Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο ρε παιδιά σε όλους για τις καρπώσεις..Ρίγκο περιμένα πιο πλούσιο φωτογραφικό υλικό.. .vah.
Συγνωμη φιλε, δεν θα επαναλειφθει... .yel..yel.
Αφου φεραμε τη φωτογραφικη πισω εχθες καλα ειμαστε... Εκοψα το χερι μου, χτυτπησα το ποδι μου, ηταν ολα βρεγμενα, εχασα τα προστατευτικα της μηχανης, εχασα τα καπακια της μηχανης κ γενικα παλευα με τα πουρναρια... .kkk.

Αφου φεραμε τη φωτογραφικη πισω εχθες καλα ειμαστε... Εκοψα το χερι μου, χτυτπησα το ποδι μου, ηταν ολα βρεγμενα, εχασα τα προστατευτικα της μηχανης, εχασα τα καπακια της μηχανης κ γενικα παλευα με τα πουρναρια... .kkk.

.buy buy..buy buy..buy buy.

Βγηκαμε μια βολτα σημερα αλλα τιποτα,μονο δυο λευκες φερμες,τα πουλια εχουν φαει εξαφανιζολ
ειναι ελαχιστα και στα πολυ πυκνα,και αμα δεν βρεξει δεν το κουνανε απο εκει μεσα
αντε να δουμε μπας και με την αλλαγη του καιρου ερθη καμια

Τι τραβαει η κακομοιρα η D...

Louis ολο και κατι θα γινει με τον καιρο... ετσι λενε τουλαχιστον...

Τι τραβαει η κακομοιρα η D...

Βγηκαμε μια βολτα σημερα αλλα τιποτα,μονο δυο λευκες φερμες,τα πουλια εχουν φαει εξαφανιζολ
ειναι ελαχιστα και στα πολυ πυκνα,και αμα δεν βρεξει δεν το κουνανε απο εκει μεσα
αντε να δουμε μπας και με την αλλαγη του καιρου ερθη καμια
Louis ολο και κατι θα γινει με τον καιρο... ετσι λενε τουλαχιστον...

Για πελοποννησο εινα τωρα φιλε, αλλα δεν υπαρχη μπακιρι για βενζινες
αλλιως ηξερα εγω που να παω να τις αγαπησω τωρα με το κρυο
εγω ειπα του αγιου βασιλη,αμα δεν φερει εδω μπεκατσες θα παω λαπωνια και θα του τουφεκισω τους ταρανδους χο χο

εγω ειπα του αγιου βασιλη,αμα δεν φερει εδω μπεκατσες θα παω λαπωνια και θα του τουφεκισω τους ταρανδους χο χο

.very funny. .very funny. .very funny. Γεια σου ρε Λιάκο! .cool.

.very funny..very funny..very funny.

καλησπερα παλληκαρια μου, χθεσινο 4 ωρο αλλαξαμε 3 μεροι το αποτελεσμα ηταν στο πρωτο μερος να βρω μια η οποια εκανε πηδηματακια τελικα η τριτη της πτηση ηταν και η τελευταια κανα 10 ΄λεπτο στη φερμα και την πηρα, απο κει και περα στο αλλο το μερος παλι ειχα 2-3 φερμες μαλλον στο ιδιο πουλια αλλα δεν το ειδα , στο τριτο μερος φερμα πρωτα απο την μικρη κολλαει και ο μεγαλος απο κατω αλλλα το πουλι μας ειχε ακουσει και την ειχε κανει για αλλου, περιμενουμε χιονια αυριο βραδυ να μπει φρεσκο πραμα

καλησπερα παλληκαρια μου, χθεσινο 4 ωρο αλλαξαμε 3 μεροι το αποτελεσμα ηταν στο πρωτο μερος να βρω μια η οποια εκανε πηδηματακια τελικα η τριτη της πτηση ηταν και η τελευταια κανα 10 ΄λεπτο στη φερμα και την πηρα, απο κει και περα στο αλλο το μερος παλι ειχα 2-3 φερμες μαλλον στο ιδιο πουλια αλλα δεν το ειδα , στο τριτο μερος φερμα πρωτα απο την μικρη κολλαει και ο μεγαλος απο κατω αλλλα το πουλι μας ειχε ακουσει και την ειχε κανει για αλλου, περιμενουμε χιονια αυριο βραδυ να μπει φρεσκο πραμα

Μπράβο παιχτούρα Βίκτωρα!

• Like
Reactions: BIK
Εδω παιδια βλεπω στο βουνο το ασπρισε,θα τριβουν τα χερια τους οι καρτερακιδες σημερα
οσες κατεβουν απο την παρνηθα το βραδυ θα φανε πολυ σκαγι,και μετα θα παω εγω αυριο
και θα ψαχνω για μπεκατσα με 2 βαθμους, ολος μουσκεμα μεσα στο νερο και θα βρω την μια
η την καμια,και ο ξεφτιλας σε ενα τεταρτακι που θα βγει απο το αμαξι θα παρη 2-3
για αυτο δεν θελω τα χιονια με τιποτα,και ας βαζει πουλια
γιατι τα βαρανε οι βρυκολακες,κατι θα παιξει παντος,οποιος τις βρεις αυτες τις μερες
θα κανει καλο σεφτε,ελπιζω να βρουμε καμια,γιατι εξω κανει κρυο,κανει τσιφι
για το δολιο το κοτσυφι χο χο

Ασπρισαν τα παντα και εδω και το παει για το κυμα,μακαρι να το κοψη γιατι θα χει ζημιες..
Καρτερητζηδες θα δωσουν ρεσιταλ αυτες της μερες ,αλλα σε μια χωρα μπουρδελο τη να πεις.

Tελικα δεν εριξε χιονι χαμηλα και καναμε την βολτα μας,πηγα σε ενα δασακι κανα χιλιομετρο απο το σπιτι,προχθες εκει δεν σηκωσαμε ουτε μια
σημερα βρηκα δυο πουλια εκει τα οποια μας εφαγαν το πρωινο,και δεν εκανα μπαμ,η μια ειχε αγιο πραγματικα
αλλα ηταν και πολυ μαστορισα,σηκωθηκε και μου εδειξε την κορμαρα της ολη απο κατω,αλλα την ειδα για δυο δευτερα
μετα μου εβαλε ενα σκινο και την εχασα απο το ματι μου τελειος στο πι και φι,αχ μωρη ρουφιανα θα ερθω και αυριο
η αλλη ειναι μαλον δαιμονισμενη παιδια,δεν θελει να δει κανεναν χα χα
αλλα εκανα κεφι το σκυλι σε καποια φαση που ειχε ποδαρωση και πολυ το γουσταρα
σαν αιλουρος πηγενε,πηγα και σε 4-5 λευκες και λουστηκα ατον ιδρωτα χο χο

αυριο πρωτα ο θεος και καιρου θελοντος θα πω καμια βολτα,μεσα στα χιονια δεν κυνηγαω
γιατι δεν κανω κεφι,ας κανει καμια παγωνια καλητερα να γουσταρουμε
καλες χελωνες παιδες

Καναμε την καθιερωμενη εξορμηση της πρωτοχρονιας, και ελπιζω πρωτα ο θεοσ ,να μπορω να τη κανω για πολλα χρονια ακομα,
και μαλιστα με το δεξι.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back