Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοίταξε Μάνο. Η καύλα με τα μπίπερ είναι σαν τη στιγμή που να έχεις βγάλει ένα θεόμ@υνο, πάτε στο σπίτι και ξεκλειδώνεις την πόρτα για να μπείτε μέσα. Η καύλα με το πέταγμα της μπεκάτσας είναι σαν έχεις βγάλει ήδη ένα θεόμ@υνο, σου έχει πετάξει τα μάτια έξω και είσαι στα τελειώματα... :)
άλλο παράδειγμα δεν είχες;;;;;;; .very happy..crying smile.

Κοίταξε Μάνο. Η καύλα με τα μπίπερ είναι σαν τη στιγμή που να έχεις βγάλει ένα θεόμ@υνο, πάτε στο σπίτι και ξεκλειδώνεις την πόρτα για να μπείτε μέσα. Η καύλα με το πέταγμα της μπεκάτσας είναι σαν έχεις βγάλει ήδη ένα θεόμ@υνο, σου έχει πετάξει τα μάτια έξω και είσαι στα τελειώματα... :)

Τι έγραψε ο ποιητής!!!!!! .bravo.

κυριακη πρωινο μπλεξαμε με κατι κωλοπουλια(μπεκατσες), με το που βγαζω τα σκυλια σε 5 λεπτα η πρωτη φερμα δεν προλαβα να παρω καλη θεση πηγε η μικρη αναποδα στον μεγαλο και την σηκωσε την ειδα μεν ατουφεκιστη δε, την ειδα που περιπου πηγε σε 2 λεπτα την ξανα βρηκε ο σκυλος αλλα μαλλον ξανα ειχε κανει πηδημα στα 50 μετρα ξανα παλι η ιδια αλλα και παλι την ειχε κανει πλεον εχω μπλεξει σε ρυκια πολυ σφυχτα μτα κοπων μπορω και περπαταω και γω και ο σκυλος την ξανα μπλοκαρει μεχρι να φτασω κανω 5-6 λεπτα παιρνω θεση οπου βρηκα σηκωνεται αλλα εντελως αλλου απο κει που περιμενα να φυγει και παλι ατουφεκιστη ο σκυλος μετα επαθε τρελλα αφου τελικα την ξανα βρηκε 2 φορες εγω δεν ξανα πηγα ειχα κοπει , πιο κατω σηκωσε μια η μικρη που την πηρε ο φιλος που και που ακουγα το μπιπερ του μεγου σε φερμα ειχε παθει αμοκ με την μπεκατσα τελικα μετα απο κανα τεταρτο γυρισε φτασαμε στο αμαξι τα δωσαμε νερο και πεσαμε απο την αλλη μερια εκει που δεν βρηκαμε τιποτα ερχετε η μικρη την βαζω στο αμαξι ο μεγαλος αφναντος επεσε χαμηλα ουτε μπιπερ ουτε τιποτα δεν ακουγα παιρνω το αμαξι ανεβαινω πιο πανω τελικα τον ακουγαμε για κανα 15 λεπτο φερμα αφου τελικα εφυγε το πουλι αποφασισε και γυρισε , ετσι χασαμε εχθες 1 ωρα κυνηγι , κριμα

Τι ειπε ο ανθρωπος...

Μπεκατσες εχει ακομα αρκετα δυσκολες αλλα ευχαριστιεσαι τα σκυλια.
Το κακο οπου ειναι απομακρα, και υπαρχη αλανα της πετσοκοβουν τα αληταρια.
Οπως επισης οπου κανουν καρτερι για τσιχλες, τραγικη η κατασταση καφεδες εκατονταδες καλυκες κουτια
και εδω σε εμας μαλιστα σε δημοσιο δρομο.

...Οπως επισης οπου κανουν καρτερι για τσιχλες, τραγικη η κατασταση καφεδες εκατονταδες καλυκες κουτια
και εδω σε εμας μαλιστα σε δημοσιο δρομο.

Δυστυχώς πιστεύω πως αυτό γίνεται (σε όλα τα καρτέρια) από πολλούς σε όλη την χώρα. Ακόμη ένας λόγος να μας λοιδορεί ο κόσμος εξαιτίας μερικών ανεγκέφαλων...

Δυστυχώς πιστεύω πως αυτό γίνεται (σε όλα τα καρτέρια) από πολλούς σε όλη την χώρα. Ακόμη ένας λόγος να μας λοιδορεί ο κόσμος εξαιτίας μερικών ανεγκέφαλων...
Einai Αρκετοι φιλε μου δυστηχως.
Η νοοτροπια του μαλ...ελληνα σε ολα.Αν πεταξης κατι στον ιδιωτικο χωρο του φασαριες μυνησεις ,στο δημοσιο στα αρχ.......
Λιγες πλεων οι μπεκατσες ......

