Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα. Σημερινο κυνηγι ενα 3ωρο βρηκα 3 πουλια. Αν και υποθετικα τα 2 ητανε ευκολα εφυγαν ατουφεκιστα γιατι δεν μπορουσα να κλεισω τις εξοδους διαφυγης και αυτες βγηκανε στο καθαρο.... Η 3 δυο φορες την μπλοκαρισε η σιμπα και την δευτερη την καταριψαμε... αυριο παλι με υγεια....
0417.jpg
Μονό μία σήμερα...
Φίλε μου, σε ματιάσαμε.sarcastic.

Καλησπερα στην παρεα. Σημερινο κυνηγι ενα 3ωρο βρηκα 3 πουλια. Αν και υποθετικα τα 2 ητανε ευκολα εφυγαν ατουφεκιστα γιατι δεν μπορουσα να κλεισω τις εξοδους διαφυγης και αυτες βγηκανε στο καθαρο.... Η 3 δυο φορες την μπλοκαρισε η σιμπα και την δευτερη την καταριψαμε... αυριο παλι με υγεια....
0417.jpg
Μονό μία σήμερα...
Φίλε μου, σε ματιάσαμε.sarcastic.
Γρήγορα τηλέφωνο τον Ηλία .buy..buy..buy..buy..sarcastic. ή καλύτερα θατον ξεματιασω εγώ:
Αμπεμπαμπλον του κιθεμπλομ αμπεμπαμπλομ τουκιθεμπλομ μπλιμ μπλομ. Έτοιμος, με τις υγείες σου. .goodboy..sarcastic.

Last edited:
Πάντως και στις ξυλόκοτες δυνατό σε κόβω.my man.
απ' ότι βλέπω, γράφουν και πολύ ωραία στο φακό.well done.

Ολα τα θηραματα γραφουν δυνατα στο φακο για μενα Σπυρο, αρκει να τα παροσυιασεις με την απλη κ φυσικη εκδοχη τους... Αυτο που απολαμβανω περισσοτερο στην κυνηγετικη φωτογραφια ειναι περα απο την αποτυπωση των εικονων να τρβαω κ στιγμες εντελως φυσικες... Να αποτυπωνουν τη χαρα κ την ενταση της στιγμης... Το χαμογελο στο προσωπο του φιλου μου οταν παει να πιασει την ξυλοκοτα απο τη σκυλα του που πλεον ειναι 10 χρονων γριουλα ειναι απο αυτα που σε γεμιζουν στο κυνηγι κ που σε κανουν να κλεινεις απο εξω ολα τα θεματα της καθημερινοτητας... Ειμαι σιγουρος οτιεκεινη τη στιγμη δεν σκεφτοταν τιποτα, μονο χαιροταν...
Η αληθεια ειναι οτι στις μπηχτες τουφεκιες ειμαι αρκετα καλος, θες λογω καλων μετρων στο οπλο, θες λογω γρηγορων αντανακλατικων , μπορει κα τα δυο, οποτε στη μπεκατσα ακομα κ αν το μερος ειναι πολυ πυκνο, αν μου δωσει εστω κ μια ευκαιρια εχω επιτυχιες...

Καλησπερα στην παρεα. Ενα ωραιο πρωινο σημερα παρεακι με την σιμπα βρηκαμε 6 πουλια πηραμε τα 5...... εσυ μεγαλε απο το πρασινο νησι μην ερχεσαι καν προς τα εδω. Δεν θα μεινει πουπουλο.....χαχαχαχαχα
Γιαννη δεν με πιανει τπτ φιλε......
0428.jpg
Τι να σε πιάσει φίλε αφού χθες σε ξεματιασα .sarcastic. πάντως ο Ναυπλιώτης πρέπει να γίνει χορηγός σου με τόσα Direct που ρίχνεις .sarcastic. συνέχισε φιλαράκι να μας φτιάχνεις.
Λάμπρο βαράς πιο πολλές μπεκάτσες από ότι εμείς τσίχλες .sarcastic.
Που είπαμε ότι μένεις; Στην Κρυμαία; :D
Ναι Γιώργο, στη Κριμαία της Καρδίτσας. .sarcastic.

Λαμπρο δεν υπαρχει λεμεεεεεε....respect.
Με πήρε τηλ ο gianni lugari από Ιταλία,σκίζει τα πτυχία του μου λέει...very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.
Τι να μας πει βρε Τάσο και ο iugaris, εκεί που πάει και κυνηγάει οι μπεκάτσες είναι πιο πολλές και από τα κουνούπια, για να'ρθει εδώ μαζί μου στα πυκνα και θα σου πω εγώ.

Έχω πάθει την πλάκα μου....εντάξει είπαμε το φόρουμ έχει φοβερους μπεκατσαδες.. Ο Γιάννης ο Βικ και τα άλλα παιδιά... Αλλά αυτός το έχει παρακάνει  .shoot. μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά παρακολουθω καθημερινά συνεχίστε έτσι μπράβο σε όλους.

Τασο φτιαξε μου κανενα καλο φυσεκι ρε φιλε γιατι μπενω μεσα με τα ντιρεκτ....χαχαχα
Εγώ σου λεω είσαι ιδανικός για διαφήμιση κ το εννοώ..
Μια φωτο με μπεκάτσες κ από κατω:
Ο Λάμπρος Μανιακός μπεκατσοκυνηγος προτείνει για την βελουδοματα μόνο lambro direct.....my man.
Αν δεν φύγεις με δυο κούτες ντιρεκτ να μην με λένε Τασο .sarcastic.

Το χαμογελο στο προσωπο του φιλου μου οταν παει να πιασει την ξυλοκοτα απο τη σκυλα του που πλεον ειναι 10 χρονων γριουλα ειναι απο αυτα που σε γεμιζουν στο κυνηγι κ που σε κανουν να κλεινεις απο εξω ολα τα θεματα της καθημερινοτητας... Ειμαι σιγουρος οτιεκεινη τη στιγμη δεν σκεφτοταν τιποτα, μονο χαιροταν...
Έχεις δίκιο, το κυνήγι στις μέρες μας είναι η καλύτερη ''αποτοξίνωση'' του μυαλού από τις σκοτούρες της καθημερινότητας που μας έχουνε φορτώσει..

Καλησπερα στην παρεα. Ενα ωραιο πρωινο σημερα παρεακι με την σιμπα βρηκαμε 6 πουλια πηραμε τα 5...... εσυ μεγαλε απο το πρασινο νησι μην ερχεσαι καν προς τα εδω. Δεν θα μεινει πουπουλο.....χαχαχαχαχα
Γιαννη δεν με πιανει τπτ φιλε......
0428.jpg
Μπράβο ρε φίλε, ανησύχησα μετά το χθεσινό...
Ευτυχώς το ξεμάτιασμα του Γιάννη έπιασε και σήμερα επανηλθες στα γνωστά σου standard.sarcastic.

Εγώ σου λεω είσαι ιδανικός για διαφήμιση κ το εννοώ..
Μια φωτο με μπεκάτσες κ από κατω:
Ο Λάμπρος Μανιακός μπεκατσοκυνηγος προτείνει για την βελουδοματα μόνο lambro direct.....my man.
Αν δεν φύγεις με δυο κούτες ντιρεκτ να μην με λένε Τασο .sarcastic.
.xm.Έτσι όπως πάει, τη βγάζει δε τη βγάζει τη σεζόν.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back