάδα που ήμουνα πάνω, ειναι ο μεγαλος αριθμός μπεκατσών στην περιοχή μου παρα την ανομβρία.Ομως, οι μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ νύχτας και μέρας δημιουργούν μεσα στα πυκνά αλλα και σε μέρη που δεν τα βλέπει ο ήλιος,την υγρασία που χρειάζεται.Ετσι εχει κρατήσει πολλές μπεκάτσες μετα απο αρκετά χρόνια παρ όλη την φαινομενική ξηρασία.
Όντως Δημήτρη τα εύσημα στη σκυλίτσα, έψαξε πολλή τόπο σήμερα και οσο δεν έβρισκε τόσο ανοιγόταν. Το μέρος που πήγα σήμερα ήταν σε λάκκο που σε πολλά σημεία δεν πιάνει ήλιος, γι'αυτο είχε πολλή υγρασία και το έδαφος παρ'ολη την ανομβρία ήταν σχετικά μαλακό. Αν παρατηρήσεις στη πρώτη φώτο το αμάξι παρ'οτι είναι περασμένες 12:30 είναι ακόμα μουσκεμα γιατί δε το έχει δει καθόλου ήλιος. Μόνο σε τέτοια μέρη υπάρχουν τώρα πουλιά.

Καλή συνέχεια
jrgZBBd.jpg

wxeqMrx.jpg
Μπράβο Γιάννη και καλή συνέχεια. ..well done.
Χραπα χρουπα??

Mε το που μπαινω στο φορουμ μετα απο 3 λεπτα χανετε η μπαλα,φευγει η σελιδα και γινετε κοματια,τι στο καλο γινετε δεν μπορω να καταλαβω,αν ξερει καποιος ας πει

Η χρονια αρχισε ιδανικοτατα,με πουλια να μπαινουν πιο νορις απο το κανονικο σε μερικα μερη,,μετα την ωραια βροχη φυσηξε αερας και τα στεγνωσε ολα
τα πουλια σκορπισαν,και αλλα θε ειναι ηδη αφρικα μπαμπατα,,αυτα που εχει θελουν ψυχαναλιτη και ειναι μεσα στου βοδιου το κερατο,αμα αλλαξει το σκινικο σε καμια βδομαδα θα ειναι καλα,,παντος δεν με χαλαει οπως και να εχει
γιατι τα πουλια θα στριμοχθουν απο τον καιρο τον αλλο μηνα και αυτα που θα ερθουν θα κατσουν,αμα κανει νερα,αλλιως τον ηπιαμε το καφε

Βικ η καμερα θα ειναι στο κεφαλι μου,οποτε οταν με το καλο θα ερθεις θα σε τραβηξω ενα βιντεακι στην πρωτη φερμα στην οποια θα πας μονος σου
και μετα θα σε πω εγω γελια που θα κανουμε,,μανιακε τραβα ποτιζε τα ντουσκα να μην πεσει το φυλο να τον δυσκολεψουμε
αλλα οπως και να εχει δεν ξερει οτι εγω ειμαι πρωτος ξαδερφος του λι βαν κλιφ,,και εσυ του κλιντ ησγουντ,,α ρε βικ που εμπλεξες
θα τρωμαξει το ματι σου,,στις 4 μπεκατσες που θα πηγενουμε στην φερμα με τον μανιακ οι 3 θα λενε το πατερ ημων πριν σηκωσουμε οπλο
θα δεις οτι οταν θα ειναι στην φερμα θα ψελνω το δευτε τελευταιον ασπασμον

Μπραβο σε οσους χουφτωσαν και σε οσους προσπαθησαν,,μετα τις ελιες θα τα πουμε καλα με τις σκολοπακιδες τωρα παμε για καμια περδικουλα το σαββατο
και βλεπουμε,,ο καιρος γαρ εγγυς,,αλλα και ο κιοφτες γαρ βαρης

Mε το που μπαινω στο φορουμ μετα απο 3 λεπτα χανετε η μπαλα,φευγει η σελιδα και γινετε κοματια,τι στο καλο γινετε δεν μπορω να καταλαβω,αν ξερει καποιος ας πει

Η χρονια αρχισε ιδανικοτατα,με πουλια να μπαινουν πιο νορις απο το κανονικο σε μερικα μερη,,μετα την ωραια βροχη φυσηξε αερας και τα στεγνωσε ολα
τα πουλια σκορπισαν,και αλλα θε ειναι ηδη αφρικα μπαμπατα,,αυτα που εχει θελουν ψυχαναλιτη και ειναι μεσα στου βοδιου το κερατο,αμα αλλαξει το σκινικο σε καμια βδομαδα θα ειναι καλα,,παντος δεν με χαλαει οπως και να εχει
γιατι τα πουλια θα στριμοχθουν απο τον καιρο τον αλλο μηνα και αυτα που θα ερθουν θα κατσουν,αμα κανει νερα,αλλιως τον ηπιαμε το καφε