κυριακη με ψιλοβροχο και παλι η εμπνευση μου ειχε αποτελεσμα , λεω στο φιλο μου θα παμε στον ζυγο(500-600)μ, να δουμε τι παιζει , φυγαμε 9,15 απο το σπιτι 9,45 τα σκυλια εξω και μεις ολο ελπιδα , ψαξαμε ενα μερος που δεν το ειδαμε καθολου φετος για πρωτο αλλα τιποτα δεν επαιζε εκει, γυρισαμε απο την αλλη πλευρα και για κανα μισαωρο τιποτα , ξαφνικα ανεβαινει ο μεγαλος πανω απο τον δρομο, φερμα, μπαινω εγω μεσα και ο φιλος στον δρομο μετα απο κανα 5 λεπτο την ειδε να φευγει πολυ πονηρα πολυ μπροστα απο τον σκυλο αφου χαθηκαμε με τον φιλο λογω ομοχλης ο σκυλος ανεβηκε ψιλα το ιδιο και γω ακουω φερμα αφου εφτασα κοντα του περιμενα 14λεπτα στην φερμα(υπαρχει σε βιντεο χαχαχα) αλλα και παλι την εκανε πονηρα η κυρια την βρηκα αλλες 3 φορες χωρις να μπορω να την τουφεκισω(πολυ εξυπνη)εαν ηταν και ο φιλος μου κοντα θα την παιρναμε σιγουρα καποια στιγμη εκει γιατι μου εφευγε ολο απο τον δρομο, αφου βρεθηκαμε τελικα πηραμε τον δρομο του γυρισμου μηπως βρουμε την πρωτη σε καπιο σημειο φερμα ο μεγαλος κολλαει διπλα η μικρη σηκωνετε με πολυ θορυβο κατακορυφα της κανω μια τουφεκια δεν μπορεσα να την παρω και την πηρε μακρια ο φιλος μου(υπαρχει σε βιντεο),πηγαν τα σκυλια την εφεραν μεχρι να την χαιδεψω και να την βαλω στο γιλεκο βλεπω φερμα η μικρη στα 30 μετρα τρεχω ποιανουμε θεση ερχετε απο μενα μπαμ και ξανα μπαμ και την παιρνω , πεφτει στον δρομο και την φερνει ο μεγαλος και μετα γυρισαμε στο αμαξι και φυγαμε ολα αυτα σε 2,30 ωρες και μουσκεμα,ενα πολυ ομορφο κυνηγι ελαβε τελος

Καλημερα σας,,μπραβο σε ολα τα παιδια που βγαινουν
εγω παιδες εχω φαει πακετο με ενα παλαιο [κακος] απονευρωμενο δοντι που σαπισε
και ειναι και απο την αριστερη μερια που επωμιζω,
και ειμαι με αντιβιωση μεχρι να ξεπριστη,και σημερα θα παω να το βγαλω.shake.
οποτε οπως καταλαβατε δεν εχει κυνηγι αυτες τις ημερες
ελπιζω να τελειωση γρηγορα το θεμα γιατι δεν εχουμε πολυ ακομα
μου ελειψε το πα πα παπ και οι φερμες,καλες χελωνες σε ολους

Καλημερα σας,,μπραβο σε ολα τα παιδια που βγαινουν
εγω παιδες εχω φαει πακετο με ενα παλαιο [κακος] απονευρωμενο δοντι που σαπισε
και ειναι και απο την αριστερη μερια που επωμιζω,
και ειμαι με αντιβιωση μεχρι να ξεπριστη,και σημερα θα παω να το βγαλω.shake.
οποτε οπως καταλαβατε δεν εχει κυνηγι αυτες τις ημερες
ελπιζω να τελειωση γρηγορα το θεμα γιατι δεν εχουμε πολυ ακομα
μου ελειψε το πα πα παπ και οι φερμες,καλες χελωνες σε ολους

Ηλία περαστικά και γρήγορη επιστροφή στο κυνήγι

Να εισαι καλα χρηστο,,παιδια ο τσιρωνης απο τους οικολογους πρασινους παει στο ΥΠΕΚΑ τον ηπιαμε κανονικα
ξεχναμε τον φεβρουαριο για αρχη και μετα βλεπουμε,παει το κυνηγι παιδια

Να εισαι καλα χρηστο,,παιδια ο τσιρωνης απο τους οικολογους πρασινους παει στο ΥΠΕΚΑ τον ηπιαμε κανονικα
ξεχναμε τον φεβρουαριο για αρχη και μετα βλεπουμε,παει το κυνηγι παιδια
Και βαλε φιλε,γυαλιστε τα και κρεμαστε τα στο τζακι οπου θελετε....

Πάλι καταιγίδες μας έχει για Σ/Κ... .fiurius. Όχι τίποτε άλλο αλλά πάνω που τα σκυλιά είχαν τέλεια τελευταία έξοδο τώρα έχουν σκάσει στο σπίτι... .fiurius.

Καλημερα καλο μηνα

Χθες βγηκα μια βολτα μετα απο αρκετες ημερες,μια μονο βρηκα μεσα σε πολυ πυκνο
αλλα πηδαγε η κυρια,λιγα τα πουλια τωρα και πολυ δυσκολα,ειναι ντοπιασμενα ξερουν το μερος καλα και σε παιζουν μπαλα
καλες ειναι ομως για τα σκυλια,με αυτες περνουν το μεταπτυχιακο τους στις φευγατες
σημερα τι ειναι αυτο το πραμα,ζεστη,τρομερος αερας και hello africa tell me how you doing

Καλημερα καλο μηνα

Χθες βγηκα μια βολτα μετα απο αρκετες ημερες,μια μονο βρηκα μεσα σε πολυ πυκνο
αλλα πηδαγε η κυρια,λιγα τα πουλια τωρα και πολυ δυσκολα,ειναι ντοπιασμενα ξερουν το μερος καλα και σε παιζουν μπαλα
καλες ειναι ομως για τα σκυλια,με αυτες περνουν το μεταπτυχιακο τους στις φευγατες
σημερα τι ειναι αυτο το πραμα,ζεστη,τρομερος αερας και hello africa tell me how you doing
είσαι ο ένας .well done.

Status
Not open for further replies.
Back