Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπραβο σε ολα τα παιδια,και στα ταιρια τους
Καναμε την βολτα μας και σημερα,ειχαμε μια εμπνευση, οχι εγω ο φιλος μου και ιδιοκτητης του σκυλου που ντρεσαρω στην μπεκατσα,για το που θα παμε σημερα,και ναι ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι δικαιωθηκα σε αυτο που του ελεγα στον φιλο μου,οτι το κουταβι εχει παρη τρια πουλια στο στομα,αλλα εχει σηκωση 103 και αυτο ειναι που μετραει

Τις ψαξαμε στο πουρναρι σημερα τις κυριες,ειχαμε πολλα σημωματα σε 6 διαφορετικα πουλια,,αλλα παιδια τα πουλια δεν δεχοντουσαν φερμα,μονο αυτα που ηταν σε πολυ σφιχτο δεχτηκαν,και αυτα γιατι δεν μπορουσαμε να παμε στην φερμα,καταφεραμε απο μια με τον φιλο μου,εγω τουφεκισα και αλλη μια αλλα πολυ δυσκολες τουφεκιες και πηγαν στον γαμο του φιλου μου,και αυτες που πηραμε περασαν απο πανω μας στην προσπαθεια να διαφυγουν απο τον σκυλο

και το κλου τις υποθεσης ηταν ενας λαγος που μας φερμαρισε ο σκυλος[πολυ δυσκολο για κουταβι] πιασαμε θεση εμεις για μπεκατσα και τελικα εφυγε ο λαγος μπροστα και ο σκυλος
απο πισω να τον κυνηγα,μας πηρε λιγο το σκυλι μακρια αλλα ηρθε ξανα με τον λαγο
ο φιλος χεσμενος απο την χαρα του για τον κανακαρη του ηταν ολος χαμογελα
και επιδη εγω ειμαι απο αυτους που οταν η χαρα μου μοιραζεται πολαπλασιαζεται
πολυ το χαρηκα σημερα για χαρη του φιλου μου,η κυρια χωρις την μυτη ειναι αυτη που βαρεσα εγω,εμεινα πισω τις προαλες σε κατι τουφεκιες,αλλα διορθωθηκα σημερα και την αφησα χωρις μυτη την κυρια .goodboy.

Last edited:
Μπραβο σε ολα τα παιδια,και στα ταιρια τους
Καναμε την βολτα μας και σημερα,ειχαμε μια εμπνευση, οχι εγω ο φιλος μου και ιδιοκτητης του σκυλου που ντρεσαρω στην μπεκατσα,για το που θα παμε σημερα,και ναι ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι δικαιωθηκα σε αυτο που του ελεγα στον φιλο μου,οτι το κουταβι εχει παρη τρια πουλια στο στομα,αλλα εχει σηκωση 103 και αυτο ειναι που μετραει

Τις ψαξαμε στο πουρναρι σημερα τις κυριες,ειχαμε πολλα σημωματα σε 6 διαφορετικα πουλια,,αλλα παιδια τα πουλια δεν δεχοντουσαν φερμα,μονο αυτα που ηταν σε πολυ σφιχτο δεχτηκαν,και αυτα γιατι δεν μπορουσαμε να παμε στην φερμα,καταφεραμε απο μια με τον φιλο μου,εγω τουφεκισα και αλλη μια αλλα πολυ δυσκολες τουφεκιες και πηγαν στον γαμο του φιλου μου,και αυτες που πηραμε περασαν απο πανω μας στην προσπαθεια να διαφυγουν απο τον σκυλο

