Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλος και ο φλεβαρης. μικρες οι καρπωσεις αλλα συναντησεις συνεχεια.πανεξυπνα πουλια μαχες με τα σκυλια αφου ποδαρωνουν τρελα.
αν δεν υπηρχαν και τα αληταρια που στηνονται το δεκαλεπτο ,ακομα καλυτερα θα ηταν.

Εδω κατι εχει ακομα ,αλλα μερικοι το παραγαμ......με τα καρτερια. πληρη ασυδοσεια ,αλητεια..κριμα για τα πουλια δεν τους αξιζη τετοιο κυνηγι ,αλλα θα μου δουν τα
αρχ... του χρονου με τον τσιρωνη και καλα θα κανη.

Εδω κατι εχει ακομα ,αλλα μερικοι το παραγαμ......με τα καρτερια. πληρη ασυδοσεια ,αλητεια..κριμα για τα πουλια δεν τους αξιζη τετοιο κυνηγι ,αλλα θα μου δουν τα
αρχ... του χρονου με τον τσιρωνη και καλα θα κανη.
Φίλε γρηγορη φιλικά πάντα εσύ τι έχεις κάνει για αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή σου; επειδή το επισημανεις συνέχεια... Πήρες τηλ κάποιον θηροφυλακα; έκανες κάποια καταγγελία; άσχετα αν θα έχει αποτέλεσμα αυτή σου η κίνηση.... Κάνε αυτό που πρέπει είναι υποχρέωση σου μίας κ είναι το θήραμα που κυνηγάς περισσότερο

Φίλε γρηγορη φιλικά πάντα εσύ τι έχεις κάνει για αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή σου; επειδή το επισημανεις συνέχεια... Πήρες τηλ κάποιον θηροφυλακα; έκανες κάποια καταγγελία; άσχετα αν θα έχει αποτέλεσμα αυτή σου η κίνηση.... Κάνε αυτό που πρέπει είναι υποχρέωση σου μίας κ είναι το θήραμα που κυνηγάς περισσότερο
Το ετρεξα πριν 2 χρονια οσο μπορουσα ,το σταματησα οταν ειδα οτι εδω ειναι ελλαδισταν και θα εχω προβληματα.
Το προβλημα ειναι παρα πολυ μεγαλο .
2 νεκροι θυροφυλακες σου λεει τιποτα,γνωστου μου πριν απο χρονια του σφαξανε 5 σκυλια,αστο φιλαρακι εχω σημαντηκοτερα προβληματα ,και κακως αν θες το αναφερω και δημοσια. ερχετεομως οπως ειπα καλη π.....απο την καινουργια χρονια.

Το ετρεξα πριν 2 χρονια οσο μπορουσα ,το σταματησα οταν ειδα οτι εδω ειναι ελλαδισταν και θα εχω προβληματα.
Το προβλημα ειναι παρα πολυ μεγαλο .
2 νεκροι θυροφυλακες σου λεει τιποτα,γνωστου μου πριν απο χρονια του σφαξανε 5 σκυλια,αστο φιλαρακι εχω σημαντηκοτερα προβληματα ,και κακως αν θες το αναφερω και δημοσια. ερχετεομως οπως ειπα καλη π.....απο την καινουργια χρονια.
Γρηγορη την που... α θα την φάμε εμείς οι νόμιμοι... Οι παράνομοι νομίζεις θα σταματήσουν το κυνήγι αν πει ο τσιρωνης τέρμα;

Γρηγορη την που... α θα την φάμε εμείς οι νόμιμοι... Οι παράνομοι νομίζεις θα σταματήσουν το κυνήγι αν πει ο τσιρωνης τέρμα;
Oλοι θα την πληρωσουμε ,ετσι δεν εγινε και στη ζωη μας ;τα λαμογια φαγανε τα λεφτα,την πληρωνουμε ολοι .