Βικ η καμερα θα ειναι στο κεφαλι μου,οποτε οταν με το καλο θα ερθεις θα σε τραβηξω ενα βιντεακι στην πρωτη φερμα στην οποια θα πας μονος σου
και μετα θα σε πω εγω γελια που θα κανουμε,,μανιακε τραβα ποτιζε τα ντουσκα να μην πεσει το φυλο να τον δυσκολεψουμε
αλλα οπως και να εχει δεν ξερει οτι εγω ειμαι πρωτος ξαδερφος του λι βαν κλιφ,,και εσυ του κλιντ ησγουντ,,α ρε βικ που εμπλεξες
θα τρωμαξει το ματι σου,,στις 4 μπεκατσες που θα πηγενουμε στην φερμα με τον μανιακ οι 3 θα λενε το πατερ ημων πριν σηκωσουμε οπλο
θα δεις οτι οταν θα ειναι στην φερμα θα ψελνω το δευτε τελευταιον ασπασμον

Μπραβο σε οσους χουφτωσαν και σε οσους προσπαθησαν,,μετα τις ελιες θα τα πουμε καλα με τις σκολοπακιδες τωρα παμε για καμια περδικουλα το σαββατο
και βλεπουμε,,ο καιρος γαρ εγγυς,,αλλα και ο κιοφτες γαρ βαρης
to θεμα ειναι οτι θα χω και γω την δικη μου καμερα στο κεφαλι μου να γραφω τα χαλια σας εσενα και του θεσσαλου χαχαχαχ , α να σου θυμισω οτι ειχα αδερφο τον λουκη-λουκ .yelling.

Μπραβο γιαννη ευχομαι αναλογη συνεχεια και στα ταιρια τους..... να σε πω κατι.το σκυλι πρεπει να το εμπηστευομαστε και να το αφηνουμε ελευθερο στο κυνηγοτοπο.... αλλα μιλαμε για ενα σκυλι που να ξερει να συνεργαζετε με τον κυνηγο του και οχι ενα σκυλο παρτακια που κανει το δικο του κυνηγι....
Μπραβο στην σκυλιτσα......congrats. .well done.
Εχεις δίκιο Λάμπρο, προσωπικά δε θέλω τα πολλή μακρινά, ανεξέλεγκτα σκυλιά, βγαζω σπυριά και ας βρίσκουν πιο πολλές μπεκατσες τις οποίες ούτως ή αλλως δε θα δούμε. Την προηγούμενη Παρασκευή ειχα γραψει για δύο σκυλιά που θα εφερναν για δοκιμή, (1 ποιντερ και 1 σεττερ) μόλις τα ελυσαν απλα χάθηκαν, στο επομενο μισάωρο απλα δεν ξέραμε που είναι και ας ειχαν τα παλια ιταλικά μπιμπερ (βαρελακια) αυτά που σου τρυπάνε το τύμπανο. ευχαριστησα τον άνθρωπο που εκανε το κόπο να τα φέρει να τα δω αν και στο τέλος προσφέρθηκε να μου τα χαρίσει μιας και δεν μπορει να κυνηγησει με αυτά, προφανώς θελει να τα ξεφορτωθεί και δεν μπορεί. Τα συγκεκρινα σκυλιά στο νησι μου μπορουν να "κυνηγησουν"μονο σε συγκεκριμένα σημεία μακριά από δρόμους.

Μπράβο Γιάννη και καλή συνέχεια. ..well done.
Χραπα χρουπα??
Ναι Τάσο, Browning Bps με κάνη 61εκ και εξωτερικά τσοκ. Τωρα μην με ρωτήσεις πως μου θυμήθηκε, το πρωι την είδα μπροστά μου και την πήρα. Έχω ένα φετίχ με τις επαναληπτικές. .goodboy..sarcastic.

Έχω ένα φετίχ με τις επαναληπτικές. .goodboy..sarcastic.
Και συγκεκριμένα με τις επαναληπτικές που εξάγουν τα φυσιγγια απο κατω.sarcastic..sarcastic.
ΥΓ ο πιο φανατικός λάτρης των επαναληπτικων πρέπει να είναι ο Νίκος Αυγερινός με τα ντρατχααρ..

Και συγκεκριμένα με τις επαναληπτικές που εξάγουν τα φυσιγγια απο κατω.sarcastic..sarcastic.
ΥΓ ο πιο φανατικός λάτρης των επαναληπτικων πρέπει να είναι ο Νίκος Αυγερινός με τα ντρατχααρ..
Έχεις δίκιο για το Αυγερινό, όσες φώτο και βίντεο έχω δει κυνηγάει με μια Winchester 1300
Sorryyyyyy. .off topic.

