Μάκης
Banned
Φίλε γρηγορη φιλικά πάντα εσύ τι έχεις κάνει για αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή σου; επειδή το επισημανεις συνέχεια... Πήρες τηλ κάποιον θηροφυλακα; έκανες κάποια καταγγελία; άσχετα αν θα έχει αποτέλεσμα αυτή σου η κίνηση.... Κάνε αυτό που πρέπει είναι υποχρέωση σου μίας κ είναι το θήραμα που κυνηγάς περισσότεροΕδω κατι εχει ακομα ,αλλα μερικοι το παραγαμ......με τα καρτερια. πληρη ασυδοσεια ,αλητεια..κριμα για τα πουλια δεν τους αξιζη τετοιο κυνηγι ,αλλα θα μου δουν τα
αρχ... του χρονου με τον τσιρωνη και καλα θα κανη.
Το ετρεξα πριν 2 χρονια οσο μπορουσα ,το σταματησα οταν ειδα οτι εδω ειναι ελλαδισταν και θα εχω προβληματα.Φίλε γρηγορη φιλικά πάντα εσύ τι έχεις κάνει για αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή σου; επειδή το επισημανεις συνέχεια... Πήρες τηλ κάποιον θηροφυλακα; έκανες κάποια καταγγελία; άσχετα αν θα έχει αποτέλεσμα αυτή σου η κίνηση.... Κάνε αυτό που πρέπει είναι υποχρέωση σου μίας κ είναι το θήραμα που κυνηγάς περισσότερο
Γρηγορη την που... α θα την φάμε εμείς οι νόμιμοι... Οι παράνομοι νομίζεις θα σταματήσουν το κυνήγι αν πει ο τσιρωνης τέρμα;Το ετρεξα πριν 2 χρονια οσο μπορουσα ,το σταματησα οταν ειδα οτι εδω ειναι ελλαδισταν και θα εχω προβληματα.
Το προβλημα ειναι παρα πολυ μεγαλο .
2 νεκροι θυροφυλακες σου λεει τιποτα,γνωστου μου πριν απο χρονια του σφαξανε 5 σκυλια,αστο φιλαρακι εχω σημαντηκοτερα προβληματα ,και κακως αν θες το αναφερω και δημοσια. ερχετεομως οπως ειπα καλη π.....απο την καινουργια χρονια.
Oλοι θα την πληρωσουμε ,ετσι δεν εγινε και στη ζωη μας ;τα λαμογια φαγανε τα λεφτα,την πληρωνουμε ολοι .Γρηγορη την που... α θα την φάμε εμείς οι νόμιμοι... Οι παράνομοι νομίζεις θα σταματήσουν το κυνήγι αν πει ο τσιρωνης τέρμα;
Μπραβο παιδες... Πολυ ωραια....cool.Kαλησπερα,μετα απο μερες χαρμανας σημερα επιτελους σημερα πηρα την δωση μου και ηρεμησα.goodboy.
παρεα με τον φιλο μου καναμε την βολτα μας σημερα και κατι χουφτωσαμε