και το κλου τις υποθεσης ηταν ενας λαγος που μας φερμαρισε ο σκυλος[πολυ δυσκολο για κουταβι] πιασαμε θεση εμεις για μπεκατσα και τελικα εφυγε ο λαγος μπροστα και ο σκυλος
απο πισω να τον κυνηγα,μας πηρε λιγο το σκυλι μακρια αλλα ηρθε ξανα
ο φιλος χεσμενος απο την χαρα του για τον κανακαρη του ηταν ολος χαμογελα
και επιδη εγω ειμαι απο αυτους που οταν η χαρα μου μοιραζεται πολαπλασιαζεται
πολυ το χαρηκα σημερα για χαρη του φιλου μου,η κυρια χωρις την μυτη ειναι αυτη που βαρεσα εγω,εμεινα πισω τις προαλες σε κατι τουφεκιες,αλλα διορθωθηκα σημερα και την αφησα χωρις μυτη την κυρια .goodboy.
ωραίος ο Ηλίας το δικαιούσαι φίλε και η επιμονή ανταμείβεται
ένα πολύ μεγάλο μπράβο για τον σκυλάκο του φίλου σου
:)

Σήμερα είχα έμπνευση για κάποιο μέρος όπου και πήγα. Συναντήσαμε 2 πονηρές κυρίες. Η μία σηκώθηκε μετά από φέρμα ελάχιστων δευτερολέπτων και όταν σήκωσα το όπλο έβλεπα μόνο κλαδιά και έτσι έφυγε ατουφέκιστη. Η δεύτερη σηκώθηκε γύρω στα 20 μέτρα πριν την πλησιάσει ο σκύλος...

ΥΓ: Μπράβο Ηλία! Είναι μεγάλη υπόθεση να χαίρεσαι για τον φίλο σου αλλά και να δικαιώνεσαι για την προσπάθειά σου...
Μπράβο και στον Βασίλη.

Μπραβο παιδια, εχθες ολοημερο με ψιλοβροχο σηκωσαμε 8-9 διαφορετικα πουλια ολα μεσα στο πουρναρι και πολυ ανησυχα... Τουφεκισαμε 5 και πηραμε τις τρεις... Ελπιζω του χρονου να παιρνω χαρες απο την Κασι οπως αυτες που πηρα στα τρια πουλια που πηραμε...

Μπραβο αρη και στα ταιρια τους φιλε

Kαι μια πιο ολοκληρωμενη φωτο με τον πρωταγωνιστη του χθεσινου κυνηγιου που ειναι ο σκυλος φυσικα, και τα θηραματα που μας χαρισε
χωρις το σκυλι ειμαστε ενα τιποτα,σε αυτα τα οφειλουμε ολα,μερικοι ξεχνανε οτι αυτα μας εμαθαν να κυνηγαμε,αυτα μας διδαξαν τα κολπα τις μπεκατσας,αυτο να το θυμομαστε παντα, και να τα τιμαμε οπως τους αξιζουν,και οχι στο παλουκι η μεσα σε ενα βαρελι να βγαλουν των χειμωνα

Attachments

• f7c1cd69f6184b7f852d3d89eaff6b4b.jpg
    f7c1cd69f6184b7f852d3d89eaff6b4b.jpg
    321,4 KB · Προβολές: 27
χθεσινο 3ωρο χθες πολυ γεματο, τα σκυλια μου παλι εγραψαν και μεις φυσικα 2 ατομα η μασταν σε μερος πανω απο θαλασσα σε λιακο, στην αρχη κατεβαινει μια πλαγια ο μεγαλος ακουω στο βαθος το μπιπερ κατεβαινει και η μικρη καθετε στο δρομο και συναινει και γω στο δρομο εκατσα κτεναινει και ο φιλος εγω εχω ποιασει καλη θεση γιατι φερμαρει προς τον δρομο κανω νοημα τον φιλο να κατεβει στο σκυλο για να ερθει το πουλια επανω μου , ξαφνικα ακουω μπαμ τι εγινε σκεφτομαι ;με τομ μπαμ ομως σηκωνετε η δικια μου κυρια την παιρνω φωναζω τι εγινε ρε κωστα να απο δω μου λεει οπως κατεβαινα σηκωθηκαν 2 μαζι, α ωραια θα τις βρουμε λεω πιο περα οντος σε 10 λεπτα βρηκαμε την μια την πηραμε αν και η ατιμη περπατουσε πολυ μετα απο 5 λεπτα να και η αλλη την πηραμε και αυτη, σε κανα μισαωρο πιο περα βλεπω φερμα την μικρη και πιο πισω τον μεγαλο σε φερμα ημουν σιγουρος πως η μικρη ειχε μπροστα της το πουλια ελα που εκανα λαθος ομως φερμαριζε τα βοσκια της οπως αποδειχτηκε με ενα ντουμπλε την πηρε ο φιλος αφου τελικα την ειχε ο μεγαλος μπλοκαρει , αλλαξαμε μερος με τα αμαξια στην ιδια περιοχηαφου ψαξαμε το απο πανω γυριζαμε προς το αμαξι λιγο πιο χαμηλα βλεπω την κουταβα φερμα φωναζω τον φιλο(ο αρσενικος ηταν πιο χαμηλαδεν την πηρε την φαση χαμπαρι)σηκωθηκε και αυτη και την πηραμε, ωραια περασαμε σημερα ειχε ρεπο γιατι τα σκυλια 3 συνεχομες μερες εδειξαν σημαδια κουρασης αυριο παλι εκει γυρω θα παμε