σαβαττο πρωινο στα χαμηλα για ελεγχο να δουμε τι παιζει μιας και στα ψιλα τις ξερουμε μια μονο βρηκαμε εκατσε αρκετα στη φερμα αλλα μεχρι να παμε περπατησε η ατιμη και μας την εκανε σε ανυποπτο χρονο, εχθες και παλι σε χαμηλο μερος 1-2 πουλια βρηκαμε αλλα και αυτα φευγαν πολυ εξυπνα

Kαλησπερα,μετα απο μερες χαρμανας σημερα επιτελους σημερα πηρα την δωση μου και ηρεμησα.goodboy.
παρεα με τον φιλο μου καναμε την βολτα μας σημερα και κατι χουφτωσαμε

Attachments

• abb1efce57b3a9b2d07bdc309a65a9c0.jpg
    abb1efce57b3a9b2d07bdc309a65a9c0.jpg
    335,8 KB · Προβολές: 27
Kαλησπερα,μετα απο μερες χαρμανας σημερα επιτελους σημερα πηρα την δωση μου και ηρεμησα.goodboy.
παρεα με τον φιλο μου καναμε την βολτα μας σημερα και κατι χουφτωσαμε
Μπραβο παιδες... Πολυ ωραια....cool.

Ευχαριστω παιδια και σε εσας καλη συνεχεια για οσο μας εμεινε
Αρκετα σηκωματα σημερα σε 2 ντοπιαρες πονηρες,και ενα ζευγαρι ταξιδιαρες,απολογισμος 1 μπεκατσα στο χερι και 2 κιλα ζοχους .sarcastic.
οταν παω με αυτο το φιλαρακι αμα δεν μαζεψουμε χορτα δεν παει πουθενα ο κερατας χα χα
με λιγο τυχη θα ειχαμε και αλλες δυο ανετα,,αλλα ο φιλος που ειχα παρεα σημερα δεν ηταν σε φορμα .badboys.
πολυ καλα περασαμε και το κυριοτερο ηταν οτι χαρηκαμε το κουταβι του φιλου μου που βγηκε πολυ καλα φετος
παρολο οτι ηταν δυσκολη χρονια,να ειναι καλα ο θεος που μας εχει καλα ολους μας να κανουμε τα κεφια μας

εγω χαρηκα αυτη την μπεκατσα σαν δεκα γιατι εκει που πηγα και την βαρεσα τι να πω τωρα
μακαρι να ειχα την καμερα στο κεφαλι θα ριχνατε πολυ γελιο,εγω πανω σε ενα κορμο πεσμενου πευκου
να προσπαθω τρυπησω το πυκνο και να κανω ενα μετρο ακομα για να πατησω στην γη
και ο σκυλος κατω απο τα ποδια μου κοκκαλο,μην σηκωθεις μωρη λεω απο μεσα μου να πατησω πρωτα κατω χα χα
και την ωρα που πηδηξα εκανε το μπραστ, και πηρε το χαπι του ακαριαιου υπνου

Attachments

• 5f59f3a3033ccdd10c2781a8553c0990.jpg
    5f59f3a3033ccdd10c2781a8553c0990.jpg
    210,6 KB · Προβολές: 14
Ετσι ειναι αρη,το νουμερο δεν εχει καμια σημασια για αυτους που εχουν πιασει το νοημα
και ποτε δεν ξεχναω οτι η μπεκατσα παλευει για την ζωη της φιλε,και εχει καθε δικαιωμα να την προφυλαξη
αλλωστε αυτες που χανω θυμαμε,και αυτες που περνω παρα πολυ δυσκολα

Το απογευμα ειχε καφε,μαδημα,και βλητικη ιατροδικαστικη εξεταση.victory.

Attachments

• afa982935cd5d5ac61ee7d26f253dbd9.jpg
    afa982935cd5d5ac61ee7d26f253dbd9.jpg
    296,6 KB · Προβολές: 11
  • Like
Reactions: DrV
Status
Not open for further replies.
Back