Καλή συνέχεια
jrgZBBd.jpg

wxeqMrx.jpg
Μπράβο Γιάννη!
Πάντα όταν επιμένει το σκυλί, ακολούθα το, 9 στις 10 φορές θα βγεις κερδισμένος;)
Ζευγαράκι ε!!! φρέσκα πουλιά τα ''έκοψες''?
μικρούλα κοκκινούλα, μου φαίνεται...του ''μαΐστρου'' που λέμε...
Το καλό φέτος, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, είναι ότι μπορούμε να πάμε σε ένα τόπο ''συστημένοι'' στα ανήλια σημεία που κρατάνε υγρασία, με μεγάλες πιθανότητες να βρούμε εκεί τα όποια πουλιά της περιοχής...
βέβαια τέτοια σημεία είναι δυσπρόσιτα και τα πουλιά ''δυσκολοβάρητα''.
προσωπικά δε θέλω τα πολλή μακρινά, ανεξέλεγκτα σκυλιά, βγαζω σπυριά και ας βρίσκουν πιο πολλές μπεκατσες τις οποίες ούτως ή αλλως δε θα δούμε.
Τα συγκεκρινα σκυλιά στο νησι μου μπορουν να "κυνηγησουν"μονο σε συγκεκριμένα σημεία μακριά από δρόμους.
Έχεις δίκιο Γιάννη για τα κυνηγοτόπια της Κέρκυρα δεν κάνουν τα πολύ μακρινά σκυλιά, και γιατί πλέον τα κυνηγοτόπια είναι ''διαμελισμένα'' από την ανεξέλεγκτη δόμηση και τις περιφράξεις και πρέπει να πηγαίνεις με το σκυλί και να κυνηγάς κομμάτι-κομμάτι, άλλα και γιατί η μορφολογία των κυνηγότοπων είναι τέτοια και τα κοτέτσια λίγο-πολύ γνωστά στο νησί, που με ένα ελεγχόμενο και συνεργάσιμο σκυλί και αποδοτικότερο κυνήγι κάνεις και ευχαριστιέσαι το κυνήγι καλύτερα, τουλάχιστον εγώ που απολαμβάνω καλύτερα τη σωστή ερεύνα του σκύλου παρά το να ακούσω ένα μπίπερ και να δω απλά ένα φερμαρισμένο σκυλί, χωρίς να ξέρω πώς έφτασε εκεί και που έψαξε και που όχι.
Θα έλεγα πως για την Κέρκυρα ταιριάζει καλύτερα, το standard εργασίας του Επανιέλ Μπρετόν.

Σπύρο πρεπει να ηταν φρέσκα πουλιά, μάλλον εσωτερική μετακίνηση γιατι δεν ειχαν περπατήσει έπιασαν στην άκρη και μπηκαν 5-6 μέτρα στο πυκνό , τι να κανουν και αυτά ψάχνουν ανήλια μέρη να μπορούν να τραφούν γιατι οπου βλέπει ο ήλιος ειναι τούβλο η γης. Οσο για τα σκυλιά που λέμε αν το σκυλί ειναι ισορροπημένο, υπάκουο και καλός χαρακτήρας μπορεις να το κουμανταρεις και να ευχαριστηθείς το κυνήγι μαζί του.

Γεια σας για ενα ακομα απογευμα. Σημερινο πρωινο κατευθειαν απο την δουλεια στις 7.30 πηγα συνεργειο να παρω το νιβακι που το αφησα για αλλαγη αμορτισερ.μπαινω μεσα παω να βαλω μπρος τιποτα. Κοιταω μπαταρια καπουτ.ο μαστορας ειχεξεχασει δθακοπτη απο το αεριο,βενζινα ανοιχτο. Το παιρνω τηλ ερχεται το βαζουμε με καλωδια ολα κομπλε. Ειχε παει η ωρα 9 παρα και λεω να παω κυνηγι τωρα η να μην παω. Ο λογος που με εκανε να σκεφτομαι ητσνε οτι μετα τις 10 βγαζει πολυ ζεστη. Και λεω ε δεν παω για 2 3 ωρες ετσι πηρα τον μπεμπη και ανηφορησαμε. Και δικαιωθηκαμε πηραμε 3 πουλια χαλαρα και ωραια.....

0406.jpg
Δηλαδή που να πηγαίνες και πιο πολλή ώρα!!!! Καλή συνέχεια φίλε. .well done.
* προπόνησε εντατικά βλεπω για το "ντέρμπι" έτσι; .hunter.

παιδες αληθευει πως αν την πιασει ομιχλη το πρωι (πριν ξεκινησει για να επιστρεψει στο δασος) σε μερη που εχει παει για τεροφη την νυχτα, δεν μετακινητε διοτη φοβατε?

Status
Not open for further replies.
Back