Μπράβο ρε παιδιά σε όλους για τις καρπώσεις..Ρίγκο περιμένα πιο πλούσιο φωτογραφικό υλικό.. .vah.
Συγνωμη φιλε, δεν θα επαναλειφθει...Μπράβο ρε παιδιά σε όλους για τις καρπώσεις..Ρίγκο περιμένα πιο πλούσιο φωτογραφικό υλικό.. .vah.
Συγνωμη φιλε, δεν θα επαναλειφθει...
Αφου φεραμε τη φωτογραφικη πισω εχθες καλα ειμαστε... Εκοψα το χερι μου, χτυτπησα το ποδι μου, ηταν ολα βρεγμενα, εχασα τα προστατευτικα της μηχανης, εχασα τα καπακια της μηχανης κ γενικα παλευα με τα πουρναρια... .kkk.
Τι τραβαει η κακομοιρα η D...Συγνωμη φιλε, δεν θα επαναλειφθει...
Αφου φεραμε τη φωτογραφικη πισω εχθες καλα ειμαστε... Εκοψα το χερι μου, χτυτπησα το ποδι μου, ηταν ολα βρεγμενα, εχασα τα προστατευτικα της μηχανης, εχασα τα καπακια της μηχανης κ γενικα παλευα με τα πουρναρια... .kkk.
Τι τραβαει η κακομοιρα η D...Συγνωμη φιλε, δεν θα επαναλειφθει...
Louis ολο και κατι θα γινει με τον καιρο... ετσι λενε τουλαχιστον...Βγηκαμε μια βολτα σημερα αλλα τιποτα,μονο δυο λευκες φερμες,τα πουλια εχουν φαει εξαφανιζολ
ειναι ελαχιστα και στα πολυ πυκνα,και αμα δεν βρεξει δεν το κουνανε απο εκει μεσα
αντε να δουμε μπας και με την αλλαγη του καιρου ερθη καμια
Για πελοποννησο εινα τωρα φιλε, αλλα δεν υπαρχη μπακιρι για βενζινες
αλλιως ηξερα εγω που να παω να τις αγαπησω τωρα με το κρυο
εγω ειπα του αγιου βασιλη,αμα δεν φερει εδω μπεκατσες θα παω λαπωνια και θα του τουφεκισω τους ταρανδους χο χο
Για πελοποννησο εινα τωρα φιλε, αλλα δεν υπαρχη μπακιρι για βενζινες
αλλιως ηξερα εγω που να παω να τις αγαπησω τωρα με το κρυο
εγω ειπα του αγιου βασιλη,αμα δεν φερει εδω μπεκατσες θα παω λαπωνια και θα του τουφεκισω τους ταρανδους χο χο
καλησπερα παλληκαρια μου, χθεσινο 4 ωρο αλλαξαμε 3 μεροι το αποτελεσμα ηταν στο πρωτο μερος να βρω μια η οποια εκανε πηδηματακια τελικα η τριτη της πτηση ηταν και η τελευταια κανα 10 ΄λεπτο στη φερμα και την πηρα, απο κει και περα στο αλλο το μερος παλι ειχα 2-3 φερμες μαλλον στο ιδιο πουλια αλλα δεν το ειδα , στο τριτο μερος φερμα πρωτα απο την μικρη κολλαει και ο μεγαλος απο κατω αλλλα το πουλι μας ειχε ακουσει και την ειχε κανει για αλλου, περιμενουμε χιονια αυριο βραδυ να μπει φρεσκο πραμα
Πρεπει να ηταν απιστευτη φαση......στο τριτο μερος φερμα πρωτα απο την μικρη κολλαει και ο μεγαλος απο κατω...
Για την δαιμονισμενη μπεκατσα του Λούη