κυριακη με ψιλοβροχο και παλι η εμπνευση μου ειχε αποτελεσμα , λεω στο φιλο μου θα παμε στον ζυγο(500-600)μ, να δουμε τι παιζει , φυγαμε 9,15 απο το σπιτι 9,45 τα σκυλια εξω και μεις ολο ελπιδα , ψαξαμε ενα μερος που δεν το ειδαμε καθολου φετος για πρωτο αλλα τιποτα δεν επαιζε εκει, γυρισαμε απο την αλλη πλευρα και για κανα μισαωρο τιποτα , ξαφνικα ανεβαινει ο μεγαλος πανω απο τον δρομο, φερμα, μπαινω εγω μεσα και ο φιλος στον δρομο μετα απο κανα 5 λεπτο την ειδε να φευγει πολυ πονηρα πολυ μπροστα απο τον σκυλο αφου χαθηκαμε με τον φιλο λογω ομοχλης ο σκυλος ανεβηκε ψιλα το ιδιο και γω ακουω φερμα αφου εφτασα κοντα του περιμενα 14λεπτα στην φερμα(υπαρχει σε βιντεο χαχαχα) αλλα και παλι την εκανε πονηρα η κυρια την βρηκα αλλες 3 φορες χωρις να μπορω να την τουφεκισω(πολυ εξυπνη)εαν ηταν και ο φιλος μου κοντα θα την παιρναμε σιγουρα καποια στιγμη εκει γιατι μου εφευγε ολο απο τον δρομο, αφου βρεθηκαμε τελικα πηραμε τον δρομο του γυρισμου μηπως βρουμε την πρωτη σε καπιο σημειο φερμα ο μεγαλος κολλαει διπλα η μικρη σηκωνετε με πολυ θορυβο κατακορυφα της κανω μια τουφεκια δεν μπορεσα να την παρω και την πηρε μακρια ο φιλος μου(υπαρχει σε βιντεο),πηγαν τα σκυλια την εφεραν μεχρι να την χαιδεψω και να την βαλω στο γιλεκο βλεπω φερμα η μικρη στα 30 μετρα τρεχω ποιανουμε θεση ερχετε απο μενα μπαμ και ξανα μπαμ και την παιρνω , πεφτει στον δρομο και την φερνει ο μεγαλος και μετα γυρισαμε στο αμαξι και φυγαμε ολα αυτα σε 2,30 ωρες και μουσκεμα,ενα πολυ ομορφο κυνηγι ελαβε τελος