αμαν ρε βικτωρα ασε και καμια να περασει μπρος τα κατω τις εχεις σκισει φετος.[δωστους να καταλαβουνε φιλε μπραβο].καλη χρονια με υγεια.

• Like
Reactions: BIK
Ωραιες φωτο αρη,και τα σκυλακια πανεμορφα μπραβο,ευχομαι καλη συνεχεια
εμεις σημερα 5 ωρες κυνηγι παιδια με 4 μερη αλλαγη ουτε που την ειδαμ
εγω ειπα το πρωι να παμε αλλου, γιατι τα πουλια θα τραβηχτηκαν στο ρουπακι μεσα στα πυκνα
λογο οτι ο αερας χθες λυσομαναγε ολο το βραδυ, με αποτελεσμα να στεγνωση τα καθαρα κοματια
και η μπεκατσα γουσταρη απανεμα μερη οταν φυσα,αλλα δεν πειραζει,κωλο βρεχουμε θα φαμε και ψαρι χα χα

Εδω καλα παει αυτες της μερες.
Εχουμε δυστηχως τα γνωστα παρατραγουδα ,δεν γινετε τιποτα μην τα ξαναλεμε.....

Σημερα με -6 στις 6 το πρωι βγηκαμε στο πουρναρι,στο μερος που πηγα την κυριακη
μολις πατησα το ποδι κατω λεω στον φιλο,τον ηπιαμε παλικαρι μου
τα πουλια εκαναν περα και μηκανε στα πυκνα κατω απο το πουρναρι που κρατα υγρασια
παμε σε ενα κοματι καλο που κραταγε υγρασια μεσα σε πουρναρι με ανοιγματα

και εκει εγινε του κουτρουλι ο γαμος,βρηκαμε 5 η 6 πουλια πολυ κοντα μεταξυ τους
που τα σηκωσαμε 2-3 φορες το καθενα,αλλα παιδια δεν καναμε μπαμ,τα πουλια εφευγαν με το παραμικρο
πολλες μου εφυγαν στο τσακ,λογο οτι δεν ξερω ακομα το μερος καλα
τωρα δευτερη φορα που πηγα βρηκα που πιανουν τα πουλια και την αλλη φορα κατι θα κανω
πολυ παλιοπραμα το πουρναρι,δεν το γουσταρω με τιποτα,αλλα τωρα κρατα πουλια το ριμαδι
στα 10 μετρα εκαναν μπραστ και δεν εβλεπα ουτε σκια να ριξω μια μπηχτη

το καλο ειναι ομως οτι ο σκυλος πηρε αλλο ενα καλο μαθημα,και καθε μερα παει και καλητερα,τωρα εγω μαλον κρυωσα χθες
γιατι πηγα σε ενα γιαννη χθες και στο σπιτι του ειχε ολιγον κρυο χα χα
τζακι μονο,ζεστη μπροστα κρυο απο πισω, και μετα απο μπανιο μαλον την εφαγα την πουντα μου

λαιμος και μυτες ειναι καπος,και ελπιζω να μηνουμε εκει χα χα
τελος καλο ολα καλα,μαθαμε και ενα καινουριο μερος,και το σκυλακι παει παρα πολυ καλα
τι αλλο να θελεις,μπορη να μην βαρεσα αλλα το πα πα πα παιδια το ακουσα ισα με 15 φορες σημερα
αχ ρουφιανες με κανατε γιο γιο σημερα,αλλα τα εμαθα τα κουτουπια σας
και καποια μερα θα ερθη και η σηρα μου να σας καψω τα κωλαρακια σας
wpml_yahoo.gif

Γεια σου μακαρε δυναμης,ελπιζω να καθαρισω γρηγορα,και απο βδομαδα να ειμαι οκ
δεν εχω σημαδια ιωσης οποτε καλα παμε

Γεια σου μακαρε δυναμης,ελπιζω να καθαρισω γρηγορα,και απο βδομαδα να ειμαι οκ
δεν εχω σημαδια ιωσης οποτε καλα παμε
Βγες στο βουνο Ηλια, η ανδρεναλινη ειναι το καλυτερο φαρμακο... Το εφραμοζω χρονια τωρα...

να σας πριξω λιγο; χαχαχα λοιπον 9,15 φυγαμε για το βουνο σημερα πηγα ψιλα στα 400 περιπου μετρα μαζι με το φιλαρακι μου και τα δυο σκυλια μου, με βαρια καρδια του λεγα στο δρομο πως θα φαμε παπαρα λογω παγωνιας του λεω τα πουλια δεν θα τα βρουμε εδω ψιλα αλλα θα δοκιμασουμε , φτανουμε βγαζω τα σκυλια σε 5 λεπτα η πρωτη φερμα παμε κοντα σηκωμενη η κυρια , σε 3 λεπτα ξανα φερμα στο ιδιο πουλι το οποιο και παλι περπατουσε πολυ σηκωνετε την τουφεκαει ο φιλος την παιρνει, σε 5 λεπτα αλλο πουλι και παλι την πηρε ο φιλος , σε 10 λεπτα ακουω φερμα τον μεγαλο πηγε ο φιλος μου κοντα αλλα δεν προλαβε ειχε φυγει συγχρονος ομως εγω βλεπω χαμηλα την μικρη να πονταρει, να φερμαρει ,να σπαει, να μυριζει τον ντορο της, λεω εφυγε αλλα θα την βρουμε πιο κατω , ερχεται ο μεγαλος στα 30 μετρα φερμα παω κοντα την βλεπω να καθετε σηκωνετε μαπμ μπουμ μας εφυγε χαχαχ, παμε αλλα 100 μετρα αλλη μπαμ μπουμ τιποτα παλι, μονο πουπουλα, ψαχνουμε κατω απο τον δρομο σε κατι κουμαριες σηκωσαμε αλλα 2 πουλια αλλα δεν μπορουσαμε να πλησιασουμε μια η μικρη και μια ο μεγαλος μονο τα μπιπερ ακουγαμε, και στο τελος κατω απο το αυτοκινητο ειχε μια αλλα πονηρη η κυρια δεν μας αφηνε να πλησιασουμε την ειδα μεν 2 φορες αλλα εφευγε ατουφεκιστη, το μονο που λυπαμαι ηταν που ξεχασα την καμερα σπιτι ολες οι φασεις ηταν γαμω… 11,30 και παλι ειμασταν στο αμαξι, αυριο φρεσκο πραμα

Βγες στο βουνο Ηλια, η ανδρεναλινη ειναι το καλυτερο φαρμακο... Το εφραμοζω χρονια τωρα...
Ασε αρη γιατι μου λεει ο φιλος μου να παμε τρικαλα για κυνηγι την κυριακη μονοημερο και δεν θελω και πολυ
να την κανω

Status
Not open for further replies.
Back